Kayınvalide ve işin içinden çıkamayan ben...

Yaşlandıkça çocuklaşır insanlar.güzel görünmeniz gururlandırıyordur onu.kızı gibi görüyormuş daha çok beğenilmenizi ister.eşinizle ilişkinize karışmıyorsa yeri gelip sizi savunuyorsa bu tip konuları şaka yollu söyleyebilirsiniz

Ha çok üstüne gelir sıkarsada ABA altından sopa göstermekte sıkıntı yoktur,çünkü sen elinden geleni yapmaya çabalamışsındır,çokta ezdirme kendini ,öncelik yumuşak başlılık ve hoşgörü olsun ,sıkıntı yaparsa sende tavır yaparsın ,sende insansın yâni, şunu diyemez benle güzel güzel konuşmadı uzlaşmadı diye laf edemez kimseye en azından,yeri gelince eşinede dersin tatlılıkla konuştum olmadı gibisinden

Yapilan iyilikler basa kalkilmazmos ama goruyorumda kv depene depene vuruyo ya sabirr valla tvye ckacam kv zulumlernden pretosta yapacam :))

valla canım benim annem der ki '' dünyanın en iyisi olsa da hicbir kaynana anne olamaz'' yani bu kadar içli dışlı olmamak lazım. sn gelin o kaynana olarak kalmalı!.. anne kız ilişkisi gibi yol alan ilişkilerin sonu buyuk husran büyük üzüntü ve cok büyük kavgalar getiriyo... kızı gibi sevsin ama kızymıs gibi davranma.. annen gibi sev ama annenmiş gibi davranma bence araya azıcık bir mesafe koymak lazm.. bence bu yasadıgın sorunlar tamamen samimiyrtlikten gelen beklentiler..insanlar yaslandkca neye alınacagını sasırıyo..sanırım biraz cocuk ruhlu.. bence söylenecek birsey yok.. hiç tartısma yaratacak konuma gelme..muhtemeln bu raatsızlıklarını söylediginde sana vercek cevabı.. iyiligin için söylüyorum.. seni kızım gibi seviyordum o yuzden gibi cevaplar alacaksın..

bence senin kv çok sorunlu biri değil. seni gerçekten evladı yerine koyduğundan böyle davranıyor olabilir. mesela benim annem böyle yapabilir. kötü manada söylemiyorum işte bi misafiri geleceği zaman ilgilenmezsem surat asabilir veya biyere gidecekken ne giyceksin saçını nasıl yaptırcaksın felan der. olumsuz bakma duruma fazla samimiyetten kaynaklı bence..
çok rahatsız oluyorsan güzel bir dille uygunca anlat derdini derim.

Örtme içine de atma o an ver cevabını. Mağdem samimisiniz o sana kırılabiliyor sende kırılabilirsin demekki. Ters tepki alırsanda sende "annem gibi olduğu için çekinmeden ne hissettiğimi söyledim ne bileyim annem gibi olur sandım" dersin. Nişanlıyken öyle yaptım şimdi kimse bana önerme getiremiyor. Azıcık salsam devamıda gelir biliyorum o yüzden hep tetikte kalıyorum. Benim kvde de gelir yardım ederdi karşılıklı iyi olırduk birbirimize. Ama farkettim ki diğer yapacaklarını örtpas etmek için öyle davranıyormuş. En ufak bişeyde hemen yüzüme vuruldu bak kv gibi değil şöyle böyle sende şunu yapma bunu yap diye. Meğer dediğini yapalım diye iyi davranıyormuş. Bunu farkettiğimden beri bir bardak kaldırmıorum evlerinde ona da dokundurtmuyorum.

Belli ki kötü niyetli biri değil direkt söylemiş yüzüne arkadan iş çevirse daha mı iyi..
Yardımlaşmak istiyor anladığım kadarıyla sen de yanaşmıyorsun diye küsüyor. Kalp kırmadan kendini de yormadan bir çaresini bul en azından gitmeyi istemiyorsan da telefonda birazcık yalakalık yap

Yalnız kıyafet konusunda benim nişanlımın annesi şimdiden karışıyor ama karışsın ne olacak. Seni bir süsleyeceğim püsleyeceğim ohh kızımı kimseler tanıyamayacak diyor. Kendi kızı olmadığı için hevesi varmış bir süre deneme tahtası olabilirim ama olsun canı sağolsun zevksiz biri değil zaten

En iyisi dediğiniz gibi güzelce söylemek yoksa gereksiz yere kendimi dolduruyorum.

İşte ben de öyle olmaktan korkuyorum yani bir senedir asla kötülüğünü görmedim de işte böyle söyledikçe de canım sıkılıyor.

Ben normalde salaş giyinen biriyim o istiyor ki şık bluzler ne bilim işte elbiseler giyeyim ama sevmiyorum ne yapayım yok ben artık gelinmişim de öyle giyinmem lazımmış bu yaştan sonra başka biri için kendimi değiştiremem ki.

Ben normalde salaş giyinen biriyim o istiyor ki şık bluzler ne bilim işte elbiseler giyeyim ama sevmiyorum ne yapayım yok ben artık gelinmişim de öyle giyinmem lazımmış bu yaştan sonra başka biri için kendimi değiştiremem ki.

Her şeyi fırsata dönüştürmekte yarar var :) Durumu iyiyse alsın o zaman sana ya da beraber alın şıkır şıkır. Hem yeri gelince tarzın dışına çıkmak o kadar da kötü bir şey degil.

Ben de rahat tarzda giyinmeyi severim ama herkesin şık olduğu bir ortamda salaş bir tarzla durmak beni ciddi şekilde rahatsız eder. Günlük kıyafetlerinde istediğin gibi ol ama özel ortamlarda farklı tarzlar da denemelisin. Her ortamın kıyafeti farklıdır diye düşünüyorum. Sırf o söyledi diye değil kendin için canım.

Sen güzel bir yemekte ne tarz giyiniyorsun ortama çok mu zıt düşüyor?

Biz böyle kv ye hasret.... boşver çok takılma yeri gelince tatlı dille anlat derdini bende bir cadı var evlerden uzak... arada hizmet edersin yaşlı insanlar neticede

A yok canım tabiki gireceğim ortama göre giyiniyorum, ama o hep o şekilde olmamı istiyor ve müdahale etmeye çalışıyor benim için sorun bu.

A yok canım tabiki gireceğim ortama göre giyiniyorum, ama o hep o şekilde olmamı istiyor ve müdahale etmeye çalışıyor benim için sorun bu.

Önyargı hep.. Evlendikten sonra metalci punkçı kızı bile hanımefendi gibi bluzlar tunikler giymek zorunda sanıyorlar :)

Hastalık ,iş vb.durumlar hariç telefonları açmamak ayıp ama gerçekten.Yani olabilir mevlüde gidebilirsiniz ama arayacağınız 2dk yani açıp nerede olduğunuzu naptığınızı söylemek çok zor bir şey değil.Ben de tüm gün birini arasam bana dönmese bozulurum altı üstü bi mevlütteymişsiniz yani.
Diğer mevzularda da sizi haklı buldum giyiminize karışması çok saygısızca rahatsız olduğunuzu açık açık söyleyin güzel bi dille derim ben.

Ne temizliğine yardım etmesine izin ver,ne her çağırdığında yemeğe git.Mesafe candır.

Yanlış anlaşıldım sanırım mevlüt bittiği gibi ben aradım zaten ayrıca mevlüde gideceğimi de baştan söylemiştim.

İste he deyip gecmeyin rahatsizlik duydunuz madem samimiyetle uyarin. Tekrarlarsa tavir alirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…