Anahtar yok. Kaldıkları için davet etmekte istemiyorum. Bir şekilde anlamaları lazım. Arabayla 15 dk mesafe...Kalmaya alıştırmayın cok saçma zaten evi yakın insanın kalması
Siz yokken kalmaları da saçma
Anahtar varsa onlarda o da saçma
Eşiniz bisi diyemez bazı şeylere ama siz cekinmeyin söyleyin abartıya kaçmadan bazı şeyleri.
Ev ortak alındıysa tabi ki öyle goruyorlar
Sanırım nadir kişilerdensiniz :) biraz kültür ile de ilgili.Ben sorun etmezdim kv ve kp ile hiç bir sorunum yok seviyorum ikisini de.Ailemden birisi de istese kal derdim onlara da derdim.
İyide niye kalmak ister ki bir insan başkasının evinde bu nasıl bir fantezi 15 dk da evine gitmek varken ben anlamadım ve cevap vermediğiniz de çok iyi olmuşAnahtar yok. Kaldıkları için davet etmekte istemiyorum. Bir şekilde anlamaları lazım. Arabayla 15 dk mesafe...
Bende kv evine gittiğim zaman bize burası sizin eviniz der bunu gerçekten hissederim ve kızından ayırt etmez bu yüzden herşey karşılıklıdır bende.Sanırım nadir kişilerdensiniz :) biraz kültür ile de ilgili.
Aynı senin yaptığın gibi cvp vermezdimMerhaba hanımlar.
Kısaca anlatayım fikirlerinizi alayım.
Eşimle 2 günlüğüne tatile çıkacaktık, öncesi günü kv kp bizdeydi. Evlerimiz yakın semt olarak ama her geldiklerinde kalıyorlar.( bu saçmalık zaten)
Bir de kaldıkları yetmiyormuş gibi, kp eşime” siz çıkın tatile biz sizde kalalım” demez mi... 3 4 defa dedi bunu espri yapıyor gibi ama ağız yokluyor. Yani benim de ne cevap vereceğimi merak ediyor gibi... eşim kalın baba tabii filan deyince Kv de gerim gerim geriniyor, “yok evimize gidelim yoksa kalırdık, senin ev benim ev mi var “ filan...
Ben ısrarla cevap vermedim konuşmada çünkü çok saygısız bir söylem... Evlenmeden önce eşim ev sahibi olmuş krediyi ailesiyle ortak ödeyerek şu an son kredileri..
Bu insanlar resmen ev bizim mi diyor yani ben anlayamıyorum...
Eşime dedim cevap vermedim tuhaf oldu mu diye o da evet senden cevap beklediler filan dedi...
Asla gelin kalın demem, karnımı onlar doyurmuyor.
Evliliğimde de takılarımla ödedim borçlarımı.
Siz nasıl bir cevap verrdiniz? Bir dahası olursa tavrım ne olmalı? Eşimin ister istemez anne babasına minneti var evde destek oldukları için. Ona bir şey diyemiyorum. Teşekkür ederim
HaklısınızHer seferde duymazlığa gel.
İlla muhatap olarak sorarsa da herkesin kendi evi kendi düzeni dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?