Aileniz de gelsinler kalsınlar diledikleri kadar o vakit. Beyefendi don atletle dolaşamadığı günleri, kimsenin hizmetini görmeden rahat geçirdiğiniz günleri özlediğinizden daha çok özleyecek. Hadi deneyin cesaretiniz varsa.Eşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.biz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ben kendimi ezdirmem zaten asla kimseye.tek derdim eşimle aramo bozmadan ailesine mesafe koymak.ama onu da diğer kardeşi engelliyor.Sizde yangına körükle gider gibi yazmışsınız.Eşim tabiki kızar. Benim anneme kötü davranılsa bende kızarım. Siz kızmaz mısınız?
Eşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.biz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ben kendimi ezdirmem zaten asla kimseye.tek derdim eşimle aramo bozmadan ailesine mesafe koymak.ama onu da diğer kardeşi engelliyor.Sizde yangına körükle gider gibi yazmışsınız.Eşim tabiki kızar. Benim anneme kötü davranılsa bende kızarım. Siz kızmaz mısınız?
sizi değil kardeşini dinlemesi ne büyük hakaret yahu... resmen aileme bakan hizmet eden biri olsun yemeğim yapılsın diye evlenmiş. siz böyle düşündükçe eşinizle aranız bozulur. eşinizin böyle davranmasına bir sebepte sizsiniz yazdığınızdan anladığım bu. kimse kimsenin annesine kötü davranamaz size kötü davranın diyen de yok . sınırlarınızı çizmeniz lazım.Eşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.biz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ben kendimi ezdirmem zaten asla kimseye.tek derdim eşimle aramo bozmadan ailesine mesafe koymak.ama onu da diğer kardeşi engelliyor.Sizde yangına körükle gider gibi yazmışsınız.Eşim tabiki kızar. Benim anneme kötü davranılsa bende kızarım. Siz kızmaz mısınız?
çalışıyor musunuz siz çocuğunuz var mı?Öyle de değil aksine kendi de yardımcı olur ama özel falan kalmıyor birde kıskanö dediğim gibi eşim bana bir şey yapsın kendine de bekler. Hediye olsun bir sözcük olsun
Eşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.biz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ben kendimi ezdirmem zaten asla kimseye.tek derdim eşimle aramo bozmadan ailesine mesafe koymak.ama onu da diğer kardeşi engelliyor.Sizde yangına körükle gider gibi yazmışsınız.Eşim tabiki kızar. Benim anneme kötü davranılsa bende kızarım. Siz kızmaz mısınız?
Esim bisey demez aileme, diyorsunuz ama, erkeklere sorun olmuyor ki? Ne evin icinde yemek aş, camasir iş, temizlik alisveris ne hizmet artiyor, isten gelip nasil bacagini uzatip oturuyorsa yine öyle oturuyor. Erkekler kayin aileden nite rahatsiz olsun?Eşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.
Bence sizde elti gibi davranın. Hani kayınvalideniz anlayışlı iyi biri olsa idare edin diyeceğim ama haklı olarak eşinizi dolduran mutluluğunuzda gözü olan biriyle neden aynı evde kalmak isteyesiniz ki bu kim olursa olsun.Kızlar bana fikir verirseniz sevinirim.Eşimin anne ve babası her kış bize gelir memleketleri kışın yaşam şartı zor.Ancak ben çok zorlanıyorum 3ay kalırlae bazen bu 4aya yakın sürer. 2.2-5 ay bizde gerisi diğer eltimde.Bir şeyde diyemiyoruz ayıp olmasın diye.k.validem iyi ama biraz kıskanç. Benim tek sorunum evde rahat olamamak.birde k.validemin eşiyle arası kötü memleketlerine gidince de eşimi arar ağlar moralini bozar.eşimin bana iyi davranmasını da kıskanır.ne yapacağız bilmiyorum.eltim de tam nbir şeytan. Kvalide ona gidince surat yapıyormuş kötü davranıyormuş. Ama ben öyle biri değilim yani kişiliğim bu şekilde değil.birde o gibi yapsam eşim hemen farkeder ve kızar.birde şu var k.validem sürekli boşanma ya da eşini memlekette bırakıp yanımıza gelme konusunu açıyor.eşim de o zaman kardeşiyle eşit bakacağını düşünüyor ama ben yime rahat edemiyorum.babası da bize daha çok yükleniyor ileride siz bakarsınoz gibi diye.eşim annesiyle konuştu sana ayrı ev tutarız diğer gelinle sıkıntı yaşadın bak aynı ev zor olur benim eşimle de diye. Aetık eskisi gibi değil devir diye boşanırsan eğer.k. Validem başta tamam dedi. Sonra diğer eltinin kocası yok olmaz bizde de kalır sizde de kalır diye beynini yıkamış yine. Hangisine yanagım bilemedim. Eşim 2ay kalmalarına bir şey demiyor benim hep yanımda idare et diyor. Onu da kıramıyorum ama çok bunalıyorum. K. Valideye bi şeu desem hemen ağlıyor. Eşime diğer kardeşi üzerinden anne hakkı diye baskı kurdurmaya çalışıyor.
Safsınız sizin asla ailenizi çağırmayacağınızı biliyor ortaya yem atıyor ki kendi ailesi gelebilsin. Size bak ben çağırdım ne var ki diyor ama siz eşinizden korkuyorsunuz, üstüne de çekiniyorsunuz ailenizi çağırmaya. Bir kış ailenizi dört aylığına çağırın bakalım. Denemesine ne olacak kendiniz görün. Ama cesaret yok sizdeEşim ailemin gelmesine bir şey demez.gelsinler kalsınlar istediği kadar diyor aksine.biz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ben kendimi ezdirmem zaten asla kimseye.tek derdim eşimle aramo bozmadan ailesine mesafe koymak.ama onu da diğer kardeşi engelliyor.Sizde yangına körükle gider gibi yazmışsınız.Eşim tabiki kızar. Benim anneme kötü davranılsa bende kızarım. Siz kızmaz mısınız?
Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.Safsınız sizin asla ailenizi çağırmayacağınızı biliyor ortaya yem atıyor ki kendi ailesi gelebilsin. Size bak ben çağırdım ne var ki diyor ama siz eşinizden korkuyorsunuz, üstüne de çekiniyorsunuz ailenizi çağırmaya. Bir kış ailenizi dört aylığına çağırın bakalım. Denemesine ne olacak kendiniz görün. Ama cesaret yok sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?