Kayınvalide sebebiyle boşanma

Her zaman söylerim. Kv bir evlilikte boşanma sebebi olamaz. Sebep eşinizle olan ilişkinizdir.
 
Can güvenliğinizden korktuğunuzu belirtin kayınvalidenize de aldırabilirsiniz sözlü tehditleri evime gelişleri var deyin ikisine de uzaklaştırma verirler
 
Anne kuzusu erkek hiç çekilmiyor. Madem karın ailen olmayacaktı ne halt yemeye evlendin. Karın ve çocukların niye önemli değiller. Annelerini atsınlar demiyoruz hoş, bizde anneyiz. Evlatlarının yuvalarına dinamit döşemesinler yeter. Bu kocası ölen bütün kaynanalar aynı herhalde. Benimki de annem,annem, annem diyordu devamlı. Kendi aileme göndermediler vs. başka büyük sorunlar da vardı ama büyük sorunlarımız olmasaydı bende sanırım kaynana, görümceler ve eltiler yüzünden boşanırdım herhalde. Ma aile herşeyimizin içindeydiler çünkü. İnşallah kurtulursunuz. Bende dava açtım. Barodan avukat istedim. Kucağınızda evladınız ile bu süreç zor üstelik değersiz hissettiren bir adam var. İnsan hadi ben önemsizim yavrum neden önemli değil diye bile sorguluyor hayatı. O yüzden sizi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.
 
Ben annesiyle görüşmek istemiyorum. Ve buna saygı duymasını bekliyorum sadece. Bunu bile yapamıyor annesi gazladıkça üzerime geliyor annemle görüşmüyorsun diye. Görüşmekten kasıtları da hizmetini yapmam işte anlayın.
 
Zaten zorunda değilsiniz ki. Eli ayağı tutan insanın işi gücü mü görülür. Planlı hareket edin ellerine koz vermeyin. Avukat bulun ilk aşamada. Eve de şerh koydurun güvenmeyin. Evden ayrılmak için mi çıktınız eşiniz bu niyetinizi biliyor mu? Yoksa haberi yok mu?
 
Hayır normalde de yazları ailemin yanına geliyordum. Bu sefer kendisi götürmeyeceğini söyledi ailem gelip aldı. Normal tatil rutinim yani..
 
Hayır normalde de yazları ailemin yanına geliyordum. Bu sefer kendisi götürmeyeceğini söyledi ailem gelip aldı. Normal tatil rutinim yani..
O zaman şahane bir zamanlama. Avukat bulabiliyorsanız çok iyi olur sizin için. Kayınvalide konusunda da delil toplamaya çalışın. Mesajlaşmalar bile delildir. Kayıt altına almaya çalışın
 
O zaman şahane bir zamanlama. Avukat bulabiliyorsanız çok iyi olur sizin için. Kayınvalide konusunda da delil toplamaya çalışın. Mesajlaşmalar bile delildir. Kayıt altına almaya çalışın
Şuan avukat arayışındayım. Bikaç yerle görüştüm. Kv ile hiç mesajlaşmadım eşimle de bu konularda hiç mesajlaşmadım çünkü diyorum ya annesi ile ilgili hiçbir zaman ne tek kelime ettim ne kavga çıkardım. İşimde gücümdeyim çocuklarımla ilgileniyorum ama kadın 7 24 beni düşünüyor benimle uğraşıyor resmen.
 
Avukat da aynını diyecek size ama genelde mesajlaşma şeklinde muhatap olursanız en azından birşeyleri ispat edecek deliller belki elde edersiniz.
l
 
Yazık size yahu. Aşkımdan ölsem elin adamının manyak ruh hastası psikopat anasına katlanmam.
Bütün hastalıkların arkasında sizin gibi hayat hikayeleri var nerdeyse.. Çekmeyin çocuklarınıza da çektirmeyin. Biraz büyüsünler onları da düşman eder babaanneleri size. Çocukların size zerre saygısı olmaz.
 
Merhabalar çok benzer durumlarimiz var. Ben de 10 senelik evliyim 2kizim var. Eşim babasını 2yasindayken kaybetmiş. Biz evlenmeden 5sene öncesinde de annesinden ayri başka yerde çalışıyordu. Bu dönemlerde herşey normalden biz evlendikten sonra kadın tek kalamamaya başladı. Sürekli çocuklarını ne zorluklarla büyüttüğü den bahsederek karşılığını verme zamanı geldiğine inandirdi eşimi. Tatile bile birlikte gitmek istedi. Onunla gitmek istemedigimden tatile bile gitmedim.
Çok tembeldi. Ben 6 aylık hamileydim işten akşam ezanina yakın çıkıyordum bu da nafile oruç tutuyordu ama bır çorba bile pisirmiyordu tüm gün, ben geleyim de asla dinlenmeden jet hızıyla sofra hazırlayım diye bekliyordu.
En son bı cinnetle evimden onu da oğlunu da kovdum. Kv gidince eşimle tekrar barıştık. Annem haklı demiyor zaten ama idare et diyor ama boşanma durumlarına girsem ne var ne yok bana verir ceketini alır çıkar eminim o kadar iyidir ama annesi yumuşak karnı işte onunda. Allah vicdan versin bu Kaynanalar da kimse evlatlarını babasız büyütmek zorunda kalmasın.
 
Anneni sevme boşver diyormuş kızıma zaten
 
İdare edebiliyor musunuz cidden? Ben nefret ettiğim insanla aynı ortamda nefes alamıyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…