Kayınvalide sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
merhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demediler günlercede gelmediler . En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim

daha tutumumu kalmış engellemiş kadın sizi görüşmek istemiyor demek ki.
ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum aslında.
+1
Kadın mecbur değil beklentilerinizi karşılamaya. Neden engellediğini yazmamış olabilir misiniz?.
Pat diye ne alaka?

Hastalık kısmında kvyi haklı buldum. Hatta sizin beklentinizi bencilce buldum. Engelleme konusunda ise kavga şeklinde söylediyseniz o yüzden olabilir

Mesafe mesafe mesafe

Beklentiye girme

Bundan sonra da 3 kere ararsa 2 sinde müsait değilim de sevmeye az gelsin

Evinize gelen arkadaş hatalı. Sizin testlerinizin sonucu çıkmadan gelmek saçmalıktan başka bir şey değil. Çocuğun ateşi 39a çıktıysa doktora gidersin. Tedbirsizce eve insan gelmesini beklemezsin.
Kayınvalideniz sadece sitem ettiniz diye mi engelledi? Eğer olay anlattığınız gibiyse yaptığı çocukluk resmen.

Bu nasıl kv kb ymis ya çocuk istemeye gelince ne zaman yapacaksiniz diye burunlarını sokarlar . Bakmaya gelince de bahaneler üretirler.
Hala neyi soruyorsunuz ki böyle insanlara evinizin kapısını engelleyecek siniz.

Testler sonuçlandığı halde sizi misafir etmemelerini hiç doğru bulmadım ilgisiz alakasız insanlar herhalde hasta olduğunuzu bile bile o soğuk evde altı aylık bebeği de düşünmemeleri çok merhametsizce koskoca kadının ergen tribide çekilmez yaşlıları anlamak zor bundan sonra beklentiye girmeyin sizde ondan bir adım gelmeden bir adım atmayın

Üstelik arkadaşın gelmiş olsa bile evine neden göndermiyorsun.
Cumbur cemaat korona olmayi seviyorsunuz anlaşılan.
Aşırı davmat buldum ya :)
Kapı komşum kovid oldu telefondan geçmiş olsun dedim, ihtiyacınız olursa diye bile sormadim çünkü bana düşmez çoluğu çocuğu var.

Niye beklentiye giriyorsunuz.
Bizde son 2 aydır hastalıktan geberiyoruz kimseden bişey beklemedim.
Benim annemde kovid geçirdi belirtisi olduğunu anladığım an normal olarak tedbir alırım 1 hafta gitmem
Kaç kez test olup negatif çıkan en son pozitif olan insan var neden riske atayım.
Bu durumda kapıya çorba yemek bıraksın isterdim desen tamam haklısın o kadarını yapabilirdi.
Çocuğu sevmeye gelince tabii sevecek risk bitmiş, özlemiş gelir görür.
Rahatsızlığını söylemişsin oda cevabını vermiş konu kapanmış.
Demek ki kayınvalide dediklerine darılmış,benden de beklenti içinde olmayın demiş oldu bitti

Virüs gündeminde böyle davranmakta haklı ama normal bi zamanda bende abartmadan bi ince düşünce isterim bunun adı beklenti değil bende.

eşiniz zaten sizi yanınızda durmuş bence kafaya takmayın bundan sonra sizde o nasıl davranıyorsa oyle davranın.

ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum aslında.
Hangi açıdan haklı bulmuştunuz , ben konuşurken anne ben seninle anne kız gibi olmak istiyorum anne babamı kaybettim ben, o yüzdem çok severim kayınvalidemi amme kız gibi olmak istiyorum hani nebilim çayıı koy tatlı alıp geliyorum kahvaltı hazır gel demek gibi. Birlikte bişeyler yapalım vs vs böyle olmasını istediğim için bukadar kırıldım dedim manevi olarak
ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum

Bu yüksek beklentiyle sizi kimse mutlu edemez. Eşinizi de fiştekleyip durmayın kadın haklı hastalik onlara bulaşsaydı neler olabileceğini tahmin edebilir misiniz?

Kızınız olmuş mutlaka testi 5. Günden önce yaptırdınız negatif çıktınız 5.günden sonra da pozitife dönmüş.

Yardım bekleyebilirsiniz ederse çok iyi olur ama etmezse kırılmamalısınız ve bulaşıcı hastalık var. Ailem kimseyi eve kabul etmiyordu yaşlımız var hastalık var diye kuzenlerim gelince birşey diyemedi eve aldı babannemle dedem 1 haftada vefat etti. Siz geleyim diyenide kabul etmeyin pandemi bitene kadar benden size tavsiye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…