Haklisin valla olabilir ama gorumcede olunca biri bari yardim eder diye dusundum:)))Öyle deme, bazilari yardim dahi etmiyor...
Valla tepkimi cok belli etmedim de. Iliski yasadigimizda onceki gibi davranmadim. Yine guler yuzluyum ama farketmis niye boylesin diye.onceden civil civildin dedi.bende yoo ayniyim hayatim dedim .cok usteleyince de kafam dolu ondan olabilir dedim.boyle devam edeyim bariAnladım ama razı gelmeyin bir ay olur 1 yıl ilk seferde sesini cikarmazsan arkası hızla gelir
Valla tepkimi cok belli etmedim de. Iliski yasadigimizda onceki gibi davranmadim. Yine guler yuzluyum ama farketmis niye boylesin diye.onceden civil civildin dedi.bende yoo ayniyim hayatim dedim .cok usteleyince de kafam dolu ondan olabilir dedim.boyle devam edeyim bari
Yok kiz. Gorumce parmagini kipirdatmiyor.ayni yasitiz ama. Esimde farkinda cok kizar hep yatiyorsin hep telefonla konusuyorsun diye.Haklisin valla olabilir ama gorumcede olunca biri bari yardim eder diye dusundum:)))
Tekrar konusu açılırsa soylersinValla tepkimi cok belli etmedim de. Iliski yasadigimizda onceki gibi davranmadim. Yine guler yuzluyum ama farketmis niye boylesin diye.onceden civil civildin dedi.bende yoo ayniyim hayatim dedim .cok usteleyince de kafam dolu ondan olabilir dedim.boyle devam edeyim bari
Soyledim ya istemiyorum olmaz diye.daha ne yapabilirimki.Pasif tepki belli edilmez. Net olun iletisimde. Bizim toplumda sessiz kalmak "razi" diye okunur hep
Yok yazin bu konuyu halletmem lazim.yoksa kisa kadar kendimi yerim. Birde temelli kalirlarKışa çok var orijinal ya boşver şimdiden
sen de aynı tarihlerde kendi annenleri getir.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben
İstemediğinizi söylediğiniz halde emrivaki yaparlarsa sizde kendi ailenizi çağırın. Özellikle anne ile beraber gelecek olan baba veya yetişkin erkek kardeş daha kesin bir şekilde kaynana ve görümcesavar görevi görürBu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben
Haha guzelmetod. Baya goz korkutucu :)Tatlı tatlı çözülecek konu gibi durmuyor yalnız bu.
Hemen sıcağı sıcağına değil ama 1 2 hafta ciddi şekilde konuşmak gerekebilir.
Aranız iyiyse kv ve görümceye bu konuda üstü kapalı istemiyorum mesajı verilebilir. (arkadaşımın başına gelmiş böyle bir şey, kız terketti evi, tek celsede boşandı, aldı adamın donuna kadar, adam da sıkıntıdan kumar belasına bulaşmış, anası ile kardeşi ödüyormuş borçlarını, çok yalvarmışlar ama dönmemiş gibi)
Benimki asla yapmaz. Bana karsi cok iyidir ama. Erkeklik gururu öndedir.son söz benimdir der. Buvzamana kadar hic bir istegimi geri cevirmemistir.saygimizi koruruz.bu mevzudada son soz benimdir diyor.akşam işten geldiğinde yemeği sen yaparsın, annenle kardeşin gündüz evi temizler ve bende çıkar gezerim. böyle bir düzeni kabul ediyorsan bi düşünürüm, aksi halde benim adıma asla konuşma derdim. ki yılların birikmişliğiyle söyledimde. keyfi değildi bizimkilerin gelişi sağlık sebebiyleydi, doktorlar bizim yaşadığımız şehirdeydi. ama yıllar boyu keyfi gele gele benim sabrımı öyle tüketmişlerdi ki. eşim akşam işten gelince sofrayı kurar, bulaşıkları yıkardı. çay-kahve, meyve hazırlanacaksa yapardı. temizliğide ona verdim. ben bi yemek hazırlıyordum. gerisine asla karışmadım. gelin olunca hizmetçi sanıyor erkek ailesi kadınları.
Guzeldi bu . Onlarla yasamak istiyorsan onlara git beybisi :)Bende annemleri davet ederim ne olacak canım kardeş kardeş yaşarız deseydiniz. İstersen direk ayrılalım sen onlara git beybisi de.
Bir kombi hediye edin.Kombi bozuktur 3 gün 5gün kalınır tamir ettirene kadar .Bir ay mı kalınır?Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Ne yapicam ben
Son sözün onun olabilmesi için gerekli sorumlulukları onun yerine getirebilmesi lazım. Bu çok adaletsiz bir durum. Ben kayınvalidemleri sağlık durumu olduğu için istemiyorum demedim zaten eşime. Ama bu süreci daha fazla yıpranmadan atlatmam için senin elini taşın altına koyman lazım dedim. Bunu yapmasa gemileri yakacağımı adı gibi biliyor eşim. Ben daha önceki süreçlerden sonra terapi aldım, hala alıyorum. Bu benim hayatım, başrol benim, kararlarımı verirken kendi çıkarlarımı birinci sıraya koymam gerektiğini bu süreçte öğrendim. Başkalarının kararlarının bedelini ödeyemem artık. Çok net olmalısınız, sert olmanıza gerek yok ama netlik şart. Konuyu sizin istediğiniz şekilde sonuçlanana kadar asla kapatmayın derim.Benimki asla yapmaz. Bana karsi cok iyidir ama. Erkeklik gururu öndedir.son söz benimdir der. Buvzamana kadar hic bir istegimi geri cevirmemistir.saygimizi koruruz.bu mevzudada son soz benimdir diyor.
Sizinkiler Level atlamis.Ziyaretin kisa olani makbul iken bunlar mevsimlik geliyorlar.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Ne yapicam ben
Hizmet etmeyeceksiniz, işe dahil edeceksiniz. Kendinizi kullandırmayın.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Ne yapicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?