- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Benim agridi yaa cok arada kalıyorum :) bikac kere annem falan deyince kayınvalidem daha da mahcup gibi oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağrıdı ya :) bi de kayinvalidem annem falan dedi bikac kere daha bi mahcup oldum :)Söyle gitsin cnm ben direk söyledim ,dedim bir de hitap sorunu ile başım ağrımasın![]()
Valla hiç uğraşma yalandan da olsa de gitsin, sonra onu bahane edip huzurunu kaçıracaklar en güzel zamanlarda..Benim agridi yaa cok arada kalıyorum :) bikac kere annem falan deyince kayınvalidem daha da mahcup gibi oldum :)
1 bucuk ay falan oluyor nisan olalı. Nisanlim istemeden sonra dedi hemen ben de deyim istiyorum da cok zor :)Nişanlılık sürecimde de, neredeyse bir buçuk yılı geçmiş evliliğimde de hala anne baba diyemedim genelde siz diye hitap ediyorum.
Çok sık görüşmemiz ve konuşmamız olmadığı için bu hitapları kullanmakta da cok zorluk cekiyorum, bir nevi o sıcaklığı göremediğimden.
Bence cok vakit kaybetmeden hitap problemini aşın yoksa vakit uzadıkça cok cok daha zorlaşıyor.
YaaaBir kere de sonra alisirsin canim, ilk baslar oyle oluyor. Hatta sonra lanet kaynana kayınpeder diyen bile var![]()
X anne bir nevi de x baba garip olmuyor mu . Prova ediyorum tuhaf mi acaba diye :)X anne x baba diye hitap et şahsen bn öyle yapıyorum direk anne demek daha zor gelmişti
Direkt anne baba mi dediniz yoksa x anne x babamiBizim aileler tanıştı teyze,amca diye hitap ettim isteme vs olduktan sonra anne baba demekte zorlandım bi müddet sonra bi iki bi iki söyleye söyleye alıştım
Ben de ilk telefonda derim diye düşünüyorum :) direkt anne baba mi dediniz x anne x baba miNişandqn sonra bayramda konuştuk nişanlım anne baba dedi benden önce bende ilk telefonda dedim daha rahat oldu
Peki x anne x baba derken özellikle x baba garip olmuyor mu bana mi oyle geliyor :)6 yıllık ilişkim içerisinde tanıştığımız da X Teyze X Amca . Nişandan sonra ise yavaş yavaş X Anne X Baba . Evlendikten sonra direk Anne ve Baba :))
Bir bucuk ay falan oldu. Uzadikca diyemiycem gibi geliyor :)Cok mu yeni nişanladıniz? Ben de uzun zaman diyemedim. Belki de evlendikten 3-4 yıl sonraydı ilk deyişim. Direkt anne, baba dedim. Eşim, biz nişanladiktan kısa bir süre sonra söylemeye başlamıştı oysa.
X anne x baba şeklinde başladım dilim alıştıkça Sadece anne baba dedim kendi annem babamla aynı ortamda Bulunduklarında karşıklık olmasın diye bazen yine x anne x baba diyorumDirekt anne baba mi dediniz yoksa x anne x babami
Öyle oluyor zaten cidden..1
Bir bucuk ay falan oldu. Uzadikca diyemiycem gibi geliyor :)
anne baba dedi isim eklemedimBen de ilk telefonda derim diye düşünüyorum :) direkt anne baba mi dediniz x anne x baba mi
Bana garip gelmedi o aralar asıl anne baba derken zorlanıyorum :)))Peki x anne x baba derken özellikle x baba garip olmuyor mu bana mi oyle geliyor :)
doğrudan anne baba diyemiyorsanız x anne , x baba uygun olur bence.Evet ben de demek istiyorum da çekiniyorum çok. Iste x anne x baba mı desem direkt anne baba mı desem düşünüp duruyorum![]()
Bi deneyin tuhaf gelirse demeyin :) prova edicdk bi şey değil ama içinizden geldiği gibi davranmak daha uygunX anne bir nevi de x baba garip olmuyor mu . Prova ediyorum tuhaf mi acaba diye :)