- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.221
- 898
- Konu Sahibi sadece_ben
-
Benim neredeyse bütün sülalem aynı siyasi görüşte. Ben şimdiye kadar hiçbir siyasi mevzuya dahil olmadım, sosyal medyada siyasi bir paylaşım yapmadım. Onlar gibi düşünmediğimi biliyorlar ve benimle tartışmak istiyorlar, o yüzden de sürekli tahrik etmeye çalışıyorlar. Asla muhatap olmuyorum. Hatta seçim zamanı kuzenim uzunca bir mesaj yazmıştı, güya diğer kuzenime atacakken bana yollamış. Ama bilerek yaptığı çok belliydi. Marjolein neden bu konularda hiç konuşmuyor, ne düşündüğünü çok merak ediyorum diye. Yanlışlıkla bana yazmışsın dedim geçtim. Tartışma yapılacak kişinin belli bir seviyesinin olması lazım diye düşünüyorum. Sabah akşam watsap durumunda hakaret ve beddua paylaşan insanlarla tartışmaya ne gerek var.Geçen bir davette akşam çay sohbetinde bu konu yüzünden abimle atistik.surekli birini savunuyor bende çok tepkiliyim o kişiye anlamıyor anlatıyor anlatıyor.bende açtım ağzımı yumdum gözümü.valla gerekince soyleyecen
Ayrica cenabette kendi babasiKurban olsun y partisine
Siyaset bilimciler b.k yemis teyzenin yanindaTurkiye'de siyaset yapmak = iyyy onlar cenabet
Seçim sonuçlarının biz kadınların kaderini ne ölçüde etkileyeceğini bilmediğiniz için böyle yorum yapıyorsunuz muhtemelen. Bana kalırsa bu siyaset değil resmen kurtuluş savaşıDuymamazlıktan gelinmesi daha iyi.
İnsanların birbirleri ile siyaset yüzünden tartışmasını hiç anlamıyorum.
Ben olsam hiç umursamazdım.
Mune cevap yazdığınızin bildirimini görünce tamam konu kilit dedimHanımlar vallahi size helal olsun, konu içeriğini evirip çevirip sloganlar atmadan, topiği siyaset arenasına çevirmeden, x’le y’le götürdünüz işi
(x+y)² = (x+y).(x+y) = x² + xy + xy + y² = x² + 2xy + y²
Böyle devam edin lütfen, hem konunun selameti hem sizin için
Bugün düşündüm gerçekten orada ona cevap versem onun seviyesine inmem gerekecekti anlaması için. Ve ben de bana yakışmayacak cevaplar verecektim. Nine yazan olmuş ama kendisi öyle orta yaşlı sayılır. Gözümde çok büyütmüşüm diyorum bu kadını. Gerçekten artık çok fazla muhatap olmamayı tercih edeceğim. Bu kendimi büyük gördüğümden değil yıpratmamak için.Benim neredeyse bütün sülalem aynı siyasi görüşte. Ben şimdiye kadar hiçbir siyasi mevzuya dahil olmadım, sosyal medyada siyasi bir paylaşım yapmadım. Onlar gibi düşünmediğimi biliyorlar ve benimle tartışmak istiyorlar, o yüzden de sürekli tahrik etmeye çalışıyorlar. Asla muhatap olmuyorum. Hatta seçim zamanı kuzenim uzunca bir mesaj yazmıştı, güya diğer kuzenime atacakken bana yollamış. Ama bilerek yaptığı çok belliydi. Marjolein neden bu konularda hiç konuşmuyor, ne düşündüğünü çok merak ediyorum diye. Yanlışlıkla bana yazmışsın dedim geçtim. Tartışma yapılacak kişinin belli bir seviyesinin olması lazım diye düşünüyorum. Sabah akşam watsap durumunda hakaret ve beddua paylaşan insanlarla tartışmaya ne gerek var.
Bugün düşündüm gerçekten orada ona cevap versem onun seviyesine inmem gerekecekti anlaması için. Ve ben de bana yakışmayacak cevaplar verecektim. Nine yazan olmuş ama kendisi öyle orta yaşlı sayılır. Gözümde çok büyütmüşüm diyorum bu kadını. Gerçekten artık çok fazla muhatap olmamayı tercih edeceğim. Bu kendimi büyük gördüğümden değil yıpratmamak için.
Kesinlikle sadece kendinizi yıpratmış olursunuz tartışarak. Ne anlatirsaniz anlatın fikri değişmez zaten, bu yaştan sonra da siz terbiye edecek değilsiniz, bırakın ne hali varsa görsün.Bugün düşündüm gerçekten orada ona cevap versem onun seviyesine inmem gerekecekti anlaması için. Ve ben de bana yakışmayacak cevaplar verecektim. Nine yazan olmuş ama kendisi öyle orta yaşlı sayılır. Gözümde çok büyütmüşüm diyorum bu kadını. Gerçekten artık çok fazla muhatap olmamayı tercih edeceğim. Bu kendimi büyük gördüğümden değil yıpratmamak için.
*AlakasızcaKendisine en son hangi kitabı okuduğu sorulduğunda ahlaksızca "ben kitap okumadım ama x partisi süper" diyen teyze geldi aklıma, sustum
Uyyy bitmedi bu siyasi kavgalar evde ,sokakta her yerde.Kızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Aman cenabet olmak bunlar gibi olmaktan 1000 kere daha hayırlıdır boşverDurduk yere cenabet olduk oturdugumuz yerde
Kayınvalidesi ile kavga edince ne olacak ki?Seçim sonuçlarının biz kadınların kaderini ne ölçüde etkileyeceğini bilmediğiniz için böyle yorum yapıyorsunuz muhtemelen. Bana kalırsa bu siyaset değil resmen kurtuluş savaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?