- 21 Nisan 2020
- 39
- 17
- 88
- 34
- Konu Sahibi _gokkusagi_
Merhaba arkadaşlar içimde aşamadiğim bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum benim çocuğum küçükken kayınvalidem 1 yil baktı ben çalışıyordum sonra bekar olan kaynimla tartışma oldu o istemediği için cocuga bakmayı bıraktı o dönem kreşlerde bakicilarda idare ettik ben bunları sineye çektim üstünü kapattım sonra bıraktım işi çalışmıyorum kaç yıldır bu arada diğer oğlu boşandı onun çocuğuna bebekliginden beri baktı büyüttü oğlu tekrar evlendi çocuğa kayınvalidem baktı lise çağına geldi şimdi hala yanında neyse şimdi ameliyat oldu hastanede 4 gece kaldım 1 aydır ev yüzü görmedim her gün gidip işini yemeğini yaptım hasta olduğum halde bahanelere siginmadim Allah rızası için yaptım şimdi yapılan anlatılmaz diyeceksiniz haklısınız ama anlatmanın sebebi dün yine gittim işlerini yapıyorum telefonla konuşmasını duyuyorum yan odadan boşanıp tekrar evlenen oğluyla konuşuyor bir tane daha çocuğu olsun diye baskı yapıyor ogluda olursa bakicakmisin dedi (ses hoparlördeydi herşey duyuluyordu) anneside bakarım dedi (taze gelini çok yakın oturmasına rağmen kapısını açmıyor ameliyat olduğundan beri sayılı gittiği) yemin ederim başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki bir tek benim çocuğum bunlara ağırlık yapıyormuş salak kafam 1 aydır bu insanlar için kendimi yirtiyordum bacağından ameliyat olduğu için hiçbir işini yapamıyordu yeni yeni toparlanıyor hazmedemiyorum dünden beri çocuğumun okul çıkış saati geldiği için çıkmam gerekti çıktım onlar.hala konuşuyordu telefonda yoksa herşeyi vuracaktim suratına tek tek söyleyemediğim içinde icim içimi yiyor