Kayinvalide ve görümce evimde yasamak istiyor sanirim

Eşinize empati yaptırın. Benim ailemden iki fert gelse ve sürekli ilgilenmek durumunda kalsan, rahat giyinip çıkamazsan, sürekli iş yapsan, ayıp olmayacak diye diken üstünde olsan hoşuna gider miydi diye bakalım ne diyecek?

Kombiyi yaptırmak yerşne size taşınmak çok temiz bir düşünce de gelmedi zaten.

Gerekirse bırak git ama kabul etme , çok saçma evleri var ama sizde kalmak istiyorlar, bu ara bu da moda oldu

Ben böyle konularda o evdeki dengeyi hic anlamiyorum. Kış dedigin aylarca. Sizin rizaniz olmadan "oturursunuz" demesi terbiyesizlik, onu gectim bütün iş size bakiyor o zaman. Sahsen kabul etmezdim. Ortada zoraki bir durum yok.
İllaki yardim ederler belki sonucta yemek yap ayagina gotur degildir ama ayni evde sorum cikiyor o dogru iste. Esinin de sana sormadan direk getirecegim demesi ilginc konu sahibi . Kv durumu.yok mu nasillar

Anladigi dilden konus.Bu erkekleri anlamak zor bekarken yüzüne bakmadığı aileleri evlenince kıymete biniyor.

Ya evi onlara bırakıp gitcen yada rahat ettirmicen net !

Gorumcen evli değil diye düşünüyorum ayrıca 1 ay neden kaldılar kombi tamiri 1 ay asla sürmez. Her kış bize gelecekseler bende anne babamı çağırayım eksik kalmasinlar gümbür cemaat yaşayalım de.

Emekli maaşı var . Maddi durumları kotu degil. Ben esime soyledim bize destek olur diyemi dusunuyorsun diye. Hayir oyle bir dusuncem yok dedi. Eger orda zorlaniyorlarsa alt katta bir yer tutsunlar ayri dursunlar dedim. Ben ayagimi uzatip oturamam.sabah yorgun olurum uyumak isterim uyuyamam.sen sabah gidipakşam geliceksin.mutlaka aramiz bozulur dedim.

Bu kaynanalar ne anlıyor geliniyle yaşamaktan ciddi soruyorum neden acaba?
Her hizmet ayağına gelsin diye

Eşimin halası 10 senedir geliniyle oturuyor kadın sıfır daire aldı sıfır döşedi gelini yakınına taşıdı gitti geliniyle oturuyor sıfır daire boş duruyor

Kombileri yoktu zaten dogalgax sobasi vardi. Artik onlar kaldiriliyormus.yasakmis bacayi falan söktüler.yani petek borular kombiyapimi vardi o yuzden.uzun olmasin diye yazdim.

Kombileri yoktu zaten dogalgax sobasi vardi. Artik onlar kaldiriliyormus.yasakmis bacayi falan söktüler.yani petek borular kombiyapimi vardi o yuzden.uzun olmasin diye yazdim.
Anladım ama razı gelmeyin bir ay olur 1 yıl ilk seferde sesini cikarmazsan arkası hızla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…