Kızlar merhaba kayınvalide sorunu yaşamayan yoktur sanırım. Benim öyle büyük sıkıntılarım olmadı ama yemek konusunda eşimle de aram bozulmaya başlıyor artık kimseye de anlatamıyorum evlerimiz birbirine çok yakın kayınvalidemle ben öğretmenim ama yemek yapmayı biliyorum ve vaktim var buna rağmen kayınvalidem herakşam orda yemek yiyelim istiyor ve bu beni boğmaya başladı artık kendi ailem başka bi şehirde. Pazar günü mesela annemlerden geldim kayınvalideme ymeğe gittik beraber yemek hazırlarken yarın okuldan çıkınca buraya gel oruçlu oruçlu yemek yapma dedi tamam iyi niyet gibi förünüyor ama ben zaten kafamda planlamıştım yapacağımı yok yok hazır benim yemeğim dedim bu defa yemeğe oturduk eşime yarın akşam buraya gelin dedi ve tani gitmeme gibi lüksümüz yok ilk iftarı orda yaptık. Bi de şöyle bişey var ben masa düzenine takım olmasına falan dikkat ederim hergün ayrı yemek yaparım dün akşam gittik söet tabak dördü de başka benim et kokusuna bile dayanamadığımı bildği halde et pişirmiş bana da makarna yapmış eşim pide almaya gitti eee boşver ekemek vardı ısıtırdık diyo aklıma geldikçe sinir oluyorum yaa. Haftada iki gece üç gece gidiyoruz zaten o çağırmasada ama çağırınca istemiyorum gitmek işte ne yapsamki bu ısrarlarsan vazgeçirsem
(