canım bana 2 günde bir kontorle gelmem gerektigini söyledi yumurta takibi icin. bide igne olunca 15 gun yatacaksın dediKv deyi evlendirin,ayrıca pko olup çalışan ve tedavi gören çok arkadaşım oldu....
Aşılama mı yoksa çatlatma iğnesi mi?canım bana 2 günde bir kontorle gelmem gerektigini söyledi yumurta takibi icin. bide igne olunca 15 gun yatacaksın dedi
canım her aksam aynı seyi defalarca konusuyoruz. ama esim annesini kırmak istemiyor. oda cok kızıyor annesinin davranıslarına ben zorla götürüyorum annesine. her hafta gitmeye calısırım. bende konusmak istiyorum ama dogru olmaz diye susuyorumAslında evet kayınvalideniz düşüncesiz davranıyor bu durumda.
Hayat şartları ortada, yardım ediyor olmanız da güzel birşey.
Sonuçta evlatlar zor zamanlarda ailelerine yardım etmeli düşüncesindeyim.
Ama tabii bu keyfi harcamalar söz konusu olduğunda orada bir dur demeli.
Siz bu düşüncelerinizi kayınvalideniz veya eşiniz ile paylaştınız mı?
Bence ya kayınvalidenizi eşiniz ile beraber karşınıza alarak konuşacaksınız, ya da eşinize diyeceksiniz annesi ile konuşması gerektiğini.
Aksi halde bu şekilde zorlanacaksınız gibi görünüyor.
canım eşim 3,500 almasına ragmen onun maası aldıgı gibi gidiyor. babasının kanser oldugunu ögrendiginde tedavi icin kredi cekmiş. annesi emnekli olsun diye 20000 kredi cekti dolandırıldı. sonra dügün kredimiz var bide kira olunca hepsi oldugu gibi gidiyorböyle konularda hep yazıyorum,verien meblağ önemli. yani 100-200 tl gibi bir rakamın lafı edilmez diye düşünüyorum.sizin ve eşinizin aldığı maaşlar ne kadar?bütçeyi sarsmıyorsa,hoşgörülebilir.
canım vermicem vermicem diyorum ama isteyince vicdan yapıyorumSizin de borcunuz varmış ki. Yüz istiyorsa elli verin. Su kadar param var başka yok deyin. Hayatta bazen bencil olmak gerek. Seni senden gayrı düşünen olmuyor maalesef.
Kesinlikle haklısın o gezsin diye çalışmıyorsunKızlar mrblar fikirlerinize aklınıza birazda desteğinize ihtiyacım var beynim duracak..düşünmekten psikolojim bozuldu sinir oluyorum cok.. hemen başliyim. sorunum şu; kayınpederim ve eşimin dedesi vefat etti. kayınvalidem annesiyle beraber yaşıyor suanda.kendisinin ve eşinin hic bi birikimi olmamış ve emekli maaşı bi geliri yok. 2ayda bir dul maaşı alıyor. evin masraflarını anane yapıyor zaten..9 aylık evliyim ben. eşimle çalışıyoruz. eşimin maaşı oldugu gibi borcumuza kredimize kiramıza gidiyor. benim maaşımla geçiniyoruz. kayınvalideme ben veriyorum parayı. ben ne paramı ne malımı hiç kıskanmadım benim ailemde biraz varlıklı. ama şöyle bi sorun var ki sürekli kayınvalidem kocama ve bana yalan söylüyo yok işte dul maaşımı alamıyorum 1 yıl vermicekler fln. bi gidip ögreniyoruz ki öyle bisey yok. yok işte maaşımı kestiler falan. ama o maas evlenmedigi sürece kesilmiyor ve biz bunu biliyoruz. bu kacıncı bilmiyorum her ay farklı yalanlar söylüyo. parası yetiyo cunku sadece gezmeye üstüne basına para harcıyor. eve bi katkı saglamıyor ananenin maası var zaten. ama hep yalan söyleyip fazla para istemesi benim sinirlerimi bozuyor. sen hic evladını düsünmüyor musun? bizde para biriktirip ev almayı düsünüyoruz ama bu durumda yapamıyoruz. sürekli arayıp yalanlar söyleyip para istiyor. benimde vicdanım rahat etmiyo veriyorum sonra da kızıyorum kendime. sen 1 ay boyunca 12 saat kayınvaliden gezsin diye mi calısıyorsn diyeyanlıs mı düşünüyorum bilmiyorum. bu arada bu hafta pkolu oldugumu ögrendim tedaviye baslıcaz cocuk icin ama sanırım tedavi sürecinde calısmamam gerekmiş doktorum oyle dedi ve ben gecinemeyiz diye cocuktan vazgectim simdilik. ama bunlardan haberi yok hanımefendinin oraya buraya gezmeye gidiyo parası olmayan insan evinde oturur!! hakkınızı helal edin uzun oldu
100 200 lafı edilemez ama suan 200 liramız kaldı son ve 1 aralıga kadar yetmesi lazımcanım eşim 3,500 almasına ragmen onun maası aldıgı gibi gidiyor. babasının kanser oldugunu ögrendiginde tedavi icin kredi cekmiş. annesi emnekli olsun diye 20000 kredi cekti dolandırıldı. sonra dügün kredimiz var bide kira olunca hepsi oldugu gibi gidiyor
evet canım çatlatma iğnesiAşılama mı yoksa çatlatma iğnesi mi?
vicdanım rahat etmiyo ona daPara yok deyin sizde.
Dediğim gibi klomen tedavisi için yatman gerek dendiğini, sizden duydum ama tabi yatılsa daha iyi olur demek ki....Yatmandan ziyade stres yapmaman daha mantıklı bence!evet canım çatlatma iğnesi
eşim farkında bıktım artık diyo.. ve bi oglu dha var onu aramıyoKesinlikle haklısın o gezsin diye çalışmıyorsun
Evet ihtiyaçlarını giderin ama gezmesi üstü bası eksik kalsın ayrıca oğlunu ne duruma sokuyo hanfendi yalan söyleyerek, sen de tepkini koy ortaya kadın sağılacak inek bulmuş kacırmayım diyo,vereceğini ver kendi hayatına bak sen, eşinlede konus bu durumu
O zaman sen hayır demesini bileceksin, bir iki yok de bakalım ne yapacak ya gururlu olup susacak yada sen yok demeye devam edeceksin, ayrıca vicdan yapmaya gerek yokki bırak verdiğini ver keyfi harcamasıda geride kalsıneşim farkında bıktım artık diyo.. ve bi oglu dha var onu aramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?