Kayınvalide sorunu

Çocuk istemeyen kadın olabilir çok normal çünkü kendi himayesi altında ve kendi yetiştirecek olursa ama torun istemeyen kayınvalide ne alaka? Ben doğurup onun eline verecek değilim çocuğu. Bazen yorum yapmak için yapıyorsunuz ve nasıl mana bulsam acaba konu sahibini nasıl eleştirsem diye baya kafa yoruyorsunuz bence. Coşkulu bir tepki değil de daha nötr bir tepki beklerdim bu arada çok merak ettiyseniz.
İnsanların ne isteyip ne istemediğini bu kadar önemsersen erken ölürsün banane kayınvalide torun istiyorsa ya da istemiyorsa onun çocuğu değil
Benim kayınvalide de çocuk doğunca büyüyene kadar çalışma kendin bak çocuk yabancıyla büyümesin diyor bende 1 yaşına gelince çalışacağım kendimi yerlere mi atayım hem görümcem hem kayinvalidem böyle diyor diye amağgn gerçekten yeni gelinsin hiç takılacak şeyler değil önemli olan sen ve eşin bu sorumluluğa hazır mısınız

Bir de eşin niye böyle bişey yapmış ben anlamadım hemen koşup haber vermiş test yaptığında uff koşa koşa çok gereksiz

örümcem de bu arada geçen bir yerden gebelik konusu açıldığında bana bence daha erken falan dedi
Görümceye kosa kosa kan vermeye gittiğinizi söylerse kocanız,görümcede kendini mahat sanır.
Görümce kim ya benim nezaman cocuk yapacagıma karar versin?
Cocuk sizin,dogracak,bakacak olan sizsiniz kvdenin görüsü neden önemli Allah askına?

Bir gebe kalamıyorum diye başlık açmışsınız orda belirtiyorsunuz anneliğe hazır olmadığınızı sonra başka bir başlıkta gebelik için 4 aydır uğraştığınızı yazmışsınız ilk başlarda istemiyordum dediğiniz sadece 2 ay mı kendi içinizde çok çelişkiniz var Çarşamba günü kadınlar klübüne katılıp her gün konu açacak ne yaşıyorsunuz Allah aşkına ?

Bir gebe kalamıyorum diye başlık açmışsınız orda belirtiyorsunuz anneliğe hazır olmadığınızı sonra başka bir başlıkta gebelik için 4 aydır uğraştığınızı yazmışsınız ilk başlarda istemiyordum dediğiniz sadece 2 ay mı kendi içinizde çok çelişkiniz var Çarşamba günü kadınlar klübüne katılıp her gün konu açacak ne yaşıyorsunuz Allah aşkına ?
İstesem evlendiğim ilk günden itibaren de isteyedebilirdim bu durumun sizi alakadar eden kısmı nedir tam olarak, evet okuduğunuz gibi gayet açıklayacı bir şekilde yazdım zaten size ayrıntısı ayrıntısına anlatayım mı burada hanımefendi? Yada şöyle yapalım ben size tarihleri falan da yazayım çetelemizi siz tutun süper olur bence 🤣 Siz bu forumu günlük olarak mı kullanıyorsunuz Çarşamba gününden bugüne kadar beri başıma gelen olaylar değil bunlar ay çok komiksiniz cidden TAMAM KENDİMİ PARALIYORUM GEBE KALAMIYORUM DİYE O YÜZDEN HERKESE SARMAYA BAŞLADIM HAMİLE VE ÇOCUĞU OLAN KADINLARI ÇOK KISKANIYORUM(!) oldu mu? Açık aramaya çalıştınız ama başarısız oldunuz hanımefendi. Evet çok merak ediyorsanız da söyleyeyim 2 ay istemedim 2 aydan sonra hazır hissettiğimi düşündüm şuan ise daha erken ve çok fazla hazır hissetmediğimi düşünüyorum okey?

4 ayda olmaması çok normal bu arada ilk yıl doktorlar beklemeyi tavsiye ediyorlar doğal yollardan olmasıni bekliyorlar ama kadın doğuma gozukebilirsiniz endişelenmenize gerek yok

"Yeni gelin terörü" diye birşey var hanımlar farkında mısınız?
Sen yemeyip içmeyip her yazdığıma saniyesi saniyesine beğenmedim emojisi falan atmaktan sürekli durup dururken yorum yapmaktan milleti cepheleşmeye çalışmaktan tahminen ne zaman vazgeçersin takıntı haline getirmeye başladın beni bence kendini daha fazla hırpalama, yazık cbdjkfkf

Sen yemeyip içmeyip her yazdığıma saniyesi saniyesine beğenmedim emojisi falan atmaktan sürekli durup dururken yorum yapmaktan milleti cepheleşmeye çalışmaktan tahminen ne zaman vazgeçersin takıntı haline getirmeye başladın beni bence kendini daha fazla hırpalama, yazık cbdjkfkf
Asabiyet yok sakın sakin.Bak çocuk düşünüyorsun gerginlik yapmayın

Birde şimdi mesajları okurken fark ettim siz bu gece uyudun mu mesajları atan kadınla eşinizin arasında ne olduğundan emin olsaydınız bu bebek işlerine girmeden
Hiçbir zaman öyle bir şüphem olmadı kadının eşime olan laubali tavırları canımı sıkıyordu sadece

Hiçbir zaman öyle bir şüphem olmadı kadının eşime olan laubali tavırları canımı sıkıyordu sadece
Artık sıkılmiyor mu bak ben sana kızmıyorum ama erteledigin şeyler bebekten sonra çok başını agritabilir sen kayınvalideyi gorumceyi bırak kendi iliskinize odaklan eşin sana saygı duyuyorsa o kadinla gorusmemeli

Xbhdjdjdk evet sırf o yüzden 🤣
Gerçekten şaşırmam.Kuzenin eşi konusundaki rahatsızlığına hak verdik bu yönde de görüşlerimizi söyledik ...ama görümcenin kuzen çocuğuna aldığı hediyeye kadar takılmışsın ki hayatta herşey nasıl eş ailesini ilgilendirmiyor ise seni de herşey ilgilendirmez.Belkide evet kayınvaliden henüz torun sahibi olmak istemiyor ..bu onun sorunu değil.."sizlik bir durum yok zaten " der keyfine bakarsın ama sana göre herkesle bir sorun var ancak herkesle de sıkısıkıya görüşülecek .Bu durum seni yakında çok yorar

Gerçekten şaşırmam.Kuzenin eşi konusundaki rahatsızlığına hak verdik bu yönde de görüşlerimizi söyledik ...ama görümcenin kuzen çocuğuna aldığı hediyeye kadar takılmışsın ki hayatta herşey nasıl eş ailesini ilgilendirmiyor ise seni de herşey ilgilendirmez.Belkide evet kayınvaliden henüz torun sahibi olmak istemiyor ..bu onun sorunu değil.."sizlik bir durum yok zaten " der keyfine bakarsın ama sana göre herkesle bir sorun var ancak herkesle de sıkısıkıya görüşülecek .Bu durum seni yakında çok yorar
Valla umursamazlık seviyenize hayran kaldım keşke sizin gibi olsabilsem, diyorum ki hoş gelmedi tavırları en azından nötr kalsaydı kadın torun istiyorum diye yakama yapışsaydı keşke gibi bir arzum yok zaten, ben benim üzerime vazife olmayan şeylere karışmıyorum zaten genel olarak karşımdakinden de herkes gibi o tavrı bekliyorum, bu durum benim canımı sıkmış olabilir sizi de hoşgörüye davet ediyorum, görümcemin kuzeninin bebeğine hediye almasına takılacak bir karaktere sahip değilim bu konu karşısındaki tutumu ve karakteri doğrultusunda nispet yaptığını düşündüğümü söyledim bunda ne var? Belki ben çok fazla alıngan davrandım ama yaftalamaya gerek var mı? 😊

Bebek meselesi sadece kari kocayi ilgilendirir. Kaynana veya gorumcenin iyi niyetli de olsa soru sormasi bana itici geliyor.
Isteyen ister, istemeyen dogunca sevmez. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok

Back
X