Kayınvalide tripleri

Gayette kocandan korkuyosun. O tepki gösterecek diye ağzını açamıyosun işte bu korkmak oluyor. Kadın sana saygı duymuyor kocanda bunu umursamıyor, taşınmak istesen taşınabilecek misin mesela? Eşin istemeyecek, eşin ne derse o olacak. Onun keyfine ve mutluluğuna göre hayatını çerçeveye almışsın.

Ablacım taktikler süper tam olarak ben

Valla korkmuyorum eşim bana karşı da çok iyi bi insan yoksa nasıl evli kalayım ,ben zaten tasinamayacagimi söylüyorum inkar etmiyorum taşınamam o keyfine mutluluguna bakıyorsa ben de keyfime bskiyorim o annesini her zaman mı görüyor ben de o işte olduğu hafta soluğu annemlerin evinde alıyorum ben de mutluluğuma keyfime bakiyiorim yani

Giderken niye haber veriyorsunki izin alır gibi. Baştan hata. Birde yüzüne vurmalısınız artık hayırdır rahatsızmısınız bu durumdan diye. Hakedene hak ettiğini söyleyeceksiniz

Giderken niye haber veriyorsunki izin alır gibi. Baştan hata. Birde yüzüne vurmalısınız artık hayırdır rahatsızmısınız bu durumdan diye. Hakedene hak ettiğini söyleyeceksiniz
İnan en son onu diyecem gerçekten rahatsizlar gibi aileme gitmemden kendi başında oturup dursak iyi ailemr gidince ahiret soruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…