Kayınvalide sebebiyle boşanma

Cocuklarinin yuvasini yikan sozde anneler. İnsan evladinin mutlu olmasini ister yaziklar olsun ya. Bence kv uzaklastirma karari falan bunları dusunmenize bile gerek yok birkaç kere kapiyi açmayın daha da gelmez anlar mevzuyu. Sinirlari aşarsa da haneye tecavüzden şikayet edersiniz

Sizin boşatmak için de bi çabasi var gibi
Birilerinin yanında, ya da benim yanımda oğluna "aman iyi olun" minvalinde konuşuyor ama alttan alta sinsice bizi sürekli birbirimize düşürüyor. Kasıtlı ara bozmak için mi yapıyor yoksa oğlum buna ayar verir bu da yola gelir bana köle olur diye ütopyada mı yaşıyor bilmiyorum. Ama sonuç olarak aramızı sürekli bozuyor.

Sırf kv sebebiyle kades yükledim telefona. Gelirse direkt basacağım

O tür anneler evlatlarının mutluluğunu düşünmüyor. Kendi rahatlarını düşünüyorlar. Gelini tartıyor, bana bakar mı, bana köle olur mu diye. Baktı ki uyanık, akıllı gelin var. Hemen kendini düşünüp bari ayrılsınlar da oğlum bana baksın diyor. Tek dertleri gelinle yarışmak, totolarını dayayacak sıcak bir yer bulmak. Oğulları umurlarında değil

Benimki gelin alma olayını gelini ailesinden koparıp kendine köle etme şeklinde yorumluyor ve ben hizmetçisi olmadıkça kudurdu resmen gerçek anlamda kudurdu oğluna beni kötüleyip duruyor.

O zaman iki yüzlü birisi, çok tehlikeli bi durum siz kendinizi koruyun biran önce kurtulun o insanlardan

O zaman iki yüzlü birisi, çok tehlikeli bi durum siz kendinizi koruyun biran önce kurtulun o insanlardan
Oğlun çocuklarla ilgilenmiyor diyorum, sen de 2 çocuğa bakamadın ya diyor. Ama oğluna da çocuklarla ilgilen yardım et vs diyormuş. Teke tek bana başka oğluna başka konuşuyor. Hal böyle olunca oğlu annem hep iyiliğini düşünüyor diyor:))

Tiksiniyorum ya. Çok mu zor evladinin mutlulugunu istemek. Gelinini kendi kizi gibi sevip karsilikli sevgi saygi çerçevesinde yasayip gitmek. Zaten gerçekten sevgi gösterdiğinde karsiligini görürsun kız da seni kendi annesi gibi sever... Hadi ogluna acimiyorsun yuvasını yikiyorsun minik evlatlarina aci bari. Ama Allahin adaleti asla sasmaz, yapan her zaman kendine yapar. İçinizi ferah tutun aithusaa

Oyyy yine annesinin memesinden ayrılmayan bir eş ve onun kv yüzünden yıkılan bir yuva... yazık çok yazık

Noktası virgülüne durum bu. Gerçekten nokta atış. Yaşadığım onca şeyin özeti.

İnşallah o kadar çok dua ediyorum ki. O günü görmek için yaşıyorum resmen.

Benimki gelin alma olayını gelini ailesinden koparıp kendine köle etme şeklinde yorumluyor ve ben hizmetçisi olmadıkça kudurdu resmen gerçek anlamda kudurdu oğluna beni kötüleyip duruyor.
Sagliksal bi sorun olmadikca, el ayak tuttukca bir insanın bir insandan hizmet beklemesi korkunç ya

Aslinda esinizde durumun farkinda işine gelmiyo malesef

Aslinda esinizde durumun farkinda işine gelmiyo malesef
Resmen kendisini annesinin mutluluğuna adamış gerçekten akıl sır erdiremiyorum. Hayatının merkezine annesini almış 2 evladı ve ben değil. Annesi de eşimi resmen kendine kurban diye yetiştirmiş kaynıma böyle davranmıyor. Eşim şamar oğlanı gibi, istiyor ki kurban pozisyonundaki oğlunun karısı da öyle olsun. Eşime nasıl duygu sömürüleri manipülasyonlar yapıyor bir görseniz. Eşim resmen kör olmuş..

Sagliksal bi sorun olmadikca, el ayak tuttukca bir insanın bir insandan hizmet beklemesi korkunç ya
İnanır mısınız benden dinç. Saatlerce yürür yorulmaz, söyler de, ben gezerim yürürüm yorulmam der. Ama gel gör ki benim kendisine 5 yaşında çocuk muamelesi yapmamı bekliyor. 2 çocuğumu bırakcam tüm enerjimi ona harcicam hergün kalktığımda aklıma ilk kv gelecek misafiri varsa ağırlıcam, yemeğe çağırcam, yatıya çağırcam, onunla akrabaları gezicem. Hayır çalışıyorum bir de ben. Bir çalışan sen misin diyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…