Kayınvalide sorunsalı

Kayınvalideniz çocuğunuza bakmaya mecbur değil. Bir sene bakmış üstelik. Çocuğun sorumluluğu siz ve eşinizde. Kaynınızla nasıl bir tartışma oldu da kayınvalideniz vazgeçti torununa bakmaktan onu belirtmemişsiniz. Siz de kayınvalidenize bakmaya mecbur değilsiniz. İçinizden geldiği için bakmıyorsa bakmayın zaten

Çocuğun annesi burdaykende bakıyordu 7 yaşında boşandı ozamana kadarda kv bakıyordu zaruriden değil yani. Ayrıca benim evime gelip bir gün bile bakmadi biz taşıdık minibüsle. Böyle kaynana ne kadar bakacak diyorsunuz ya diğer oğluna yap yine bakarım diyor yaşını başını almış bıkmış madem.cocuk. bakmaktan bu neyin nesi ben yapılan haksızlıktan bahsediyorum böyle ahkam.kesmek.ne kadar.kolay

Kafasi almıyor olabilir bakmak zorunda değil tabi ozaman diğer oğluna niye ben bakamam herkes kendi başının caresine baksın demiyor bize gelincemi yaşlandığı aklina geldi

Kafasi almıyor olabilir bakmak zorunda değil tabi ozaman diğer oğluna niye ben bakamam herkes kendi başının caresine baksın demiyor bize gelincemi yaşlandığı aklina geldi
Kavga çıkarmayın yaptığınız fedakarlıklar unutulur yavaşça geri çekin kendiniz çocuğa yetişemiyorum okulda faaliyet var annelerin vs gitmeyin

Malesef her işi üstlendim.saf.gibi eşim evde bile işlere yardım etmez kaldiki oraya gidip ev işi yapsin. Kayınpeder de 10 dan fazla ameliyat geçirdi kanser hastasıydı eğilip kalkamıyor düzgün yasida var oda yapamazdı yani. Evet herkes keyif yaparken ben yırttım kendimi keşke yapmasaydim kimse kıymet bilmiyor zaten. Görmediğim bir pazar günleri arayıp pansumana gel diyordu evdekiler onu bile yapmıyordu önüne bir çorba koyan yoktu kendisi yapmaya çalışıyordu ağlıyordu ağrıdan telefonda bu yüzden vicdanım el vermedi. Ayrıca torununun annesi boşanmadan öncede o bakıyordu bosaninca bakmadı yani

Haksizlik değil, dedim ya paşa gönlü nasil istersee öyle. Demek ki onlarin cocuklarina bakmak istiyor

Siz de kimse icin oyle cok fedakarlık yapmayin, gün gelir yapmasaydin olur

İlk bakıcıya verdik onlarında sorunları bitmiyordu sonra kreşe verdik 2 yaşında bile değildi

Ben zaten bu saatten sonra bakarım desede vermem o köprünün altından çok sular aktı bir beklentim yok yani ben baktim oda benim çocuğuma baksın gibisinden ama o halinde bile doğur bı tane daha bakarım demesi zoruma gidiyor arkasını toplayan herşeyine koşan ben ama bizimkine bakmayan hiçbirsey umrunda olmayan gelinine doğursun bakiyim diyor

Zoruma giden tamda bu zaten

Ayyy bi de eşiniz kendi evinde bile parazit gibi yaşayan biri. Siz de iki eve yetişmeye çalışıyorsunuz. Bravo gerçekten! Kendinize kendinizden başka düşman aramayın.
Bi çorba yapıp götürseydiniz ötesi için de hiç ugrasmasaydiniz. Paralarına kıyıp adam tutsunlar.
Hassasiyetiniz anlıyorum benim de oğlum iki yaşını doldurmadan kreşe başladı. Sürekli hastalık, eşle işten izin alma kavgaları vs . Ama bakmamış işte yapacak birşey yok. Siz de çizginizi çekin.

Tercih, seçim, paşa keyfi öyle istemiş durumu

Okudugumu anlıyorum zaten merak etmeyin siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz ama.
İstediği kişinin çocuğuna bakar ya da bakmaz keyfi öyle yetmiştir. Ona güvenip mi çocuk yaptınız. Saçmalık

Siz bence apaçık kıskanıyorsunuz. Kıskançlığınızın yıkıcı etkilerini insanlara yansıtıyorsunuz. Karşı taraf ayrılık süreci yaşamış. O süreçte kayınvalidenin çocuğa bakması gayet normal. O çocuk anne ilgisini tam olarak görmemiş olabilir ama sizin çocuğunuzun çok şükür annesi yanında İki durum aynı değil ki. Ek olarak kabullenmek zor olsa bile demek ki erkek kardeşi daha çok seviyor. Elbette evlat ayrımı çok yanlış ama bu saatten sonra kayınvalidenizin fikirlerini değiştiremezsiniz. Kendi çocuklarınız için farklı bir seçenek bulmaktan başka çare yok. Kadına zorla baktıracak değilsiniz. İstediğine bakar İstediğine bakmaz. Buna biz karışamayız ki.

Sana kim dedi git işini yap diye kızı vs yok mu onlar yapsın ilk onlara düser ha Allah rızası için ise yapın ama çocuğuma bakmadı zoruma gitti karşılık beklemek gibi geldi bana eğer böyle karşılık beklemek gibi bir niyetiniz varsa işini yapmayin bence zaten hangi iyilik görüluyor ki

Benim derdim zaten bu saatten sonra baksın degilki ne seçeneğinden bahsediyorsunuz ben kıskanç olsam en başından beri baglantimi keserdim ama.yapmadim o çocukta bebek değildi 7 yaşında ayrıldılar o tarihe kadar da kv baktı bazen haftasonu bile bırakıyordu annesi ne kadar dar bir pencereden bakiyorsunuz

Okudugumu anlıyorum zaten merak etmeyin siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz ama.
İstediği kişinin çocuğuna bakar ya da bakmaz keyfi öyle yetmiştir. Ona güvenip mi çocuk yaptınız. Saçmalık
Ona güvenip çocuk yaptığım nerde yazıyor zaten bakmıyor bakmasinda kimseye yalvarmiyorum. İstediği kişi dediğiniz ikiside öz çocuğu ikisi arasında ayrımcılık yapıyor. Saldirmadan önce okuyup anlamanizi tavsiye ederim

Bir gün değil iki gün değil bir ay değil iki ay değil tam bir yıl evladımı güvenip birine emanet ettiysem yedirip içirip uyutup paklayıp güvenliğini sağladıysa o kişiyi başımın üstünde taşırım bırak ameliyat olunca bir ay ilgilenmeyi ömrüm boyunca minnettar olur ne yapacağımı şaşırırım. Siz ise bir ayın tatavasını yapıyorsunuz. Ayrıca Allah rızası için yapılan şeyin hesabı edilmez dile getirilmez başa kakılmaz, sessizce yapar ve unutursun, sizin yaptığınızın nesi Allah rızası için? Böyle vır vır edecekseniz bakmayın kadına ya bir lokma su vermeyin, kimse siz bakmadınız diye ölmez
Vah kaynana bakarım deyince başınızdan aşağı kaynar su döküldü demek, kaynananız olmasaydı kime baktıracaksınız çocuğunuzu? Yaw doğuran siz, sorumluluk sizin, evlat sizin ama bakmayan kötü, bakamayacağınız yada bakmak zor gelecek yada birilerine yamamaya çalışacağınız çocuğu niye doğuruyorsunuz? Mevzu onunkine baktı bununkine bakmadı değil sizin kendi çocuğunuzun sorumluluğunu almak istememeniz. Kıskançlıktan kendinizin farkında bile değilsiniz.

Bu da öz çocuklarının problemi sizin değil

Tamam da bu saatten sonra kadın değişmez ki. İsterseniz gelip günde 10 kez aynı konuyu açın. Sabahtan akşama kadar ağlayın bu kadın düzelmez. Kadının mayası bu. Bundan sonra mesafenizi koruyun biraz da diğer gelin ilgilensin diyin geçin işte. Kardeş ayrımı maalesef çok oluyor ama bunun önüne biz geçemeyiz ki. Boşuna kendinizi üzüyorsunuz Demek ki diğer evladını daha çok seviyor. Problem edecekse eşiniz etsin annesiyle çözsün siz artık bir şeylerine karışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…