Kayinvalide ve siyaset.

bende özellikle ailenize dediğini düşünmüyorum ya, tek o partiyi tutan aileniz değil ki
kv müthiş siyaset bilgisiyle kendi fikrinde olmayanlara sallamış işte, şahsen ben böyle muhabbetlerde karşımdaki aşırı bilgili değilse ciddiye almıyorum

Sen mi tuttun anne cenabetliğinden haberdarsın diyeceksin de işte ulu orta denmiyor ama bu x partisi çok oluyor…

Bu arada apolitik olmanız, birinin diğerini ahlaksızca eleştirdiğinde susmanız anlamına gelmiyor.
Siyaset başka terbiyesizlik başka, ucu ailenize dokunmasa umurunuzda olmazdı lakin olmalıydı.

Bence ailene laf söylemiş. Neden Z partisi değil de ailenin tuttuğu parti?

Valla canim boyle durumlarda saygisizliktan susacama guzelce saygiyla agzinin payini verirdim. Cunku susunca anlamiyolar tepene cikiyolar
Bende nefret ediyorum bu siyaset konusmalarindan.

Onlarda biliyorlar her şeyi .. Yemleri kesilecek diye korkuyorlar

cenabet filan dediğine göre mağlum partiden allah rızası için 14 mayısta eve kitleyin de oy kullanamasın istek değil ihtiyaççç

kv kavga çıkaracak yer aramış... bence sessiz kalarak en doğrusunu yapmışsınız. oyununa gelmemişsiniz. daha çok içten kudurmuştur.

off zaten tipik x partisi sevicisi lafları bunlar, bence hiç üzerinize alınmamakla en güzelini yapmışsınız, zira laf anlatılmaz onlara, ne derse desin boşverin.

Aile içi siyaset konuşmaktan hoşlanmıyorum, herkesin 1 oyu var kim nereye istiyorsa verir diyin geçin.

yani o kadar tipik bi x partisi sevicisi ki sokak röportajlarındaki teyzeler geldi gözümün önüne

yaşlıdır cahildir ki bence genel konuşmuş ve siz kendinizi biliyorsanız ben olsam takmam ki karşı partili olup diğer partiye de bir sürü saydıran olacaktır durup düşünmek yerine umursamamak lazım

Saygısızlık etmiş. Benim çevremde de çok var böyle insanlardan. Durup dururken siyasi konular açıp hakaret eden, biri cevap versede kavga etsem diye bekleyen. Ben hiç muhatap olmuyorum.
Geçen bir davette akşam çay sohbetinde bu konu yüzünden abimle atistik.surekli birini savunuyor bende çok tepkiliyim o kişiye anlamıyor anlatıyor anlatıyor.bende açtım ağzımı yumdum gözümü.valla gerekince soyleyecen

Hanımlar vallahi size helal olsun, konu içeriğini evirip çevirip sloganlar atmadan, topiği siyaset arenasına çevirmeden, x’le y’le götürdünüz işi
(x+y)² = (x+y).(x+y) = x² + xy + xy + y² = x² + 2xy + y²

Böyle devam edin lütfen, hem konunun selameti hem sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…