+1daha tutumumu kalmış engellemiş kadın sizi görüşmek istemiyor demek ki.
ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum aslında.
Hastalık kısmında kvyi haklı buldum. Hatta sizin beklentinizi bencilce buldum. Engelleme konusunda ise kavga şeklinde söylediyseniz o yüzden olabilirmerhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demedilergünlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
Mesafe mesafe mesafemerhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demedilergünlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
Bu nasıl kv kb ymis ya çocuk istemeye gelince ne zaman yapacaksiniz diye burunlarını sokarlar . Bakmaya gelince de bahaneler üretirler.merhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demedilergünlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
Ne kadar iyi anneydi, oğlu ve torunu için canını hiçe saydı diye düşünerek bir sorgulama yapabilir.Hastalık varken neden gelsin ki yahu ?
Ya size gelip kalsalar ve hastalanıp vefat etseler hiç mi kendinizi sorguya cekmeyeceksiniz.
Hangi açıdan haklı bulmuştunuz , ben konuşurken anne ben seninle anne kız gibi olmak istiyorum anne babamı kaybettim ben, o yüzdem çok severim kayınvalidemi amme kız gibi olmak istiyorum hani nebilim çayıı koy tatlı alıp geliyorum kahvaltı hazır gel demek gibi. Birlikte bişeyler yapalım vs vs böyle olmasını istediğim için bukadar kırıldım dedim manevi olarakdaha tutumumu kalmış engellemiş kadın sizi görüşmek istemiyor demek ki.
ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum aslında.
daha tutumumu kalmış engellemiş kadın sizi görüşmek istemiyor demek ki.
ordan burdan engelleyene kadar kadını haklı bulmuştum
Hangi açıdan haklı bulmuştunuz , ben konuşurken anne ben seninle anne kız gibi olmak istiyorum anne babamı kaybettim ben, o yüzdem çok severim kayınvalidemi amme kız gibi olmak istiyorum hani nebilim çayıı koy tatlı alıp geliyorum kahvaltı hazır gel demek gibi. Birlikte bişeyler yapalım vs vs böyle olmasını istediğim için bukadar kırıldım dedim manevi olarak
Bu yüksek beklentiyle sizi kimse mutlu edemez. Eşinizi de fiştekleyip durmayın kadın haklı hastalik onlara bulaşsaydı neler olabileceğini tahmin edebilir misiniz?merhaba kızlar benim 6 aylık bir bebeğim var, geçen ay ben hastalandım kayınvalidemler bize yakın oturuyorlar. Benden iki gün sonra kızım hastalandı, ilk defa hastalanıyor ateşi biranda 39 ları buldu ne yapacağımı şaşırdım. Kayınvalidem de buna rağmen gelmedi covid olma ihtinalimi düşünüp gelirdim ama bizede bulaşırsa bize kim bakar dedi. en yakın arkadaşım çağırmağım halde kalkıp gelmiş , senin ilk ateşin şimdi nasıl panikleyeceğini düşünüp geldim dedi. Bi büyük olarak kayınvalidemin gelmemesine anlam veremedim sonuçta maske ile durabilirdi . O hece sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik kızımı . Ertesi gün elektirikler gitti ev buz gibi oldu bizim covid testlerimizde negatif olduğu belli oldu , haber verdim çok yorgun bitkiniz sabaha kadar uyumadık dedim .yatın dinlenin diyor evin soğuk olduğunu da biliyorlardı gelip alalım 2 saat dizde biraz uyuyun dinlenin demedilergünlercede gelmediler .ve eşimde yakalandı hastalığa en sonunda Okadar perişan oldukki En son 1 hafta sora falan arayıp sevmeye gelicez diyor . Hastalık bulaşır diyorum atlattınız artık diyor evet kötü günümüz geçti gelin diyesim geldi. Sinirlerim çok bozuldu gelip sevip hooop gidiyor. En son kırıldığımı söylediğim , ben manevi olarak desteğinizi hissetmek isterdim dedim 7 kat el geldi siz gelmediniz dedim . Bana ooo ne çok beklentiye girmişsin diyor biz neler yaşadık hic böyle söylemedik diyor. Ben konuşurum dedim insan sevdiğine değer verdiğine kırılır dedim . Ben söyliyim gelip gelmemek tabiki sizin kararınız dedim. Ertesi gün beni engellemiş instagram ve whtsptan şok oldum. Ne yapsam hic bilmiyorum eşim sen haklısın, onlar değişmez lafta anlamaz diyor sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim
İşte kırıldığımı söyledim diye sanırım yani daha dobra bişey yaşanmadı ertesi gün fatkettim+1
Kadın mecbur değil beklentilerinizi karşılamaya. Neden engellediğini yazmamış olabilir misiniz?.
Pat diye ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?