Kayınvalide tamam da kayınbabaya ne oluyor?

Sen benim evimin düzenini bilemezsin anne rahat edemezsin, kendi evinde rahat edersin de geç.. yada direk kötü olup verip veristir valla.

Daha neler, yok artik vb. şekilde cevap verirdim. Bu tarz konularda asla tavize ve açık kapiya mahal vermemeli eger istenmiyorsa. Yoksa devami gelir.

Cevap vermemek, duymamazlıktan gelmekle en politik ve bence en doğru şekilde davranmışsınız.

Bunun evin kredisi vs destek olmaları ile de ilgisi yok. Onu oğulları için destek olarak almışlar nihayetinde, kendilerine mesken diye almamışlar ki.

Oğulları destek olacaklar tabii diye bir söylem cok çirkin iki yüzlü yorum, aynı şekilde burada anne babanın yardıma ihtiyacı olduğunda da doğurmasalardı bunun için mi doğurmuşlar yorumları var.

Konu sahibesine yorumum ise
sırf kv kp diye her lafın her davranışın altında kötü bişey aranırsa huzur olmaz. Siz kafanızda evin ödemesini yapmışlar arada kalıyolar hııı demek ki eve ortak görüyolar kendilerini diyip kurulmuşsunuz ne deseler batacak. Eşinizin dediği gibi sizden güzel bi cevap duymak istemişler sadece, kalacaklarından değil yani

Yooo zamanında kv bana oğlum bana oda yapacaktı ben yapma dedim demişliği var. Kızlarnın evinde bile kalıyorlar kızları yokken... damat içgüveysi gibi

2 aylık evliydim , birden kalmaya geldiler korona bahanesiyle . Benim iznimle ilgisi yok ki kalan insana kalma diyemedim, eşime anne baban kalmasın diyemedim. Bakalım. Tatile çıkacağız eşim anahtar vs bırakalım demez umarım. Eğer öyle olursa ne yapmalıyım?

Tabiki hayır ne alaka diyeceksin ...yani sen susarsan onlar öyle alışır azcik konuş bu kız deli kalınmaz bunda desinler ...konuşmaz susarsan kafayı yersin vıcık diye ezerler seni..

Böyle, ailelerle olan dialoglarda laf yarışına girilmemesi taraftarıyim.

Sonuçta size bir zararları olmamış hatta ev için destek bile olmuşlar..

Bırakın gerim gerim gerinsinler.. Çoğunlukla o yaştaki anne babaların tek gurur kaynakları, hayattaki başarıları çocuklarını evlendirmek, onları ev bark sahibi etmek..

Onlar öyle mi konuştu sizde çok yorum yapmadan canınız sağolsun diyebilirdiniz.

Zaten kimse kimsenin evinde rahat etmez. Kayınvalide de az çok belli etmiş..

Size zararları yoksa kalp kırmaya, kinlenmeye gerek yok. Daha çok yenisiniz.Biraz hatır gönül bilmek de iyi bir şeydir.

Bıraktırma bence. Benim tanıdıgım bir abla bana dediki.Benım kayınvalıdem bende 5 günden fazla kalmaz. Ama eltimde 20 gün kalır dedi. Neden dedim. Çünkü rahat ettırmıyorum, peşinde dolaşmıyorum dedı. Galıba bunu uygulamanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…