- Konu Sahibi Ultraviyole
-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kesinlikle ama kesinlikle yerden göğe kadar haklısınız 6 aylık evliyim çok tecrübeli olduğum söylenemez ama bu her iki taraf içinde geçerli ben nasıl ki onlara siz o kadar parayı ne yapıyorsunuz die sormuyorsam onlar da 2 kişi siz nasıl geçinemiyorsunuz diyorlar benim zoruma gidiyor çünkü hamd olsun iyiyiz yettiği yere kadar onlardan hiç destek istemiyorum eşime de diyorum zorda kalırsan da isteme ama onlar hep para hesabı yapıyor benim çok ağrıma gidiyor..
İstisnalar kaideyi bozmaz arkadaşım.Ki ben pek konduramıyorum anneliğe,babalığa bu
tutumu,muhakkak madalyonun diğer yönü farklıdır.
Benim sözüm;mecburlarmış gibi,sürekli beklenti halindeki hanımlara...
Böyle gelinlerde de damatın o ölçüyü iyi koruması lazım.
Yani suçlu olan damattır diye düşünüyorum, ne ailesini ezdirsin, ne de gelini söyletsin...
kelimesi kelimesine katılıyorum
peki gelinlerine kaç para maaş alıyosun diye soran oğluna karın özel ders falan versede daha fazla kazansa diyen kayananları ne yapmalı bunları diyen benim kayınvlidem benim annecim tek başına üç evlat büyütsün okulsun 25 yaşına getirsin herşeyini tam etsin kayanana parasının hesabını sorsun yok yaaaa arkadaşın dediği gibi sizin gibi kayınalide kayınpeder çok nadir sizinki gibi gelinde çok nadir genelde tersi oluyor ama şansa bakın ki sizin gibileri de böyle bir geline denk gelmiş keşke bizim gibi hakeden gelinlere denk gelseydiniz amakaydirigubbakcemile3 annem hep der bir iyiye bir kötü dünyanını düzeni bu kızım diyebilmiyorumkismile
bence her iyiye bir kötü düşmüyor sen ne kadar iyi olursan karşındaki o kadar kötü oluyor
Sizin durumunuzda rahatsızlık verici.
Bir aile,yuva kurulmuş,bundan ötesi,çiftin tercihine kalmış,neyi,nasıl istiyorlarsa öyle
yaparlar,yaşarlar elbet.Belli bir zaman sonra bir tarz geliştirir,oturturlar.Bu dönemde
ciddi bir sıkışıklık yaşarlarsa,anne babalar imkanları doğrultusunda yardımcı olmayı
teklif edebilir,müdahale etmek,sorgulamak yerine.
Ben bahsettiğiniz tarza bir gelin türüne rastlamadım sanırım.
Şİmdiye kadar gördüklerim hep tersi bir durumdu.
Bunun adı saygısızlık edepsizlik. Ama geline bu yüzü eşinin ailesi vermiş biraz da. O da astarını istiyor. Her anne baba evlenen çocuğuna destek olur ama tüm külfeti de üzerine almaz. Bana bunu soran geline höst haddini bil derim. Oturduğu yerden hesap soracağına gitsin çalışsın da para nasıl kazanılıyormuş bir görsün. Mokunda boncuk mu varmış bu gelinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?