kayınvalide ve çocuk

sağol canım.
ikiz değiller. 8 yıl beklettikten sonra 18 ay arayla doğdular :)
kaynana ile olan defterim kapandı, açılmaz.
8 yıl bekletmiş sayılmazlar.haksızlık etme kızlara.eşimle başka öncelikleriniz varmış
Ayrıca kaynana konusunda da büyük konuşmuşsun:)bak 3. Ye hamileymişsin.
Gelip bir gece kalıp gider belki:)
Allah kızlarına sağlık sıhhat versin.

8 yıl bekletmiş sayılmazlar.haksızlık etme kızlara.eşimle başka öncelikleriniz varmış
Ayrıca kaynana konusunda da büyük konuşmuşsun:)bak 3. Ye hamileymişsin.
Gelip bir gece kalıp gider belki:)
Allah kızlarına sağlık sıhhat versin.
kızlar doğduktan sonra zaten yumuşadım sayılır. 40 ım çıkınca gelmesine izin veriyorum, bir gece kalıp gidiyor daha fazla değil. eşim de o gün evde oluyor. asla yalnız kalmam onunla.

ama sen onun cocuguna dokunuyorsun ?!

Artık yıllar olmuş bu 3.gebeliğin hala başkasını alma fikri yoktur heralde

kızlar doğduktan sonra zaten yumuşadım sayılır. 40 ım çıkınca gelmesine izin veriyorum, bir gece kalıp gidiyor daha fazla değil. eşim de o gün evde oluyor. asla yalnız kalmam onunla.
Canım baştan soğukluk girince düzelmiyor maalesef.
Düşman olmaya gerek yok ama bir biribirinize psikolojik olarak zarar veriyorsanız görüşmezsiniz olur biter.günahına da girmek istemem ama oğlunun mutluluğu yerine boşanmasını isteyen biriyle ben de anlaşamazdım herhalde.benim kaynanamdan allah razı olsun beni üzmez ve kırmaz.bazen ben kantarın topuzunu kaçırsam bile alttan alır.
Ayrıca yaklaşık 1 ay önce seni etiketleyerek yazmıştım ama gözden kaçırdın galiba.
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.beni ağustos listesinden çıkarabilirsin ama bir vasiyet.adımın yazılı olduğu yer boş kalsın.sizler doğum yapmadan hamile kalırsam geri gelirim belki:)
2 kızın vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 3. Yü de kız istiyordun. Rabbim gönlündekini nasip etsin.

Canım baştan soğukluk girince düzelmiyor maalesef.
Düşman olmaya gerek yok ama bir biribirinize psikolojik olarak zarar veriyorsanız görüşmezsiniz olur biter.günahına da girmek istemem ama oğlunun mutluluğu yerine boşanmasını isteyen biriyle ben de anlaşamazdım herhalde.benim kaynanamdan allah razı olsun beni üzmez ve kırmaz.bazen ben kantarın topuzunu kaçırsam bile alttan alır.
Ayrıca yaklaşık 1 ay önce seni etiketleyerek yazmıştım ama gözden kaçırdın galiba.
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.beni ağustos listesinden çıkarabilirsin ama bir vasiyet.adımın yazılı olduğu yer boş kalsın.sizler doğum yapmadan hamile kalırsam geri gelirim belki:)
2 kızın vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 3. Yü de kız istiyordun. Rabbim gönlündekini nasip etsin.
çok geçmiş olsun canım. görmedim demek ki çok özür dilerim. bilgileri silerim sadece nickin kalsın, inşallah tez zamanda kucağını doldursun Rabbim.
biz kv ile en baştan zıt düştük, başta alttan alsam da değişen bir şey olmayınca ipleri tamamen kopardım. rahatım huzurum yerine geldi şükür.

B Began cinsiyeti belli oldu mu bu bebişin?
bu ay sonunda öğreneceğim inşallah :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki üstünden yıllar geçsede hiçbir şey unutulmuyor.

Eşin de mi söylemiyor, yani arayı ısıtmak için hiç çabası yok mu

Back
X