Kayınvalide sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konu gerçek değil tabikide forumdan bir arkadasimla iddiaya girdiğim için açıldı mecbur kaldım açmaya :) kaldırmak istedim Konuyu fakat malesef yardımcı olamadılar

Annem babam vefat ettiler birde benim

Ev soğukken sizi davet etmemeleri çok ayıp. İlk hastalıkta çağırıp gelmemeside covid hastalığından herkes çok korkuyor insanı bir refleks olabilir.

Başta gelmemeleri doğru hatta arkadaşınızı da kabul etmemeliydiniz ama sonuçları negatif çıktıktan sonra, elektriğin olmadığı günde çağırabilirlerdi sizi Aile olmakta böyle birşey değil mi?
Ben yerinizde olsam birşey söylemezdim yine de ama aranızda geçen konuşma direkt yazdığınız gibiyse, engellemesi de çok çocukca olmuş.

O konu gerçek değil tabikide forumdan bir arkadasimla iddiaya girdiğim için açıldı mecbur kaldım açmaya :) kaldırmak istedim Konuyu fakat malesef yardımcı olamadılar
Kuzenim yazmış deseniz daha inandırıcı olurdu.

Annem babam vefat ettiler birde benim
Aynı durumdayız ve sizi çok iyi anlıyorum, insan kendisine bir destek arıyor, ben kimsem yok diye oturup ağladım hastayken, gözüm hep kapıya baktı gerçekten yaşamayan bilemez bu durumu, ailesi olup destekçi olanlar çok şanslı bu hayatta , ve onların sizi anlamalarını beklemeyin derim...

tamam salgın var diğer konuda haklı olarbilir beklenti de olmam ama madem bukadar salgın konusunda hassassın ozaman ağızdan öpmek nedir
Bunun salgınla da alakası yok ki. Kızım 11 yaşında bir kere ağzından öpmedim de opturmedim de. Ben yokken ananenesi vs öpmüş desem sanmıyorum tavrımı bilirler.
Demek ki o olay kayinvalideye normal geliyor size gelmiyorsa salgın olsun olmasın yapmayin bunu diyecektiniz.
Bu sonradan eklenen ayrıntılar da bana çok çiğ geliyor ya orası da ayrı konu

Aaa hangi arkadaşınız? Değişik bir iddia imiş? Konu başka olmamis neyse ki duruma uyan konu olmuş.

Arkadasımı burda mı etiketleyim söylicem yazarsa kendisi yazsın cevap olarak
Hiç arkadaşimla kadinlar kulübünde çamaşır makinasında çamaşırlarım 2 gün bekliyor diye konu açabilirim diye iddialasmadim
Sebebi neydi ki ?

Hiç arkadaşimla kadinlar kulübünde çamaşır makinasında çamaşırlarım 2 gün bekliyor diye konu açabilirim diye iddialasmadim
Sebebi neydi ki ?
Hem niye böyle bir konu için iddialasalim? Olacaksa aksiyonlu bir konu için iddialasirim. Iddialasmak isteyen quzel qadinlar eklesin

Yaşadığınız yerde hastane yokmu?Kayınvalideniz doktor mu ? Bulaşıcı hastalık var ortada çok normal tepkisi.Bırakın beklentiyi geleyim dese benim kv gelme ne olur ne olmaz derim.Bebeği dünyaya getirirken başkaları yardımcı olur diyerek getirdiniz sanırım.Kaldı ki gelmedi ya da çağırmadı ben yüz göz olmazdım eşim konuşurdu.

Kim kazandı iddiayı bari?

O konu iddia için açılacak türden değildi.

Ama siz de haklısınız, o kadar vahimdiki konuda herşey sonradan insanın inkar edesi gelir.

Nasil gercek degil Allah aşkına? Ne detaylar verdiniz o konu hakkinda. Basbayağı hayatınız o sekil iste. Hadi hadi yemeyin bizi şimdi.

Hem niye böyle bir konu için iddialasalim? Olacaksa aksiyonlu bir konu için iddialasirim. Iddialasmak isteyen quzel qadinlar eklesin
Sitede "pis" diye namlanacak bir konu açar mı insan?
Şey diyen bile olmuştu. Kullanici adini tersten okuyun, pis pis

Kocaniza anan böyle yaptı
Bak goruyomusun şöyle yaptı diye soylenseydinz biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…