Kayınvalide sebebiyle boşanma

Böyleleri keşke anne olmasa da birilerinin başını yakmasa... Nalet olsun annelik bu değil yaaa

Kocanıza yazıklar olsun biz bir çocuğumuz olsun yuvamız olsun diye uğraşırken o çocuklarını hiç düşünmüyor.
Benim koca da sessiz kalıyor ama ben hepsinin ağzına mıçtım şimdilik korkuyorlar ama cocuğum yok. Olmadığı için daha rahat boşanırım...

manevi tazminat açmak için buna bir kanıtın olması gerekiyo hastanelik olmuş olmak veya psikologtan alınacak bi rapor bile buna yeterli olur

Yazık size yaaa kıyamam. Allah onları bildiği gibi yapsın...

Boşanma avukatıyım.
Her ikisinide yapabilirsin.
Delillerini topla ve avukatından rica et onada açsın davayı.
Psikolojik şiddeti nasıl kanıtlayığ delil toplayabiliriz. Ses kaydı veya başka ne olabilir. Aklımda bulunsun en azından bundan sonra ki durumlarda delil toplucam dava açabilirim. Psikolog gittiğime dair de rapor var.

Bir de gelinini kendine kul köle etmiş, kendi fikirleriyle bir şey bilmeyen cahil yeni evli gelini hamur gibi yoğurup kıvama getirmiş, her şeyi öğretmiş , şimdi gelini ne becerikliymiş ne akıllıymış diye tebrik eden kayinvalideler de var.
Bizzat şahit oldum, eşimin kuzeni evlendiği günden beri kv ve kp ile , eşi ve su an 2 oğlu ile birlikte yaşıyor.
Öyle bir kadın ki gördüğün anda bile negatif elektriği insanı etkiliyor, onu ne zaman görsem başıma agrilar girerdi.
acaba gelin beni oğluma kötülüyor mu diye oğluyla gelinin yatak odasına kayıt cihazı yerleştirmiş bir kadından bahsediyorum.
Gelini annesine bile tek gidemezdi, yapışmış kv .
Annesinin evinde bile ondan izinsiz yanından kalkamazdi.
Ve eşimin akrabalarından olan bir kaç kadın , bu kadını takdir ediyor, düşünebiliyor musunuz?
Gelin evlendiğinde küçükmüş,bir şey bilmiyormuş, yıllar içinde ne güzel hamur gibi şekil vermiş de gelin olmuş, kadın olmuş. Bunları duydum malesef..
O pısırık oğlu da ( sinir oluyorum, bazen düğünlerde orada burada görüyorum) adamım diye dolaşıyor ortalıkta..
Bu kadınları bu kadar yüzsüzleştiren oğullarından başkası değil..

Pazartesi dava açılacak arkadaşlar. Bilgilendirmek istedim. Çekişmeli olacak.
Konuyu şimdi gördüm çok üzücü gerçekten. Peki buraya yazmadığınız süreçte neler yaşandı, ne yaptınız, evinizde misiniz, anneniz babanız yanınızda mı

Konuyu şimdi gördüm çok üzücü gerçekten. Peki buraya yazmadığınız süreçte neler yaşandı, ne yaptınız, evinizde misiniz, anneniz babanız yanınızda mı
Evimdeyim ailemle birlikte. İşime başladım. Beyfendi asla bir adım atmadı. Aracı olan herkesi de utandırdı resmen. Ben de davayı açıyor olduğumu söyledim. Anlaşmazmış, para istiyormuş

Son durum ne ?Umarım evinize dönüp onlarin istediği gibi eşyaları vs sahiplenmesine,dağıtmasina izin vermemissindir.Kvye dava açabilirsin evet bir haberde görmüştüm.Avukatiniz varmış ona da danışmissinizdir.Merak etmeyin Rabbim yanına bırakmıyor sadece izleyin.

Evimdeyim ailemle birlikte. İşime başladım. Beyfendi asla bir adım atmadı. Aracı olan herkesi de utandırdı resmen. Ben de davayı açıyor olduğumu söyledim. Anlaşmazmış, para istiyormuş
Allah allah ne parası istiyormuş, bırak çekişmeli olsun, mahkemeye gidip gelmekle eskimezsiniz, uzak durmak zorunda kalmaları bile nimet sizin için. İştirak nafakası davası açın, çocuklar için nafaka versin boşanana kadar. Belli ki din iman para. Şerh işini hallettiyseniz sırrınız yere gelmez. Bu arada ekstra delil biriktirme şansınız varsa kullanın. Allah yardımcınız olsun. Hiç çıngar çıkarmadılar mı boşanma lafını duyunca

Hayır çıkarmadı. Eve şerh koydurdum. Bunca olandan sonra anlaşmalı boşanmazmış. Çekişecek ne yanı varsa... altınlarıma ve evlenmeden önce aldığım arabamın parasına ortak olacakmış. Yarısını istiyormuş mahkemede görecekmişiz alıyor mu almıyor mu

Takımlarıma ve evlenmeden önce aldığım arabamın parasına ortak olacakmış
Takımlar derken takılar mı demek istediniz, set bilezik falan. Evlenmeden önce aldığınız arabadan havasını alır. Evi de satamadığına göre dımdızlak ortada şu an, beter olsun

Evlilik direk kayınvalide yüzünden bitmez.
Onu yönetemeyen sınırını bildiremeyen koca yüzünden biter.

Ayrıca defalarca tekrar olmasına neden izin verdiniz? Böyle bi kocadan neden ısrarla 2 çocuk yaptınız?

Uzaklaştırma kararını herkes için aldırabilirsiniz yeterli delillerle. Kim olduğu fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…