- Konu Sahibi Ultraviyole
-
Ohaaa diyorum...
Ne demek para hesabı sormak,kim ki gelin kim yani??
Valla ben ne kendim yaparım ne de kızım var böyle bir şeye müsade ederim bu arsızlığı..
Kaynanada olsam kapıya koyulması için elimden geleni yaparım..Bitirmek için bu evliliği elimden geleni yaparım..
Bence bu her anne baba için geçerli olmuyor.
Öyle anne babalar tanıyorumki oğlunun elinden düğündeki paraları alıyor ve tek kuruş masrafını karşılamıyor.
Böyle anne babalar muhakkak var ama bu tarz davranışta bulunan gelinlerin nadir olacağını düşünüyorum...
Menfaati için hadsizliği tercih eden kişi bu samimiyetsizliğinden dolayı rahat yaşayacağını
zannederken, birçok konuda zarara uğrayabilir. Samimiyetin tahribat meydana getireceğini
düşünerek vicdanlı davranmaktan kaçınan bu kişiler kendilerince uyanıklık yaptıklarını
zannederler. Oysa maddi hırs peşinde yaşadıklarından huzursuz, endişe ve korku içinde bir
hayat sürerler.
Öyle anne babalar tanıyorumki oğlunun elinden düğündeki paraları alıyor ve tek kuruş masrafını karşılamıyor.
Böyle anne babalar muhakkak var ama bu tarz davranışta bulunan gelinlerin nadir olacağını düşünüyorum...
chess çok doğru diyosun neden fedakarlık yapılıp evlattan karşılık bekleniyor benim anneme oh sana bakarlar okuttun o kadar derlerdi hep canım annemde ben onları kendileri için okuttum bana baksınlar diye değil diye cevap verir doğrusu bu evladı dünyaya getiriyorsan elbette onu büyütüp okutup geleceğini vereceksin ama sonra ahhh okuttuk büyüttük karşılığı denir mi
Bence her iki ailede uçlarda..Bilemiyorum benim karşılaşmadığım insancıklar,Akkalh da karşılaştırmasın inşallah:Saruboceq:
Bey bayan farketmez kendinize ve sahip olduklarınıza güveniyorsanız evlenin!
Ki altı çizilesi önemli bir nokta;kimseyle ailesinin maddi imkanlarına bakarak evlenmeyin!(Bu
müthiş bir basitlik ve kötülük)
Maddi değerler uğruna,manevi değerleri çiğnemek hesabınızdan cok daha fazla zarara uğratır.
Olayın özü budur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?