- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.400
- 478
Bunu nasıl ispatlayabilirim peki? Bir tek eşim şahit o da malum. Anneme de benimle ilgili söylediği hakaretvari kelimeleri var. Annem şahit olsa kabul edilir mi?Direk boşa gitsin ailece manyaklar. Kayınvalideye hakaretten dava açsan olur bence.
Ben de sizinkileri okudum az evvel. Gerçekten birebir aynı. Aman annesi üzülmesin aman annesi kafaya takmasın hasta olmasın. Annesi üzülmesin diye ağzını açıp 2 kelime edemiyor.Ah ah yazdıklarınızı okuyorum uzun uzun yazmak istiyorum ama bende çok yorgunum yoruldum, nasıl bir bedel ödeyecekler acaba bizi bu hallere getirip..
Adam ailemin yanında dedi “ben annemi üzmem kıramam şimdi gidicem onu hoş edicem üzüntümü ben yaşayacağım “ düşünsene adamın evliliği bitiyorBen de sizinkileri okudum az evvel. Gerçekten birebir aynı. Aman annesi üzülmesin aman annesi kafaya takmasın hasta olmasın. Annesi üzülmesin diye ağzını açıp 2 kelime edemiyor.
Annesi evime gelip bana her hakaret edişinde annesini elinden tuttu evine götürdü beraber orda benim dedikodumu yaptılar ben evde sinir harbi ağlamalar eşliğinde küçücük çocuklarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Gurbetteyim bi de onların memleketinde. Kimsem yok yapayalnız. Eş kişisi küser 10 gün 15 gün...Adam ailemin yanında dedi “ben annemi üzmem kıramam şimdi gidicem onu hoş edicem üzüntümü ben yaşayacağım “ düşünsene adamın evliliği bitiyor
Zalimler..Annesi evime gelip bana her hakaret edişinde annesini elinden tuttu evine götürdü beraber orda benim dedikodumu yaptılar ben evde sinir harbi ağlamalar eşliğinde küçücük çocuklarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Gurbetteyim bi de onların memleketinde. Kimsem yok yapayalnız. Eş kişisi küser 10 gün 15 gün...
Arkadaşlar merhaba.
Çekişmeli boşanma davası açmak için çalıştığım ve yaşadığım yere dönmeyi bekliyorum, ailemin yanında tatildeyim.
2 çocuğumla boşanacağım. Tek sebebim kayınvalide terörü ve anneci koca. Kayınvalidenin defalarca evimde çocuklarımın önünde bana hakaretler etmesi, sürekli eşimi doldurması, aile hayatımıza müdahale etmesi, beni ailemin yanına göndermek istememesi ve tüm bunlara karşın eşimin beni kayınvalide ile görüşmeye zorlaması gibi akla hayale sığmayacak bir sürü kötülük sebebiyle evimden, eşimden soğudum.
Merak ettiğim şey şu. Boşanma davası ile birlikte eşime uzaklaştırma aldıracağım. Uzaklaştırmayı kayınvalide için de aldırabilir miyim? Çünkü şöyle ki, kayınvalide geldiğinde kapıyı tıklar hep ve ben ne zaman kargo kuryesi veya herhangi biri kapıyı tıklasa resmen ufak çaplı kriz geçiriyorum yaşadıklarım sebebiyle. Hiçbir şekilde kapımdan geçmesini dahi istemiyorum. Ara düzeltmeye vs hiçbir şekilde evime yaklaşmasın.
Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
Eşinize, onun annesi babası vs kan bağı olan her bireye uzaklaştırma alabilirsiniz. Ama şahit istiyorlar mıydı bilemedim. Ama uzaklaştırma alabiliyorsunuz.Arkadaşlar merhaba.
Çekişmeli boşanma davası açmak için çalıştığım ve yaşadığım yere dönmeyi bekliyorum, ailemin yanında tatildeyim.
2 çocuğumla boşanacağım. Tek sebebim kayınvalide terörü ve anneci koca. Kayınvalidenin defalarca evimde çocuklarımın önünde bana hakaretler etmesi, sürekli eşimi doldurması, aile hayatımıza müdahale etmesi, beni ailemin yanına göndermek istememesi ve tüm bunlara karşın eşimin beni kayınvalide ile görüşmeye zorlaması gibi akla hayale sığmayacak bir sürü kötülük sebebiyle evimden, eşimden soğudum.
Merak ettiğim şey şu. Boşanma davası ile birlikte eşime uzaklaştırma aldıracağım. Uzaklaştırmayı kayınvalide için de aldırabilir miyim? Çünkü şöyle ki, kayınvalide geldiğinde kapıyı tıklar hep ve ben ne zaman kargo kuryesi veya herhangi biri kapıyı tıklasa resmen ufak çaplı kriz geçiriyorum yaşadıklarım sebebiyle. Hiçbir şekilde kapımdan geçmesini dahi istemiyorum. Ara düzeltmeye vs hiçbir şekilde evime yaklaşmasın.
Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
Bitik durumdayım. Kafamda sürekli kv ve eş kişisi ile kavga ediyorum. Yetmiyor rüyalarıma giriyorlar. Boş kaldığım her an zihnim eski kavgalarda, düşündükçe hırslanıyorum. Enerjim çekilmiş gibi sanki. Öyle yorgunum ki. 8 yıldır aynı kavgalar.Zalimler..
Bunlar kolu kanadı kırık gurbete geldiler hoş edelim, memleketini aratmayalım demek yok sanki hamur almışlar şekil vermeye çalışıyorlar..
Benimde sizin gibi diğer kayınlara bu kadar bağlılık asla yok sadece eşim varsa bu oğlu başka da yok..
Sizi çok yipratmişlar malesefBitik durumdayım. Kafamda sürekli kv ve eş kişisi ile kavga ediyorum. Yetmiyor rüyalarıma giriyorlar. Boş kaldığım her an zihnim eski kavgalarda, düşündükçe hırslanıyorum. Enerjim çekilmiş gibi sanki. Öyle yorgunum ki. 8 yıldır aynı kavgalar.
Psikologa da gittim ama yeterli vakti ayıramadım hep bir kavga beklenmeyen bir mevzu. Çocuklarım küçük, eş kişisi küser günlerce, hiçbir işimi halledemem bütün hastane bakım vs dışarı işleri kalır öylece.Sizi çok yipratmişlar malesef
Ben alamadim soke soke vala yalanci sahitleri ileEvlendikten sonra aldığımız ev, şerh yok ama aile evi olduğu bilinen bir eve şerh koymaya gerek yokmuş satış anında vs suç işlemiş oluyorlarmış.
Şuan duvarda ses var onlarda yok. Etliye sütlüye bulaşmayan moddalar. Eve çökseler nolur ki düğün takılarıyla alındı ev, söke söke alırım..
Oğlu tırt olmasa kadını takmam da oğlu da anasının ağzına bakıyor. Çok toksik bi anne oğul ilişkisi var aralarında. Kadın benim eşim olan oğlunu, resmen ölmüş kocası yerine koymuş..
Evet ailemle dönücem onlar yanımda kalacaklarHemen ev için şerh koydurun. Senelerce emeklerinizin peşinde koşarsınız. Uzaklaştırma kararı aldırmak darp raporu vs olmadan kolay alınamıyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir. Bence mümkünse evinize yalnız da dönmeyin. Boşanıp düzeniniz oturana kadar yanınızda ailenizden birileri olsa çok iyi olur
Tanıdıgim bir adam başka şehirde olan bir evi sattı ortak evlerini kadın hiçbir şey yapamadı .Evlendikten sonra aldığımız ev, şerh yok ama aile evi olduğu bilinen bir eve şerh koymaya gerek yokmuş satış anında vs suç işlemiş oluyorlarmış.
Şuan duvarda ses var onlarda yok. Etliye sütlüye bulaşmayan moddalar. Eve çökseler nolur ki düğün takılarıyla alındı ev, söke söke alırım..
Tabi esas problem eşimde. Ama kayınvalide de oğlunun bu durumunu kötüye kullanıyor. İyi olmamız adına telkinde bulunarak da kullanabilirdi annelik pozisyonunu. Ama o kötülüğe harcıyor enerjisini.Hep kayınvalide diyip durmuşsunuz. Bu yaptığınız şey, kocası aldatan kadınların ikinci kadına kafayı takmasına çok benziyor. Sizim tek muhatabınız kocanız. Kocanız başarısız olmuş. Yoksa her kayınvalide geline sataşmak için şans kollar, kovalamayan zaten türk kültüründe nadirdir. Kocanız anasının çenesini kapatıcaktı size inanmamış güvenmemiş aile gibi görmemiş asıl gidin kocanızım yüzüne tükürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?