- 21 Nisan 2020
- 39
- 17
- 88
- 34
- Konu Sahibi _gokkusagi_
-
Neyin üstünü kapattınız? Kayinvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ki. Çocuğu yapiyorsanız, işinizi bakicinizi da düşünüp ayarlayın.cocuga bakmayı bıraktı o dönem kreşlerde bakicilarda idare ettik ben bunları sineye çektim üstünü kapattım
Merhaba arkadaşlar içimde aşamadiğim bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum benim çocuğum küçükken kayınvalidem 1 yil baktı ben çalışıyordum sonra bekar olan kaynimla tartışma oldu o istemediği için cocuga bakmayı bıraktı o dönem kreşlerde bakicilarda idare ettik ben bunları sineye çektim üstünü kapattım sonra bıraktım işi çalışmıyorum kaç yıldır bu arada diğer oğlu boşandı onun çocuğuna bebekliginden beri baktı büyüttü oğlu tekrar evlendi çocuğa kayınvalidem baktı lise çağına geldi şimdi hala yanında neyse şimdi ameliyat oldu hastanede 4 gece kaldım 1 aydır ev yüzü görmedim her gün gidip işini yemeğini yaptım hasta olduğum halde bahanelere siginmadim Allah rızası için yaptım şimdi yapılan anlatılmaz diyeceksiniz haklısınız ama anlatmanın sebebi dün yine gittim işlerini yapıyorum telefonla konuşmasını duyuyorum yan odadan boşanıp tekrar evlenen oğluyla konuşuyor bir tane daha çocuğu olsun diye baskı yapıyor ogluda olursa bakicakmisin dedi (ses hoparlördeydi herşey duyuluyordu) anneside bakarım dedi (taze gelini çok yakın oturmasına rağmen kapısını açmıyor ameliyat olduğundan beri sayılı gittiği) yemin ederim başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki bir tek benim çocuğum bunlara ağırlık yapıyormuş salak kafam 1 aydır bu insanlar için kendimi yirtiyordum bacağından ameliyat olduğu için hiçbir işini yapamıyordu yeni yeni toparlanıyor hazmedemiyorum dünden beri çocuğumun okul çıkış saati geldiği için çıkmam gerekti çıktım onlar.hala konuşuyordu telefonda yoksa herşeyi vuracaktim suratına tek tek söyleyemediğim içinde icim içimi yiyor
Kimseden beklenti icinde olmayin. Kendi isini yapmak ve kimsenin agiz kokusunu, lafini sözunu cekmemek cok guzel bir özgurluk. Size yapilan Evet haksizlik ama zararin neresinden dönersen kar. Sizde az gider gelirsiniz bundan sonra. Mesafeli olun ve ozaman size tavirlari hizla nasil degisiyor, izleyin ve görun. Süreklide gitmeyin 10-14 gune gayet iyi. Kosturmayinda islerineMerhaba arkadaşlar içimde aşamadiğim bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum benim çocuğum küçükken kayınvalidem 1 yil baktı ben çalışıyordum sonra bekar olan kaynimla tartışma oldu o istemediği için cocuga bakmayı bıraktı o dönem kreşlerde bakicilarda idare ettik ben bunları sineye çektim üstünü kapattım sonra bıraktım işi çalışmıyorum kaç yıldır bu arada diğer oğlu boşandı onun çocuğuna bebekliginden beri baktı büyüttü oğlu tekrar evlendi çocuğa kayınvalidem baktı lise çağına geldi şimdi hala yanında neyse şimdi ameliyat oldu hastanede 4 gece kaldım 1 aydır ev yüzü görmedim her gün gidip işini yemeğini yaptım hasta olduğum halde bahanelere siginmadim Allah rızası için yaptım şimdi yapılan anlatılmaz diyeceksiniz haklısınız ama anlatmanın sebebi dün yine gittim işlerini yapıyorum telefonla konuşmasını duyuyorum yan odadan boşanıp tekrar evlenen oğluyla konuşuyor bir tane daha çocuğu olsun diye baskı yapıyor ogluda olursa bakicakmisin dedi (ses hoparlördeydi herşey duyuluyordu) anneside bakarım dedi (taze gelini çok yakın oturmasına rağmen kapısını açmıyor ameliyat olduğundan beri sayılı gittiği) yemin ederim başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki bir tek benim çocuğum bunlara ağırlık yapıyormuş salak kafam 1 aydır bu insanlar için kendimi yirtiyordum bacağından ameliyat olduğu için hiçbir işini yapamıyordu yeni yeni toparlanıyor hazmedemiyorum dünden beri çocuğumun okul çıkış saati geldiği için çıkmam gerekti çıktım onlar.hala konuşuyordu telefonda yoksa herşeyi vuracaktim suratına tek tek söyleyemediğim içinde icim içimi yiyor
Pardon sebepburada sorun olan sizsiniz.
Ben kimseye çocuk yikmiyorum ama.yikanlar.cok.kiymetli o ayrı. O pıtı pıtı yapincada hep o oglununkileremi.denk.geliyor.Bakmayan insan hiçbirine bakmaz birininkini büyütmüş zaten bizimkine bakmadı şimdi o çocuğunu büyüttüğü oğluna yap bitane daha bakarım diyor bu haksızlık değilde neKv bebenize bakmak zorunda degil, digerlerinin de bebesine bakmak zorunda değil ama pasa gonlu istedigi icin bakmis, hepiniz bebelerinizi kadina yıkmaya calistiginiz icin mecbur o piti piti hesabı da bir bebe seçebilir, ozetle kvyi rahat birakin.
İnsanlar bebe bakmayla gecirmis ömrü, bir de torunlariyla ugrasacaklar, guvenmeyin kardessim kimseye.
Keşke birde okuduğunuzu anlamaya çalışsanız ben o bir yilda neler yaşadım hepsini detaylı yazamıyorum. Ayrıca bakmayan insan bana güvenmeyin der hiçbirine bakmaz benim zoruma giden yaptığı haksızlıkNeyin üstünü kapattınız? Kayinvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ki. Çocuğu yapiyorsanız, işinizi bakicinizi da düşünüp ayarlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?