- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi sadece_ben
-
Valla canim boyle durumlarda saygisizliktan susacama guzelce saygiyla agzinin payini verirdim. Cunku susunca anlamiyolar tepene cikiyolarKızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Bi kendileri iyi cunkuAileni kasdetmemistir ya, insanlar parti soz konusu olunca haddini aşıyor. Ona terörist,buna dinsiz, ötekine şerefsiz...
Onlarda biliyorlar her şeyi .. Yemleri kesilecek diye korkuyorlarAynı benim cebremin cogunun kafa yapısı kendilerinden olmayanı b..lama cabası sanki girip bakmıs tek tek banyolarına.Ayrıca cenabet gezmek de bir tercih müslüman olmayanlar da ülkemizde yasayıp oy kullanıyor.Gecenlerde duydum y partisi basa gelince kuran kurslari kapanacakmıs başımızi acacaklarmıs zorla ya dedim hangi ütopyada yaşıyorsunuz acaba
cenabet filan dediğine göre mağlum partidenKızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
kv kavga çıkaracak yer aramış... bence sessiz kalarak en doğrusunu yapmışsınız. oyununa gelmemişsiniz. daha çok içten kudurmuştur.Kızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Geçen bir davette akşam çay sohbetinde bu konu yüzünden abimle atistik.surekli birini savunuyor bende çok tepkiliyim o kişiye anlamıyor anlatıyor anlatıyor.bende açtım ağzımı yumdum gözümü.valla gerekince soyleyecenSaygısızlık etmiş. Benim çevremde de çok var böyle insanlardan. Durup dururken siyasi konular açıp hakaret eden, biri cevap versede kavga etsem diye bekleyen. Ben hiç muhatap olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?