Valla bi 5 10 seneye psikiyatri ilaclari kullanmaya baslarsiniz susmaya devam edersenizAh bı diyebilsem onları hakediyor da
O ne ki şu listeyi görse kaynanaya inme iner:unutulanlar listesine girdik dedi
Geçmiş konularınız hep kaynana üzerine, başlıklar sondan geriye doğru şöyle:
surat yapan kaynana
adaletsiz kaynana
Kaynana sorunsalı
Kaynana görümce sorunu
hak yiyen kaynana
sadece oğlunu düşünen kaynana
Cimri kaynana
Kaynana sorunu
"Kaynana sorunu" başlığıyla 3 kez, "kaynana sorunsalı" başlığı ile 2 kez farklı konu açmışsınız ben bunları birer kez saydım bir de
Valla inanin ki kocamdan hiç korkmuyorum eşim bana karşı cok iyi ev işlerine yardim eder babamdan gördüğüm ilgi sevginin aynısını kocamdan gördüm şükür ,10.30 da kalkacak oldum eşim biraz daha oturalım dedi ben de yüzümü astım oturdum 11 de en son eşim dedi biz kalkalım diye ,her misafire çağırmaz ayrıca erkekli misafirlerde çağırırSiz sınırsız davranıp sonrada neden her şeye karışıyo diye triplere giriyosunuz. Eşiniz annesine düşkünse ve taşınma durumu yoksa çenenizi açın. 12ye kadar oturamam ben çalışan kadınım diyemiyosanız, anneme her gittiğimde neden soruyosun ,senin çocuğun aynı binada ben görmeyim mi aile mi? Diyemiyosanız, her misafire çağarmasına hayır işim var, yorgunum gelemem diyemiyosanız, ezik ve pasif bir kadınsınız demektir.
Ezik ve pasif insanlarda herkes tarafından bu muameleye maruz kalır. Kocanızdanda ödünüz kopuyodur yüzde yüz.
Bence de iner inmeO ne ki şu listeyi görse kaynanaya inme iner:
Aynen arkadaşım karşıdaki nasıl davranıyorsa bundan sonra öyle davranmak lazım işte kendilerini görmüyorlar biz yapınca Trip yapiyolarAile apartmanında yaşamıyorum başka şehirdeyim ama baktım kv bana karşı ayıp olur falan anlamıyor artık ben de ona karşı eski düşünceli tavırlarımı bir kenara attım, işime nasıl gelirse öyle yapıyorum. Haber verdiğin zamanların kıymetini bilmedi mi, bundan sonra haber verme mesela… gece geç vakte kadar kaldın sen de yoruldun demedi mi, kalma bundan sonra. İyi niyet zararlıdır
3-5 kez daha habersiz git, sen değil eşin muhattap olsun halolur.Günaydın arkadaşlar kaynanamla aynı binada yaşıyoruz ,annemler ilcedeler 1.5 saat mesafe var çalışıyorum 2 haftada bir falan aileme gidiyorum aileme her gidecegimde kaynanama haber versem hayırdır ne var diyo acayip cablnim.sikiliyor ailem var yani otesi var mı saygisizlik olmasın diye diyemiyorum ama bu gün patlaycm annemleri görmeye gidiyoruz diyorum ,cuma da annemlere gidecektik ben isteydim eşim de çıkarken haber vermemiş çünkü verse yine bı laf söyleyecek ne var bilmem ne,habersiz gidip geldik dün işten geldim üzerim müsait değildi eşim açtı kapıyı kaynanam komşu aşure getrmis onu getrmisrsime soruyu nerdeydinz nereye gittiniz sen ise gotemyecek mıydın artık çok sıkıldım bozuluyor kadın aileme fazla gidiyorum diye onun evinde bı misafir gelse geçiyorum 10.30 da misafir kalkacak olur daha erken otururu der 12 yıl bulur saat ,ben de çalışıyorum erken kalkıyorum beni hiç düşünmüyor ,abisinin oğlu sünnet oldu oazartesi hastaneden cikti cuma akşam gitik diye kaynanam unutulanlar listesine girdik dedi ,hep bi tavır hep bi trip yoruldum siz naparsnz ,taşınma imkanım yok eşim annesini bırakmaz
Nasil bı bakissa ben de atsam o bakıştan da sormasa ama sorar benimki ,ben de aynı ilk evlendigmz sene gunlere de gittim beraber ama baktım olmuyo bı de ben de sevmiyorum sevmediğim seylere zorlamıyo artık dedignz gibi gitmeyeceğini biliyor ,aynen canım kararlarımıza saygı duymak zorundalarBende aynı apartmandayım ama yemez yani bir kere bakış attım ay hesap soruyormuşum gibi oldu kusura bakmayın dedibir daha sormadı nereye nerden vs ne alaka rapor mu verir gibi baştan alıştırmayacaksınız bir kerede filancanın gelini bütün günlere geliyor ne güzel kaynanasını bırakmıyor dedi benim koluma bilezik takıp gün gün gezip dedikodu toplayacak yada edecek karakterim yok kusura bakma sevmediğim şeyler bir daha teklif bile etme bence dedim kararlarınıza saygı duymak zorundalar
Zaten ben haber vermiyorum artik canım ,ama.esime sormasina da sinir oluyorum detay detay soruyor herşeyi3-5 kez daha habersiz git, sen değil eşin muhattap olsun halolur.
Eşin geçiştirsin. Benim eşime sabaha kadar soru sor " bilmiyorum, offf boş lafları sevmem, unuttum ,hayır, uzatma vs" Der. Detay falan vermez.Zaten ben haber vermiyorum artik canım ,ama.esime sormasina da sinir oluyorum detay detay soruyor herşeyi
Haha güldürdün beniNasil bı bakissa ben de atsam o bakıştan da sormasa ama sorar benimki ,ben de aynı ilk evlendigmz sene gunlere de gittim beraber ama baktım olmuyo bı de ben de sevmiyorum sevmediğim seylere zorlamıyo artık dedignz gibi gitmeyeceğini biliyor ,aynen canım kararlarımıza saygı duymak zorundalar
Ah keşke öyle yapsa açıklar köye gittik düğüne gittik diyeEşin geçiştirsin. Benim eşime sabaha kadar soru sor " bilmiyorum, offf boş lafları sevmem, unuttum ,hayır, uzatma vs" Der. Detay falan vermez.
O zaman işin yaş.Ah keşke öyle yapsa açıklar köye gittik düğüne gittik diye
Tam hakettiği cevap inşallah bi gün bu cevabı verebilirim ,bı kez köyde ne var dedi ben de bişey yok annemleri görmeye gidiyoz dedim birazcsinirli ha tamam dediSenin yaninda ne varda oturuyorsak annemde de o var ki gidiyoruz derim verin cevabini
Malesef öyle günlük şeyleri belki eşim de gecstirir ama ailemde bazen 1 gün de kaldgmz için söyler merak etmesin diyeO zaman işin yaş.
Haha güldürdün benişöyle tek kaşını kaldırıyorsun boş boş ciddi bir ifade ile yüzüne bakıyorsun sen ne diyorsun be kadın der gibi benimki çabuk anladı 8 saniyede filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?