Calismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.çalışmayı düşünür müsünüz? mesleğiniz veya çalışmışlığınız var mı?
Bu şekilde on yılda falan sonuç almayı mı umuyorsunuz acabaValla tepkimi cok belli etmedim de. Iliski yasadigimizda onceki gibi davranmadim. Yine guler yuzluyum ama farketmis niye boylesin diye.onceden civil civildin dedi.bende yoo ayniyim hayatim dedim .cok usteleyince de kafam dolu ondan olabilir dedim.boyle devam edeyim bari
Çok üzülerek söylüyorum ama evinizde söz hakkınız yok. Siz fikir belirtiyorsunuz “son sözü” eşiniz söylüyor. Bence çalışmaya ihtiyacınız var.Calismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.
İnsan ihtiyacı olduğu için çalışmaz. Ayaklarının üzerinde durabilmek için çalışır. Hayat yaşadığımız sürece bize zorluklar çıkarmaya hazırdır önce ayaklarının üzerinde durmalı insan daaa kafa yapınız çok enteresan. Siz seneye yaz kış kv ile beraber yaşarsınız bunu bir kenara yazınCalismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.
Onlar sizde olduğu süre içinde ‘ ben çalışırım annenlerde ev işlerine yardım eder’ deyip krizi fırsata çevirebilirsiniz diye düşündümCalismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.
Kombi yapıldı canim. Suan kendi evlerindeler kışın gelecekler
En güzeli durduğunuz nokta inanın. En iyi ilişki bile aynı ev içerisinde inanılmaz boyutlara geliyor.Hastalık gibi zorunlu durumlar olur başımın üstünde yeri var ama iyi niyetimi suistimal ettirmem kimse kusura bakmasın...
Eşime de ' winter is coming' derim, sonrasını o düşünsün
Var durumu.emekli kendisiİllaki yardim ederler belki sonucta yemek yap ayagina gotur degildir ama ayni evde sorum cikiyor o dogru iste. Esinin de sana sormadan direk getirecegim demesi ilginc konu sahibi . Kv durumu.yok mu nasillar
Haha evet cok guzel bir çözüm. Bizimki calismama zıt zaten.Onlar sizde olduğu süre içinde ‘ ben çalışırım annenlerde ev işlerine yardım eder’ deyip krizi fırsata çevirebilirsiniz diye düşündüm
İçine kurt düşerHaha evet cok guzel bir çözüm. Bizimki calismama zıt zaten.
Net olcan napcan.Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?