- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.347
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi retrodaevlenen
Yok valla bu motivasyonda değildim tek kişilik oda özel ilgi anestezili normal doğum gibi motivasyonlarım vardıÖncelikle ben şuna katılmıyorum kendi paralari istedikleri gibi harcarlar denilmiş hayır efendim çocuk bu sekilde ayırt edilmez bende anneyim 3 evladımın ya 3 üne de veririm ya hiç birine vermem ama bu bariz haksızlık verilmez kimse kusura bakmasın bu kolay yenilip yutulacak bir sey değil kim olsa üzülür bende üzülürdüm ne yalan diyeyim
Ama diğer taraftan konu sahibi sizin de kari koca bariz büyük yanlislariniz olmuş bir nevi dibi görülmedik suya girilmez nasil ikiniz birden ayni yanilgiya düştünüz gerçekten buna sasirdim ev almak ile tüp bebek olayı bir araya gelmiş onu geçtim 150 bin liralık doğum paketi demişsiniz gerçekten yazık günah o paraya bunu geçtim siz bu borç ile ne kadar ücretsiz izin yapabileceksiniz o bebeğe sanırım kv veya anneniz ya da bakici bakacak siz ise döneceksiniz bunların tamamini daha gebelik hiç ortada yokken düşünüp planlama yapmaliydınız
beklediğimiz zam olmadı demişsiniz olsaydı da yüzde yüz zam gelmezdi ki maaşlara hadi gelsin yüzde 25 o da en en fazla
Son olarak şunu da eklemek istiyorum Hani siz değilse bile sizin durumunuzda olanlar baksın fikir alsınlar ben 3 çocuğumun üçünü de Allah'a şükürler olsun maddi imkanlarım kat kat elveriyorken bile devlet hastanesinde doğum yaptım çünkü hep şunu düşündüm devlet Hastanesi daha çok vaka görüyor daha donanımlı benim için en önemlisi orası dedim ha özel Doktorum var mıydı evet vardı o tarihlerde özel doktor ve devlet hastanesinde doktor olabiliyordu aynı kişi sonradan Evet bunu kaldırdılar fakat Mesela şöyle bir şey yaşandı arkadaşım hiç unutmuyorum özel bir yerle anlaştı ve ben ona Tövbe yarabbi sanki olacakları hissetmişim gibi dedim ki ne cesaret bakalım yeni doğan bakımları kuvezleri vesaireleri var mı Bir şey olursa sen bir yerde bebek bir yerde duracaksınız dedim gerçekten yani inanamıyorum hala aklıma geldikçe doğumdan sonra solunum sıkıntısı oldu bahsedilen o Bir dünya para alan özel hastanede yeterli artık ekipmanımı diyeyim donanım mı diyeyim alet edevat mı diyeyim yoktu bebek başka yere sevk edildi arkadaşım hemen taburcu olamadi süt gönderdi ordan oraya falan
Ve son olarak işte biliyorsunuz Allah her türlü cezalarını versin Bu özel hastane skandalları çıktı bebekler aileler neler yasadi yani şu an ben Örneğin doğum yapacak olsam bana üzerine para verseler ben bir özel hastanede doğurmam Benim güvenim sıfır çünkü Bütün bunlara rağmen sırf eş dost özelde doğum yaptı desin diye kalkıp özelde doğum yapanlara Ben asla anlam veremiyorum gerçekten çok şaşırıyorum
Biliyorum linclenecegim hiç önemli değil ben özel hastanede doğum yapmak isteyenlerin tek motivasyonunun bu olduğunu düşünüyorum
Neler gördük ya gözümüzle gördük izledik öldürdüler bebekleri Allah cezalarını versin