- Konu Sahibi Ultraviyole
-
Allahım hayırlısıyla,mutlulukla yedirecek para versin inşallah,bunu hep derim..
Evliliğimde küçücük bir dönem çalıştım. Sonra olmadı,iş beğenmedim ya da iş beni beğenmedi uzun bir süre işsiz kaldım.. Sürekli mühendis oğlunun parasını yiyen gelin olarak annesinin baş düşmanıydım.. Ki babacığım sağolsun yine de iyi bir gelirim vardı artı sigortam hep ödendi..sositososito
Ama evimde yayarak hesabıma yatan bu gelir her nedense hep kayınvalideme battı,laf sokmalar,incitmeler vs. vs.
Boşandım...:1closedeyes:
Allahım öyle bir iş kapısı açtı ki şimdi duysalar dudakları uçuklar..bilmiyorumkismile
Demek ki oğlunun parasını yemek bana nasipmiş,benim paramın kuruşu bile onlara kısmet değilmiş..bayanssulusmile
Bunu çok uzun zamandır düşünüyordum,buraya denk geldi..
Cuk diye oturdu hislerime..
Allahım büyüksün,çok büyüksün sen Yarabbim..:1hug:
--------------------------------------------------------------------------------
Maddi degerlere,manevi değerlerden cok daha fazla önem / öncelik veren insanların varlığı azımsanamayacak boyutta ne yazık ki...
Alınanın,yapılanın hesabını tutarak,ilişkilerini bu hesaplarla orantılı olarak yürüterek,tesekkür etmeyi bilmeyerek,yetinmeyerek sürekli beklenti halinde olarak yaşayan insanların....
Duymamış olmanız sizin şanslı olduğunuzu gösteriyor,ne mutlu
kızlaaaaaarrrr bakın ben bu ultraviyoleden çok şüpheleniyorum bu kesinlikle kadın olamaz çünkü bu zamanda hiçbir anne baba erkek evladına bukadar iyilik yapmaz istisnalar hariç..en göremedim..bu üye kesinlikle erkek güya gelinleri suçluyo..ya benim kaynanam kayınbabam bana bırak eşya almayı altın yakmayı masraf yapmayı vvallahi billahi düğünüme bile gelmediler..takı merasiminde gördüm ilk onları altınları alıp toz oldular...ondan sonrada sık sık evime gelip eşyalarımı çaldı kadın aramı açtılar aileme küfür ettiler halada yapıyorlar....ultraviyole sen erkesin kalıbıı basarım..kaynanadan çekmeyen gelinmi var allasen...ayyy yaşadıklarım aklıma geldide acaba kocamdamı senin gibi düşünüyo dedim
konu sahibinin konuları hep erkek aileleriyle ilgili ne hikmetse CADIARZUbenneyaptımki
canım bende açtığı konulara baktım hep erkek tarafını savunan tarzda konular fikirler..kesinlikle kimse dört dörtlük değildir hele bi kaynana dört ikilik bile olamamz...kesinlikle bu foruma üya olan kaynanasından çok dertli bi kadın üyenin kocasıdır..adam güya buraya bu konuları açarak karısına ders veriyo..ya burallarda sahte kimlikle gezinene kadar annene kaynanalık illede kötülük yapmak değildir diye öğret kavram haritası oluştur materyallerle anlat..ama karına suç bulma..senin kadar uyanık bi kocayla naapsın...:jeyyar:anaaa kız bende baya paranoyak olmuşum ha..nelerde düşünüyom..tabi kimse yanlış anlamasın bunlar sadec benim varsayımlarım hayal ürünüm..gerçekte olabilir olmayadabilir....-tatlicadiarzu-kötükedihüso....
canım bende açtığı konulara baktım hep erkek tarafını savunan tarzda konular fikirler..kesinlikle kimse dört dörtlük değildir hele bi kaynana dört ikilik bile olamamz...kesinlikle bu foruma üya olan kaynanasından çok dertli bi kadın üyenin kocasıdır..adam güya buraya bu konuları açarak karısına ders veriyo..ya burallarda sahte kimlikle gezinene kadar annene kaynanalık illede kötülük yapmak değildir diye öğret kavram haritası oluştur materyallerle anlat..ama karına suç bulma..senin kadar uyanık bi kocayla naapsın...:jeyyar:anaaa kız bende baya paranoyak olmuşum ha..nelerde düşünüyom..tabi kimse yanlış anlamasın bunlar sadec benim varsayımlarım hayal ürünüm..gerçekte olabilir olmayadabilir....-tatlicadiarzu-kötükedihüso....
kızlaaaaaarrrr bakın ben bu ultraviyoleden çok şüpheleniyorum bu kesinlikle kadın olamaz çünkü bu zamanda hiçbir anne baba erkek evladına bukadar iyilik yapmaz istisnalar hariç..en göremedim..bu üye kesinlikle erkek güya gelinleri suçluyo..ya benim kaynanam kayınbabam bana bırak eşya almayı altın yakmayı masraf yapmayı vvallahi billahi düğünüme bile gelmediler..takı merasiminde gördüm ilk onları altınları alıp toz oldular...ondan sonrada sık sık evime gelip eşyalarımı çaldı kadın aramı açtılar aileme küfür ettiler halada yapıyorlar....ultraviyole sen erkesin kalıbıı basarım..kaynanadan çekmeyen gelinmi var allasen...ayyy yaşadıklarım aklıma geldide acaba kocamdamı senin gibi düşünüyo dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?