Kayınvalide sebebiyle boşanma

O O zaman eşinizi size karşi dolduruyo,ne yaziikki işiniz zor Allah yardimciniz olsun

O
O zaman eşinizi size karşi dolduruyo,ne yaziikki işiniz zor Allah yardimciniz olsun
Malesef öyle ve eşim bunu göremiyor. Boşamaktan başka çarem kalmadı. Büyütmem gereken 2 küçük çocuğum var. Böyle boş beleş kavgalara kendimi hırpalayamam psikolojimi bozamam bozmamalıyım diye düşünüyorum..

Elim ayağım titriyor. Hadi kv sorunlu. Butun bunlara ragmen size destek olmayan esinizde en buyuk suc. Emin olun yuvanizi yıkan kv degil esinizin ta kendisi. Anne sana saygi duyuyorum ama lutfen aileme müdahil olma lutfen esimden bir şey bekleme diyebilseydi bir kere,bir daha yasanmazdi bunlar

Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle Allah büyüktür bir kapı açılır elbet abdest alın namaz kılın Rabbimle konuşun bi nebze huzur dolar içiniz. Eşinizle konuşun annenin yeri ayrı karının yeri ayrı diye anlatın ortada çocuklar var hatta kaynanamla bile bu durumu paylaşın çeki düzen versin kendisine

Yine de şerh koydurun

Evet doğru düşünüyorsunuz,sizi savunabilcek bi adam yok başinizda.

Anlattıklarınız o kadar ben ki…
Kapımı çalmasın diye ya dışarı çıkıyordum yada ben gidiyordum gözükmek için..
İstediğimiz kadar tazminat alalım ki banada diyorlar al diye, ben sadece akıl sağlığımı geri istiyorum.
Allah yardımcımız olsun bacım

Namazla abdest le ne alakasi var bu konunun

Onu demek bir yana dursun, annesi bana hakaretler ederken eşim telefonda oyun oynuyordu. Kv bana köpek derken vestiyeri yumrukladı eşim gene de annesine sen ne diyorsun demedi. Güya annesini evine götürürken kızmış bağırmış bilmemne. Ama annesi ondan sonra da bana hakaret etme cesaretini gösterdi. Demekki oğlunu sallamıyor yapacağını yapıyor. Ve yapmaya devam edecek.

Malesef konusarak anlaşılamayan at gözlüklü bir kadın. Tek çözüm yolu görüşmemek mesafe koymak, onu da denedim bu sefer eşim annesiyle görüşmeye zorluyor görüşmedikçe bedel ödetiyor bana.

Merak ettim ne dediniz de size köpek deme cüretini gosterdi

Sizin konu biraz da şu yüzden dikkatimi çekti. bugun erkek arkadaşımla bulustuk annesi aradi (benimle buluştugunu biliyor) benimle ilgilen mesajlarıma cevap ver anneler önemlidir falan dedi ogluna

Sizin kv potansiyeli aliyorum

siz de mi böyle şeyler yaşadınız. Çok zor gerçekten çok zor. Eşimle benim aramda, bizim özelimizde bir problem olsa bir düşünürüm tartarım, belki katlanırım. Ama annesi yüzünden olan problem artık beni aşıyor. Engel olamıyorum, ne kadını susturabiliyorum ne oğlunun gözünü açabiliyorum. İkisinde de merhamet yok, merhametsiz insanla yol yürünmez, açıp kalplerine sevgi koyacak değilim.. allah yardımcımız olsun..

İnanır mısınız bilmiyorum ama hiçbişey demedim. Tartışırken sadece beni suçladığı şeylere karşı kendimi savundum açıklamalar yaptım. Hakaretleri birbiri ardına sıraladı, insan mısın gelin misin sen şöylesin sen böylesin köpek. Bu şekilde devam etti. Hakaret ettikçe gaza geldi kendisi.
Suçladığı şey de ben sana ne yaptım neden benimle konuşmuyon tarzı şeyler. 35 yıllık anamdan babamdan duymadığım hakaretleri etti bana, sonra da ben ne yaptım diyor. Ömür törpüsü..

Yaşamaz mıyım? Okurken kendimi gördüm. Her şeye muhalefet kendini ana kraliçe zanneden bir kayınvalide ve anasından başkasını görmeyen eş. Çoluğunuz çocuğunuz için elinizden geleni yapın lütfen

Benim kv de öyle inanın bana her şeye ama herrrrr şeye muhalefet. Benim söylediğim herşeye itiraz ediyor mantıklı da olsa mantıksız da olsa. Sürekli oğlumda hiç suç yok sen soğuksun, sen antipatiksin, sen iticisin, sen tembelsin bir sürü laf. Bunların hiçbiri olmadığımı eşim de kendisi de o kadar iyi biliyor ki tek amaçları beni sindirmek ezmeye çalışmak.

Terbiyesizlik adeta. Kurtuluyor olmanıza sevindim. Eşiniz karda donmak üzere, uyumak tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değil. Pisman olur dayanır kapınıza izleyin ve görün

Terbiyesizlik adeta. Kurtuluyor olmanıza sevindim. Eşiniz karda donmak üzere, uyumak tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değil. Pisman olur dayanır kapınıza izleyin ve görün
Umarım öyle olur. Bunca şeye rağmen 1 kez olsun annen şöyle annen böyle demedim asla kendisine annesi ile ilgili konuşmadım adını ağzıma almadım desem yeridir. Ama annesi beni kendine stres topu yaptı resmen. Umuyorum bu farkı bir gün farkeder. Kimin daha olgun davrandığını umarım bir gün anlar. Çünkü bu kafayla 25 kere evlense 25 kere boşanır.

Sizinde eşiniz benim elim g
Bilirim bilmem mi, karaktere duruşa saygıları yok sanki salatalık alıp kavanoza koyar gibi senin de onların istediği karaktere bürünmeni istiyorlar değil ? Bunu da ezmeye çalışarak yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…