Hayır kardeşini falan dinlemedi boşanma meselesi ya da ayrı evde yaşama meselesi şuan kapandığından üzeri kapandı ayrıntılı şekilde kesin karar şu değil de bu diye bir karar verilmedi.Yanlış düşünüyorsunuzAdam sizi değil kardeşini dinlemiş .
Eeee siz bu durumda kırılmadınız mı ?
Eşinize göre demek ki sizin kırılmanızın bir önemi yok .
Siz de gala yok eşim kızar , yok kırılır vs vs
Adam sizi tınlamıyor farkında mısınız ?
Sen haklısın deyip deyip susturuyor , hizmet ettirmeye devam ediyor.
Biz Allahtan aynı şehirdeyiz. Bizde öyle normaldede gelip gitme olmuyor açıkcası. Ama öyle iki ay olsa. Bizim evde huzur olmazdı sanırımArkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Ben gelip kalmalarini istemezdim. Uzak olsalarda en fazla bir hafta tahammul edebilirim. Kendi ailemle bile iki ay kalmak istemem ev ev ustune olmaz bir sure sonra bir kavga patlak verir. Tabi sizde boyle bir durum yok kalmalarinda da bir sakinca gormuyorsunuz her sene olmasi mi problem ben anlamadim ki olayi hem memnunsunuz hem degilsiniz.Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Ben bunu alıikanlık haline getirmelerinden memnun değilim, her yıl yapmaya başladılar artık bu şekilde.Ve gitgide annesi daha da çok kalmak istiyor. Eşim istemiyor biz nasıl bi yol izlemeliyiz diye fikir alayım dedim. Valla burdaki insanlar içimi kararttı.Olan olmayan her kötü şeyi kafalarından yazmışlarBen gelip kalmalarini istemezdim. Uzak olsalarda en fazla bir hafta tahammul edebilirim. Kendi ailemle bile iki ay kalmak istemem ev ev ustune olmaz bir sure sonra bir kavga patlak verir. Tabi sizde boyle bir durum yok kalmalarinda da bir sakinca gormuyorsunuz her sene olmasi mi problem ben anlamadim ki olayi hem memnunsunuz hem degilsiniz.
Benim kaynanamda böyle dedi ben rahat edemem ayrı evde yaşarım tutarsınız bana bi ev dedi her şey çok güzeldi.ertesi gün kaynımla konuşmul yok ben nasıl kalayım dedi. Şuanda öylr bi durum gözükmüyor zaten o meseleleri kapattı bir süredir ama yine açarsa mecbur daha açık konuşucsz gibi duruyor.Biz, hepimiz ayni sehirde oturuyoruz. Yalnizca hasta olurlarsa, yatili olarak bize gelip birkac gün kalma durumları olusur. - Çok şükür öyle bir durumlari da olmadi bu güne kadar - Babalarimiz da hayatta degil üstelik. Ona ragmen, hic yatili kalmak istemezler. " Biz ikide bir tuvalete kalkiyoruz, sizi uyandiririz , sabah işe gidiyorsunuz " derler, zaten duvarlar kagit gibi ince, özel hayatlar cok etkileniyor. 75-76 yasinda kadınlar, gayet kendi baslarina kaliyorlar. Nasıl alistirirsan öyle gider.
hangisi beklemiyor, hepsi aynı . ama eltinizin surat asma hakkını ben öyle biri değilim diyerek küçümsemeniz hoş değil , kadın evinde mutlu değilse suratını asar. herkes asmalı ,Öyle de değil aksine kendi de yardımcı olur ama özel falan kalmıyor birde kıskanö dediğim gibi eşim bana bir şey yapsın kendine de bekler. Hediye olsun bir sözcük olsun
Acik acik konusacaksiniz rahat edemiyoruz ayni evde bu sene gelmeseniz ya da bi ay kalsaniz diye size ne uyarsa. Dedigim gibi ben en bastan kabul etmezdim o yuzden boyle problemlerim olmazdi basta hata yapmissiniz simdi duzeltmek icin cabalayin bari.Ben bunu alıikanlık haline getirmelerinden memnun değilim, her yıl yapmaya başladılar artık bu şekilde.Ve gitgide annesi daha da çok kalmak istiyor. Eşim istemiyor biz nasıl bi yol izlemeliyiz diye fikir alayım dedim. Valla burdaki insanlar içimi kararttı.Olan olmayan her kötü şeyi kafalarından yazmışlar
Ya işte biz konışuyoruz ayrı ev tutarız dedik burdan kim olsa anlar aynı evde istemeidğimizi kaynım yok biz seni isteöez olur muyuz diye bizi de katarak konuşuyor bu konuları derdimiz ondan yoksa biz rengimizi belli ettikAcik acik konusacaksiniz rahat edemiyoruz ayni evde bu sene gelmeseniz ya da bi ay kalsaniz diye size ne uyarsa. Dedigim gibi ben en bastan kabul etmezdim o yuzden boyle problemlerim olmazdi basta hata yapmissiniz simdi duzeltmek icin cabalayin bari.
Ay ne kadar iyisiniz butun yil sizde kalcak desenize annemler diceksiniz lafi yapistircaksiniz. Acik acik soylemis olmamissiniz demek ki tamamen acip soyleyin biz bu kadar ay ayni evde kalamiyoruz diye.Ya işte biz konışuyoruz ayrı ev tutarız dedik burdan kim olsa anlar aynı evde istemeidğimizi kaynım yok biz seni isteöez olur muyuz diye bizi de katarak konuşuyor bu konuları derdimiz ondan yoksa biz rengimizi belli ettik
Öyle olacak artık başka çare yok gibi görünüyor.Bana da saçma geliyor bqzı şeyler ama fevri davranıp evliliğimi bozmak istemiyorumAy ne kadar iyisiniz butun yil sizde kalcak desenize annemler diceksiniz lafi yapistircaksiniz. Acik acik soylemis olmamissiniz demek ki tamamen acip soyleyin biz bu kadar ay ayni evde kalamiyoruz diye.
Bazen bir saatin bile çok önemi vardır.
Oksijensiz kalma s ve birden bulmuş gibi düşünün
Ne bir saati 10 sn içinde çocuk oluyor ayolBazen bir saatin bile çok önemi vardır.
Oksijensiz kalma s ve birden bulmuş gibi düşünün
O zaman kaynınıza kendi adına konuşması gerektiğini,sizin aynı evde rahat edemediğinizi açık açık söyleyeceksiniz.Bu şekilde her sene her sene olmuyor diyeceksiniz.Temelli olmasa bile sadece kışın geldiklerinde sezonluk ev tutsunlar.Yıllık kontrat yapılmadan,günlük ya da sezonluk tutulan evlerde var.Ha kaynınız cebinden para çıksın istemiyorsa o zaman her kış 4 ay kendisi bakacak,sizin adınıza konuşmayacak.Tabi burada en büyük iş eşinize düşüyor.Kardeşiyle ve ailesiyle onun konuşması gerek.Ya işte biz konışuyoruz ayrı ev tutarız dedik burdan kim olsa anlar aynı evde istemeidğimizi kaynım yok biz seni isteöez olur muyuz diye bizi de katarak konuşuyor bu konuları derdimiz ondan yoksa biz rengimizi belli ettik
Tiki takkaNe bir saati 10 sn içinde çocuk oluyor ayol
Ne benim ne eşimin ailesi bir hafta on günden fazla kalmaz. Bayağı da uzak şehirlerdeyiz, on senelik de evliyiz.Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Bakın siz konunuza bu uzun kalmalardan rahatsız olduğunuzu, eşinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını, bir şey diyemediğinizi söylediğiniz için o yorumlar yapıldı. Madem mevcut durum size normal geliyor, devam edin o zaman. Arada bir de bahane uydurursunuz gelmezler.KAncak ben çok zorlanıyorum 3ay kalırlae bazen bu 4aya yakın sürer. 2.2-5 ay bizde gerisi diğer eltimde.Bir şeyde diyemiyoruz ayıp olmasın diye.. Benim tek sorunum evde rahat olamamak.. Eşim 2ay kalmalarına bir şey demiyor benim hep yanımda idare et diyor. Onu da kıramıyorum ama çok bunalıyorum. K. Valideye bi şeu desem hemen ağlıyor. Eşime diğer kardeşi üzerinden anne hakkı diye baskı kurdurmaya çalışıyor.
Aileniz geldi 2 ay kaldı.Arkadaşlar herkes o kadar üstüme gelecek yorumlar yazmış ki hangisine yazayım bilemedim.beni tanamadan eşimi tanamadan gapamazsın edemezsin yem atmış yazıyorsunuz.cesaret yok korkak. En son siz yazdınız diye yazıyorum bu arada alıntı yaptığım mesaj yanlış anlamayın.ama zaten eşim d ebenimle aynı fikirde. Yıl boyu yaşamıuoruz mesajların hepsi yıl bpyu yaşıyoruz gibi bakıyorum da.Eşimle her şeyi açık açık konuşurum o da benimle öyle.Ben anlamadım burdkai kimsenin eşinin ailesi gelip kalmkyor mu, hadi bazı aileler kendileri gelmek istemez kalmak istemez onlar zaten böyle bir derdin içinde değil.Anlamadığım gelelim kalalım özledim diyenlere sizin ve eşinin cevabı ne oluyor.Benim ailemde kaldı 2ay eşim bir şey demedi.Kimseye de hizmet etmeidm ev işleirne yardım ettiler hep eşimin ailesi de öyle geldiğinde. Benim burdaki tek sorum istediklerinde gelmek geri çeviremiyoruz alışkanlık haline getirdiler siz nasıl yapıyorsunuz? Ama anladığım kadaroyla kimsenin bueada aikesi gelip kalmak istemiyor yanında ya da az durup gidiyorlar.
Ben kendimi tam ifade edemedim sanırım neyse.Zaten ailelerinizde böyle uzun gelelim kalalım demiyorsa böyle sorununuzun olmaması çok normal.Bizimkiler öyle değil maalesef.Ne benim ne eşimin ailesi bir hafta on günden fazla kalmaz. Bayağı da uzak şehirlerdeyiz, on senelik de evliyiz.
Bakın siz konunuza bu uzun kalmalardan rahatsız olduğunuzu, eşinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını, bir şey diyemediğinizi söylediğiniz için o yorumlar yapıldı. Madem mevcut durum size normal geliyor, devam edin o zaman. Arada bir de bahane uydurursunuz gelmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?