Kayınvalide ve işin içinden çıkamayan ben...

"Anne sana karşı bi hatam mı oldu? Neden bana böyle davranıyorsun?" de..

Bunlar hep mi aynıdır yaa yaranamazsin canim 5 kere misafir olark agirlarsin 1 kere musait olma surat döner laf baslar hic ugrasma derim smdiden nazlamaya baslarsan eger ilerde başa cikamazsin pisman olursun boswer kv yanar doner oluyor genelde sen aciklama yapcan o kendni bsey sanacak bska bi konuda hakli oldgun halde suclu gbi olacaksin en iyisi smdiden önlemini al canm

kayınvalidenin kotu niyetli olduğunu sanmıyorum cnm soyle duşun annen makyaj yap süslen dese bi sorun olacak miydi ? bana kayınvalidem süslen guzel ol dese ben sevinirim benim iyiliğimi istiyor bakimli guzel olmami istiyor derim ben yanlis anlamazdım

Bence size bu kadar candan yaklaşan bir kayınvalide ile sorunları büyütmeyin. İnsan ilişkileri biraz karşılıklı hoşgörü, duymama, görmemedir.

Anlayışlı birine benziyor kvdeniz en azından konuşulunca anlayacak tipten. Kıyafete gelincede hiç canınızı sıkmayın siz nasıl giyiyorsanız öyle giyinin.. Hiç canınızıda sıkmayın gösterişe gidiyo değilsiz ya.. Baştan önleminizi almış olursunuz

Ay aynı benim annem. İyidir hoştur ammaaa her bir şeyime burnunu sokmak ister özel hayat bırakmaz ınsanda.
O senin kayınvaliden. Bence tartışma. Çok duygusal belli ki. Gönlünü almak da kolaydır. "Annecim olur mu öyle şey sen de benim annem gibisin yoğundum" vs ile oyalayıp yine yapacağını yapabilirsin bence. Yani söz ile idare etmeyi bil bence çünkü bu karakterdeki insanlar iyi oluyorlar ilerde işin düşer

Bu anneler ya da kayınvalideler kızları ile veya gelinleri ile bir yere arkadaş gibi gitmeyi evde arkadaş gibi takılmayı "kız kıza" birşeyler yapmayı ne çok seviyor... Hele ayy çok genç düşünüyorsun çok genç giyiniyorsun vs denildiğinde... Biz de mi böyle olucaz ??? Sanki ben çok bireysel olacakmışım gibi hissediyorum.
Bence konu sahibinin sorunu tam olarak bu.

Yok zaten kötü niyetli olduğunu ben de düşünmüyorum, sadece devamlı karışınca giyim konusunda o biraz canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…