Kayınvalide sebebiyle boşanma

Çok idare ettim ama yetti, kredisini doldurdu. Kv gittiğinden beri cildim bile güzelleşti sanki nefret bana hicte iyi gelmiyormuş meğer. Esimin abisi çok varlıklı ve eli açık annesine karşı bir yardımcı tutabilirler ki aslen ona da ihtiyacı yok gücü var isteği yok. Eski düzene devam diye tuttururlarsa da ben ve kızlarım yokuz artik.

İşte gidiyorlar ama sonrasında oğullarını doldurmaya ve duygu sömürüsü yapmaya devam ediyorlar. Bu sefer eş kişisi en olmadık anda, anam da anam diye patlıyor. Yumuşak karın değil işte o, masum görmeyin siz de bunu bence, düpedüz ana kuzusu olmak...

O nasil kadinmis oyle evlerden irak.

bence tazminat davasina hic girmeyin. basiniza daha cok bulasir. nasil insanlar var ben anlamiyorum. Evliliklerin bitmesinin cogu sebebi kayinvalideler. Psikolojimi yipratti diyerek doktora basvurabilirsiniz. bu tür insanlardan tamamen uzaklasmaya bakin. Sagliginiz herseyden önemli

Evet. Avukat arkadaşım var, boşanmaların yüzde 90 ı kayınvalide yüzünden oluyor diyor.

Esimin anneciligi yüzünden neler çektim evlenmeden ayni eve girmeden.

Benim eşim de ailesiyle kaç kere konuştu ama değişen bir şey yok...

Aynı benim kaynana kıskançlıktan aramızın bozulmasına sebep oluyor...

Evet boş konularla psikolojiniz bozulmasın benim bozuldu zaten yeterince...

En kötüsü de bu işte hiç haketmediğiniz şeyler yaşıyorsunuz...

Bu kadar problemde çocuk oluyor burda bir şey

Boşanma avukatıyım.
Her ikisinide yapabilirsin.
Delillerini topla ve avukatından rica et onada açsın davayı.

Boşanma avukatıyım.
Her ikisinide yapabilirsin.
Delillerini topla ve avukatından rica et onada açsın davayı.
Hiçbir delilim yok aptal gibi, bu günleri hesap edip yaşamadığımdan ne kendileri ile mesajla tartıştım ne bir ses kaydım bişeyim var. Sadece aramızdaki konuşmalar. Annem babam biliyor bir kısmını. Biraz da aileme benim hakkımda söylediği sözler var. Aile şahitliği umarım yeterli olur..

Aaa cok iyi yapmışsınız vallahi benim hiç aklıma gelmedi bu durum helal olsun

Aç kız ödesin de tazminatı aklı başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…