Kayınvalide tripleri

Aile apartmanında yaşamıyorum başka şehirdeyim ama baktım kv bana karşı ayıp olur falan anlamıyor artık ben de ona karşı eski düşünceli tavırlarımı bir kenara attım, işime nasıl gelirse öyle yapıyorum. Haber verdiğin zamanların kıymetini bilmedi mi, bundan sonra haber verme mesela… gece geç vakte kadar kaldın sen de yoruldun demedi mi, kalma bundan sonra. İyi niyet zararlıdır

Siz sınırsız davranıp sonrada neden her şeye karışıyo diye triplere giriyosunuz. Eşiniz annesine düşkünse ve taşınma durumu yoksa çenenizi açın. 12ye kadar oturamam ben çalışan kadınım diyemiyosanız, anneme her gittiğimde neden soruyosun ,senin çocuğun aynı binada ben görmeyim mi aile mi? Diyemiyosanız, her misafire çağarmasına hayır işim var, yorgunum gelemem diyemiyosanız, ezik ve pasif bir kadınsınız demektir.
Ezik ve pasif insanlarda herkes tarafından bu muameleye maruz kalır. Kocanızdanda ödünüz kopuyodur yüzde yüz.

unutulanlar listesine girdik dedi
O ne ki şu listeyi görse kaynanaya inme iner:

Valla inanin ki kocamdan hiç korkmuyorum eşim bana karşı cok iyi ev işlerine yardim eder babamdan gördüğüm ilgi sevginin aynısını kocamdan gördüm şükür ,10.30 da kalkacak oldum eşim biraz daha oturalım dedi ben de yüzümü astım oturdum 11 de en son eşim dedi biz kalkalım diye ,her misafire çağırmaz ayrıca erkekli misafirlerde çağırır

Aynen arkadaşım karşıdaki nasıl davranıyorsa bundan sonra öyle davranmak lazım işte kendilerini görmüyorlar biz yapınca Trip yapiyolar

Bende aynı apartmandayım ama yemez yani bir kere bakış attım ay hesap soruyormuşum gibi oldu kusura bakmayın dedi bir daha sormadı nereye nerden vs ne alaka rapor mu verir gibi baştan alıştırmayacaksınız bir kerede filancanın gelini bütün günlere geliyor ne güzel kaynanasını bırakmıyor dedi benim koluma bilezik takıp gün gün gezip dedikodu toplayacak yada edecek karakterim yok kusura bakma sevmediğim şeyler bir daha teklif bile etme bence dedim kararlarınıza saygı duymak zorundalar

3-5 kez daha habersiz git, sen değil eşin muhattap olsun halolur.

Nasil bı bakissa ben de atsam o bakıştan da sormasa ama sorar benimki ,ben de aynı ilk evlendigmz sene gunlere de gittim beraber ama baktım olmuyo bı de ben de sevmiyorum sevmediğim seylere zorlamıyo artık dedignz gibi gitmeyeceğini biliyor ,aynen canım kararlarımıza saygı duymak zorundalar

Zaten ben haber vermiyorum artik canım ,ama.esime sormasina da sinir oluyorum detay detay soruyor herşeyi
Eşin geçiştirsin. Benim eşime sabaha kadar soru sor " bilmiyorum, offf boş lafları sevmem, unuttum ,hayır, uzatma vs" Der. Detay falan vermez.

Haha güldürdün beni şöyle tek kaşını kaldırıyorsun boş boş ciddi bir ifade ile yüzüne bakıyorsun sen ne diyorsun be kadın der gibi benimki çabuk anladı 8 saniyede filan

Haha güldürdün beni şöyle tek kaşını kaldırıyorsun boş boş ciddi bir ifade ile yüzüne bakıyorsun sen ne diyorsun be kadın der gibi benimki çabuk anladı 8 saniyede filan
yani öyle bakildiysa anlamstr tabi bakalım devam ederse ben de yapayım öyle bişey

Valla terbiyesizlikse terbiyesizlik açıp sana ne ya allah Allah annem babam d3ğil mi sen kimsin artık yeter de bi azarı çek iki ağlat çek git ondan sonra bakalım ne olacak küserse küssün mıy mıy olmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…