Kayınvalide sebebiyle boşanma

Ah ah yazdıklarınızı okuyorum uzun uzun yazmak istiyorum ama bende çok yorgunum yoruldum, nasıl bir bedel ödeyecekler acaba bizi bu hallere getirip..

Direk boşa gitsin ailece manyaklar. Kayınvalideye hakaretten dava açsan olur bence.
Bunu nasıl ispatlayabilirim peki? Bir tek eşim şahit o da malum. Anneme de benimle ilgili söylediği hakaretvari kelimeleri var. Annem şahit olsa kabul edilir mi?

Ah ah yazdıklarınızı okuyorum uzun uzun yazmak istiyorum ama bende çok yorgunum yoruldum, nasıl bir bedel ödeyecekler acaba bizi bu hallere getirip..
Ben de sizinkileri okudum az evvel. Gerçekten birebir aynı. Aman annesi üzülmesin aman annesi kafaya takmasın hasta olmasın. Annesi üzülmesin diye ağzını açıp 2 kelime edemiyor.

Ben de sizinkileri okudum az evvel. Gerçekten birebir aynı. Aman annesi üzülmesin aman annesi kafaya takmasın hasta olmasın. Annesi üzülmesin diye ağzını açıp 2 kelime edemiyor.
Adam ailemin yanında dedi “ben annemi üzmem kıramam şimdi gidicem onu hoş edicem üzüntümü ben yaşayacağım “ düşünsene adamın evliliği bitiyor

Adam ailemin yanında dedi “ben annemi üzmem kıramam şimdi gidicem onu hoş edicem üzüntümü ben yaşayacağım “ düşünsene adamın evliliği bitiyor
Annesi evime gelip bana her hakaret edişinde annesini elinden tuttu evine götürdü beraber orda benim dedikodumu yaptılar ben evde sinir harbi ağlamalar eşliğinde küçücük çocuklarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Gurbetteyim bi de onların memleketinde. Kimsem yok yapayalnız. Eş kişisi küser 10 gün 15 gün...

Zalimler..
Bunlar kolu kanadı kırık gurbete geldiler hoş edelim, memleketini aratmayalım demek yok sanki hamur almışlar şekil vermeye çalışıyorlar..
Benimde sizin gibi diğer kayınlara bu kadar bağlılık asla yok sadece eşim varsa bu oğlu başka da yok..

Eşinize, onun annesi babası vs kan bağı olan her bireye uzaklaştırma alabilirsiniz. Ama şahit istiyorlar mıydı bilemedim. Ama uzaklaştırma alabiliyorsunuz.

Bitik durumdayım. Kafamda sürekli kv ve eş kişisi ile kavga ediyorum. Yetmiyor rüyalarıma giriyorlar. Boş kaldığım her an zihnim eski kavgalarda, düşündükçe hırslanıyorum. Enerjim çekilmiş gibi sanki. Öyle yorgunum ki. 8 yıldır aynı kavgalar.

Sizi çok yipratmişlar malesef

Sizi çok yipratmişlar malesef
Psikologa da gittim ama yeterli vakti ayıramadım hep bir kavga beklenmeyen bir mevzu. Çocuklarım küçük, eş kişisi küser günlerce, hiçbir işimi halledemem bütün hastane bakım vs dışarı işleri kalır öylece.
Esas psikolojik sorunları olan bence onlar ama ben gittim kafayı toplayayım hiç değilse diye ama o da yarım kaldı..

Kayınvalide sorunu yoktur, annesine sınır çizemeyen eş vardır. Hep bunu savundum.
Sizin sorununuz şu an evli olduğunuz kişi ile ilgili ve çözmeniz gereken her konuda muhatabınız da o maalesef.
Kayınvalideniz bu kadar ileri gittiyse, kabahat yine eşinizin. Çocuklarınız küçük mü, mahkeme bu konuda nasıl karar alır, çocukları da hesaba katar mı, evveliyatını pek bilmediğimizden, sorularınızın cevaplarının ucu açık.

Ben alamadim soke soke vala yalanci sahitleri ile
oyle olmuyor bazi seyler iyi bir avtk bulun

Hemen ev için şerh koydurun. Senelerce emeklerinizin peşinde koşarsınız. Uzaklaştırma kararı aldırmak darp raporu vs olmadan kolay alınamıyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir. Bence mümkünse evinize yalnız da dönmeyin. Boşanıp düzeniniz oturana kadar yanınızda ailenizden birileri olsa çok iyi olur

Hep kayınvalide diyip durmuşsunuz. Bu yaptığınız şey, kocası aldatan kadınların ikinci kadına kafayı takmasına çok benziyor. Sizim tek muhatabınız kocanız. Kocanız başarısız olmuş. Yoksa her kayınvalide geline sataşmak için şans kollar, kovalamayan zaten türk kültüründe nadirdir. Kocanız anasının çenesini kapatıcaktı size inanmamış güvenmemiş aile gibi görmemiş asıl gidin kocanızım yüzüne tükürün.

Oğlu tırt olmasa kadını takmam da oğlu da anasının ağzına bakıyor. Çok toksik bi anne oğul ilişkisi var aralarında. Kadın benim eşim olan oğlunu, resmen ölmüş kocası yerine koymuş..

Başından beri böyle dimi kocanız. Peki böyle bir aileye neden iki çocuk?

Evet ailemle dönücem onlar yanımda kalacaklar

Tanıdıgim bir adam başka şehirde olan bir evi sattı ortak evlerini kadın hiçbir şey yapamadı .

Tabi esas problem eşimde. Ama kayınvalide de oğlunun bu durumunu kötüye kullanıyor. İyi olmamız adına telkinde bulunarak da kullanabilirdi annelik pozisyonunu. Ama o kötülüğe harcıyor enerjisini.

İnsanlıktan nasibini alan kayınvalideler ben çektim gelinim çekmesin der ya da gelinim de bir insan evladı der. Kötü kalpli olanlar ben çektim gelin de çeksin diyor. Gelin geldiyse bize köle olacak kafasında oluyorlar. Kötülük bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…