Arkadaşlar başlıktanda anladığınız üzere sorunum bu!...
Kayınvalidem ve görümcelerim dünya iyisi insanlardır.Biliyorum belkide söylediklerinde kasıt yok ama artık rahatsız olmaya başladım.Eşimin ailesi kapalı insanlar fakat büyük görümcem aşırı açıktır..
Evlerine her gittiğimde bu konudan dolayı uyarılmak beni sinir etmeye başladı..Sürekli aynı konular ve eşime eşarp alması yönünde baskı var..Bende aşırı açık biri değilim sıfır kol ,mini,gögüs bağır açık dolanmıyorum huylarını bildiğim için..hatta uzun etek giyiyorum yanlarına giderken ama olay abartılmaya başlandı..
Örneğin;İki yumurtayı birbirine vurup kıramazsın..günah
Nihat hatipoğlu için bu adamı çok seviyorum dedim..hocaya adam demek..günah
yemek yerken o kadar ısrar ettiler ki patlıcaktım artık..valla artık yiyemiyorum dedim..günah
kapanmadığımdan sürekli saçlarımdan yılan asılacağını söylüyorlar..Korkutmaya çalışıyolar
evde resim günah
parfüm sıkma,deodorant vs.içinde alkol var günah..
ramazanda iftara 1 saat kala bi flim izliyoduk..iftar programı açın günah
buralarda yaramazlık yapma deyiminde gavurluk yapma denir demiş bulundum...günahh
dahadaa bi sürü açıklaması uzun günahlar
topuklu ayakkabı giymem bile problem oluyo..
VE AŞIRI BATIL İNANÇLARI VAR AKLA MANTIĞA AYKIRI YAZIP UZATMAK İSTEMİYORUM
VE büyük görümcem gögüs bağır açık gezer.. kısa etek giyer..ona laf yok
topukluyu diğer kapalı olanda giyer..aman ne yakıştı demeler
SİZDEN RİCAM BENİ ELEŞTİRMENİZ DİNİ İÇERİKLİ BİLGİ VERMENİZ DEĞİL..BENDE FARKINDA OLAN Bİ İNSANIM İÇİMDEDE Bİ HEVES VARDI AMA SOĞUTUYOLAR...BEN HER KONUŞMAMDA BÖYLE LAFLAR DUYMAK İĞNELENMEK İSTEMİYORUM..BIRAKSINLAR İÇİMDEN NE GELİYOSA O ZAMAN YERİNE GETİRİYİM. NE RAHAT KONUŞABİLİYORUM,NE DE YANLARINA GİTMEK İSTİYORUM..SEVERİM ONLARI AMA UZAK DURMAYA BAŞLADIM ARTIK..BUNALDIM ÇÜNKİİ AMA MECBUR GİTMEK ZORUNDAYIM ŞİMDİİ BEN NE YAPSAMDA ARTIK KARIŞMASALAR BANA??? AKIL VERİN LÜTFEN :44::44: