- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Her zaman söylerim. Kv bir evlilikte boşanma sebebi olamaz. Sebep eşinizle olan ilişkinizdir.Arkadaşlar merhaba.
Çekişmeli boşanma davası açmak için çalıştığım ve yaşadığım yere dönmeyi bekliyorum, ailemin yanında tatildeyim.
2 çocuğumla boşanacağım. Tek sebebim kayınvalide terörü ve anneci koca. Kayınvalidenin defalarca evimde çocuklarımın önünde bana hakaretler etmesi, sürekli eşimi doldurması, aile hayatımıza müdahale etmesi, beni ailemin yanına göndermek istememesi ve tüm bunlara karşın eşimin beni kayınvalide ile görüşmeye zorlaması gibi akla hayale sığmayacak bir sürü kötülük sebebiyle evimden, eşimden soğudum.
Merak ettiğim şey şu. Boşanma davası ile birlikte eşime uzaklaştırma aldıracağım. Uzaklaştırmayı kayınvalide için de aldırabilir miyim? Çünkü şöyle ki, kayınvalide geldiğinde kapıyı tıklar hep ve ben ne zaman kargo kuryesi veya herhangi biri kapıyı tıklasa resmen ufak çaplı kriz geçiriyorum yaşadıklarım sebebiyle. Hiçbir şekilde kapımdan geçmesini dahi istemiyorum. Ara düzeltmeye vs hiçbir şekilde evime yaklaşmasın.
Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
Sebebi olamaz ama payı var, oğlunun kanına nasıl girip duygusal yönünü kullandığına bizzat şahit oldum…Her zaman söylerim. Kv bir evlilikte boşanma sebebi olamaz. Sebep eşinizle olan ilişkinizdir.
Elbette tabi ki var ama burada da sorun adamdadır. Zaten bu kadar uydum akıllıysa evlenmesin.Sebebi olamaz ama payı var, oğlunun kanına nasıl girip duygusal yönünü kullandığına bizzat şahit oldum…
Hiç iletişimimiz yok. Sadece çocuklarla görüşüyor..peki nasıl şimdi sizinle
tatlı tatlı konuşuyordur dönün diye :)
konuşsun bakalım
aman akıllı adımlar atın
Allah yardımcınız olsun
Mesela terbiyesiz demiş benim için. Bu hakaret mi?Hakaretvariden kastınız ne? Her hakaret de hakaret davasına konu edilmiyor çünkü. Mahkeme hakareti hakaret sucu kapsamında kabul etmeyebilir.
Benimki de böyle ya. Sürekli abuk subuk geçmiş bir olay anlatıp mağduriyet yaratıp ağlıyor.Sebebi olamaz ama payı var, oğlunun kanına nasıl girip duygusal yönünü kullandığına bizzat şahit oldum…
Yani evlenmesin zaten bence de böyle adamlar ama işte evleniyorlar ve evlenmeden önce bu hallerini de belli etmiyorlar malesef..Elbette tabi ki var ama burada da sorun adamdadır. Zaten bu kadar uydum akıllıysa evlenmesin.
Anne kuzusu erkek hiç çekilmiyor. Madem karın ailen olmayacaktı ne halt yemeye evlendin. Karın ve çocukların niye önemli değiller. Annelerini atsınlar demiyoruz hoş, bizde anneyiz. Evlatlarının yuvalarına dinamit döşemesinler yeter. Bu kocası ölen bütün kaynanalar aynı herhalde. Benimki de annem,annem, annem diyordu devamlı. Kendi aileme göndermediler vs. başka büyük sorunlar da vardı ama büyük sorunlarımız olmasaydı bende sanırım kaynana, görümceler ve eltiler yüzünden boşanırdım herhalde. Ma aile herşeyimizin içindeydiler çünkü. İnşallah kurtulursunuz. Bende dava açtım. Barodan avukat istedim. Kucağınızda evladınız ile bu süreç zor üstelik değersiz hissettiren bir adam var. İnsan hadi ben önemsizim yavrum neden önemli değil diye bile sorguluyor hayatı. O yüzden sizi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.Resmen kendisini annesinin mutluluğuna adamış gerçekten akıl sır erdiremiyorum. Hayatının merkezine annesini almış 2 evladı ve ben değil. Annesi de eşimi resmen kendine kurban diye yetiştirmiş kaynıma böyle davranmıyor. Eşim şamar oğlanı gibi, istiyor ki kurban pozisyonundaki oğlunun karısı da öyle olsun. Eşime nasıl duygu sömürüleri manipülasyonlar yapıyor bir görseniz. Eşim resmen kör olmuş..
Ben annesiyle görüşmek istemiyorum. Ve buna saygı duymasını bekliyorum sadece. Bunu bile yapamıyor annesi gazladıkça üzerime geliyor annemle görüşmüyorsun diye. Görüşmekten kasıtları da hizmetini yapmam işte anlayın.Anne kuzusu erkek hiç çekilmiyor. Madem karın ailen olmayacaktı ne halt yemeye evlendin. Karın ve çocukların niye önemli değiller. Annelerini atsınlar demiyoruz hoş, bizde anneyiz. Evlatlarının yuvalarına dinamit döşemesinler yeter. Bu kocası ölen bütün kaynanalar aynı herhalde. Benimki de annem,annem, annem diyordu devamlı. Kendi aileme göndermediler vs. başka büyük sorunlar da vardı ama büyük sorunlarımız olmasaydı bende sanırım kaynana, görümceler ve eltiler yüzünden boşanırdım herhalde. Ma aile herşeyimizin içindeydiler çünkü. İnşallah kurtulursunuz. Bende dava açtım. Barodan avukat istedim. Kucağınızda evladınız ile bu süreç zor üstelik değersiz hissettiren bir adam var. İnsan hadi ben önemsizim yavrum neden önemli değil diye bile sorguluyor hayatı. O yüzden sizi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Zaten zorunda değilsiniz ki. Eli ayağı tutan insanın işi gücü mü görülür. Planlı hareket edin ellerine koz vermeyin. Avukat bulun ilk aşamada. Eve de şerh koydurun güvenmeyin. Evden ayrılmak için mi çıktınız eşiniz bu niyetinizi biliyor mu? Yoksa haberi yok mu?Ben annesiyle görüşmek istemiyorum. Ve buna saygı duymasını bekliyorum sadece. Bunu bile yapamıyor annesi gazladıkça üzerime geliyor annemle görüşmüyorsun diye. Görüşmekten kasıtları da hizmetini yapmam işte anlayın.
Hayır normalde de yazları ailemin yanına geliyordum. Bu sefer kendisi götürmeyeceğini söyledi ailem gelip aldı. Normal tatil rutinim yani..Zaten zorunda değilsiniz ki. Eli ayağı tutan insanın işi gücü mü görülür. Planlı hareket edin ellerine koz vermeyin. Avukat bulun ilk aşamada. Eve de şerh koydurun güvenmeyin. Evden ayrılmak için mi çıktınız eşiniz bu niyetinizi biliyor mu? Yoksa haberi yok mu?
O zaman şahane bir zamanlama. Avukat bulabiliyorsanız çok iyi olur sizin için. Kayınvalide konusunda da delil toplamaya çalışın. Mesajlaşmalar bile delildir. Kayıt altına almaya çalışınHayır normalde de yazları ailemin yanına geliyordum. Bu sefer kendisi götürmeyeceğini söyledi ailem gelip aldı. Normal tatil rutinim yani..
Şuan avukat arayışındayım. Bikaç yerle görüştüm. Kv ile hiç mesajlaşmadım eşimle de bu konularda hiç mesajlaşmadım çünkü diyorum ya annesi ile ilgili hiçbir zaman ne tek kelime ettim ne kavga çıkardım. İşimde gücümdeyim çocuklarımla ilgileniyorum ama kadın 7 24 beni düşünüyor benimle uğraşıyor resmen.O zaman şahane bir zamanlama. Avukat bulabiliyorsanız çok iyi olur sizin için. Kayınvalide konusunda da delil toplamaya çalışın. Mesajlaşmalar bile delildir. Kayıt altına almaya çalışın
lŞuan avukat arayışındayım. Bikaç yerle görüştüm. Kv ile hiç mesajlaşmadım eşimle de bu konularda hiç mesajlaşmadım çünkü diyorum ya annesi ile ilgili hiçbir zaman ne tek kelime ettim ne kavga çıkardım. İşimde gücümdeyim çocuklarımla ilgileniyorum ama kadın 7 24 beni düşünüyor benimle uğraşıyor resmen.
Anneni sevme boşver diyormuş kızıma zatenYazık size yahu. Aşkımdan ölsem elin adamının manyak ruh hastası psikopat anasına katlanmam.
Bütün hastalıkların arkasında sizin gibi hayat hikayeleri var nerdeyse.. Çekmeyin çocuklarınıza da çektirmeyin. Biraz büyüsünler onları da düşman eder babaanneleri size. Çocukların size zerre saygısı olmaz.
İdare edebiliyor musunuz cidden? Ben nefret ettiğim insanla aynı ortamda nefes alamıyorum..Merhabalar çok benzer durumlarimiz var. Ben de 10 senelik evliyim 2kizim var. Eşim babasını 2yasindayken kaybetmiş. Biz evlenmeden 5sene öncesinde de annesinden ayri başka yerde çalışıyordu. Bu dönemlerde herşey normalden biz evlendikten sonra kadın tek kalamamaya başladı. Sürekli çocuklarını ne zorluklarla büyüttüğü den bahsederek karşılığını verme zamanı geldiğine inandirdi eşimi. Tatile bile birlikte gitmek istedi. Onunla gitmek istemedigimden tatile bile gitmedim.
Çok tembeldi. Ben 6 aylık hamileydim işten akşam ezanina yakın çıkıyordum bu da nafile oruç tutuyordu ama bır çorba bile pisirmiyordu tüm gün, ben geleyim de asla dinlenmeden jet hızıyla sofra hazırlayım diye bekliyordu.
En son bı cinnetle evimden onu da oğlunu da kovdum. Kv gidince eşimle tekrar barıştık. Annem haklı demiyor zaten ama idare et diyor ama boşanma durumlarına girsem ne var ne yok bana verir ceketini alır çıkar eminim o kadar iyidir ama annesi yumuşak karnı işte onunda. Allah vicdan versin bu Kaynanalar da kimse evlatlarını babasız büyütmek zorunda kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?