Birlikte yaşamak çok zor olur,özelliklede herşeye karışan bir kayınvalideyle.3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle
Zor bir durum aynı evin içinde..3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle
3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle
bana düşkün derken babası sevmek istiyor dokundurtmuyor bile kendine benim kucağımdayken başkasını gördüğü anda ağlıyor karşıma yatırmışsam ben gözünün önünde olmalıyım arkadaşlarımın çocukları böyle değil. ondan anormal geldi banainşallah hayırlısı olur ama şunu okurken güldüm:) üç aylık çocuk tabii ki sana düşkün olur
Ayniiiii ayniiiii benim kv azarladim oturttum tabi kovdu oldu adım kocamla aram bozuldu ama daha az burnunu sokmaya başladı başardım yani haddini bildirmeyi3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle
BiBiraz daha büyüsün bebeğin kuzum sonra bakıcı filan ayarla3 aylık bir kızım var. ikinci dönem işe başlamam gerekiyor. eşim bebeğimizin çok küçük olması sebebiyle bakıcıya değil annesine baktırmamız gerektiğini söylüyor. ama ben kv ile hiç ama hiç anlaşamıyorum.aynı şehirde oturmuyoruz. ama ben iş nedeniyle bir sene kadar eşimden ayrı yanında kalmak zorunda kalmıştım.kızımın doğumuna geldiğinde de her şeye karışmıştı. yok üşüyor, yok öpmeyin,yok öyle tutmayın. ben işime karışılmasından nefret ederim.kv ise çenesi hiç durmuyor. birde ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyor. mesela ben evde tekim o nedenle kızımın battaniye ile sallanmasını istemiyorum diye defalarca dememe rağmen benden gizli gizli sallarken kaç kere yakaladım.borcumuz da var ücretsiz izne ayrılamıyorum. şimdi dört ay dişimi sıkıp baktırayım mı? ya da gözümü karartıp bir yabancıya mı bırakayım? eğer kv bakacaksa kp de gelecek ve bizimle yaşayacaklar. birde kızım bana çok düşkün babasında bile durmuyor.bu durumda olup da çocuğuna baktıran oldu mu? bir türlü karar veremiyorum.ne olur tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın benimle
ben kv bir şey dersem kp de küser. her şeyin altında bir şey arıyorlar zaten. kendimi çok çaresiz hissediyorumAyniiiii ayniiiii benim kv azarladim oturttum tabi kovdu oldu adım kocamla aram bozuldu ama daha az burnunu sokmaya başladı başardım yani haddini bildirmeyi
doğum iznim bitti. memurum, mecbur başlamak zorundayım. zaten en büyük korkum bu. ya kızım benden uzaklaşırsa diyebebeğiniz daha çok küçük.biraz daha büyüse de öyle çalışmaya başlasanız olmaz mı?dadılarına,babaannelerine anne diyen çocuklar var.ben anne olarak buna dayanamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?