- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Valla canım kocanı seviyorsan böyle şeylere katlanacaksın. Kaynana gelin yıldızı yüzyıllardır çok barışmamıştır melekten olsa kusur bulur taraflar birbirlerine. Sevmek zorunda değilsin ama kocanı seviyorsan mecbur anlayış göstereceksin. Şahsen ben kocam için sevmesemde katlanırım. Çünkü o buna değer.Selamlar efendim,
1.5 aylık bebeğim var. Kayınvalide hazretlerim doğumdan 1 hafta önce gelmişti. 15-20 gün kaldı. Annem de bende olduğu için çok fazla muhatap olmadan kurtuldum. Ama annemi ve beni neredeyse kanser etti bu süreçte. En sonunda kayınpederim geldi 2 gün de o kaldı beraber döndüler. Bu arada biz İstanbuldayız onlar Ankarada.. Her neyse, kayınpederimi çok seviyorum. Ama kayınvalidem gerçekten cahil cühelanın önde gideni ve ben hayatım boyunca kimseye rol yapamadım. Sevmiyorum ve sevmediğimi de belli ediyorum. Bu süreçte annem de yanımda olduğu için bebeğimle bahane bulup odamda takıldım onlar beraberlerdi. Annem hep idare et derdi, o bile anladı ne kadar cahil biri olduğunu. Böyle görmüş böyle büyümüş insanları çok yadırgamıyorum ama insan ÖĞRENEBİLEN bir varlık. Kızı öğretmen, oğlu öğretmenden bozma polis, kocası milli eğitimde devlet memuru.. Yani kendini geliştirebilmesi için etrafında birileri varken olduğu yerde sayan birisi işte.
Kısacası kadına uyuz oluyorum işte ya.. Daha fazla şeetmeden konuya gireyim. Hamilelik depresyonu, lohusa depresyonu ırt zırt derken kocayla da aramız nane ! Şimdi yarın annem artık bizi yalnız bırakıyor. Aile olarak toparlanma zamanımız. Eşim ben kızım birazcık daha toparlanıp sahiplenebileceğimiz zamandayız. Bu kayınvalide hazretleri Mayıs'ta tekrar geleceğinin ayaklarını şimdiden yapıyor. Ve ben aylardır süren bu depresyonların ardından bu aileyi toparlarsam ve üzerine bu kadın gelirse neler olacak bir tahmin edin işte.. Tam düzelecekken.. Gerçekten gelmesini istemiyorum. Eşim fazlasıyla anacı.
Bu gelişe nasıl engel olabilirim. Ne olur akıl verin. Yoksa ya katil olurum ya da söylediklerim derin yaralar açar ve zaten sallantıda olan evliliğimiz daha da zedelenecek..
Öğretmenden bozma polis ne demekSelamlar efendim,
1.5 aylık bebeğim var. Kayınvalide hazretlerim doğumdan 1 hafta önce gelmişti. 15-20 gün kaldı. Annem de bende olduğu için çok fazla muhatap olmadan kurtuldum. Ama annemi ve beni neredeyse kanser etti bu süreçte. En sonunda kayınpederim geldi 2 gün de o kaldı beraber döndüler. Bu arada biz İstanbuldayız onlar Ankarada.. Her neyse, kayınpederimi çok seviyorum. Ama kayınvalidem gerçekten cahil cühelanın önde gideni ve ben hayatım boyunca kimseye rol yapamadım. Sevmiyorum ve sevmediğimi de belli ediyorum. Bu süreçte annem de yanımda olduğu için bebeğimle bahane bulup odamda takıldım onlar beraberlerdi. Annem hep idare et derdi, o bile anladı ne kadar cahil biri olduğunu. Böyle görmüş böyle büyümüş insanları çok yadırgamıyorum ama insan ÖĞRENEBİLEN bir varlık. Kızı öğretmen, oğlu öğretmenden bozma polis, kocası milli eğitimde devlet memuru.. Yani kendini geliştirebilmesi için etrafında birileri varken olduğu yerde sayan birisi işte.
Kısacası kadına uyuz oluyorum işte ya.. Daha fazla şeetmeden konuya gireyim. Hamilelik depresyonu, lohusa depresyonu ırt zırt derken kocayla da aramız nane ! Şimdi yarın annem artık bizi yalnız bırakıyor. Aile olarak toparlanma zamanımız. Eşim ben kızım birazcık daha toparlanıp sahiplenebileceğimiz zamandayız. Bu kayınvalide hazretleri Mayıs'ta tekrar geleceğinin ayaklarını şimdiden yapıyor. Ve ben aylardır süren bu depresyonların ardından bu aileyi toparlarsam ve üzerine bu kadın gelirse neler olacak bir tahmin edin işte.. Tam düzelecekken.. Gerçekten gelmesini istemiyorum. Eşim fazlasıyla anacı.
Bu gelişe nasıl engel olabilirim. Ne olur akıl verin. Yoksa ya katil olurum ya da söylediklerim derin yaralar açar ve zaten sallantıda olan evliliğimiz daha da zedelenecek..
Teşekkürler, ben her zaman anlayışlı davranan taraf oldum.. Çocuğum 4220 gram doğdu çocuğuma zayıf bu yaa dedi. Saçları seyrek diye kel bu yaa dedi. Kız diye olsun aman ne yapalım dedi. Bunlar var ya saysam memlekete yol olur :) Eşim bir gün olsun diyemez ki anama şunu yaptın diye. Evet sevmiyorum zorunda da değilim. Bir insan torununa kız bu ya aman olsun ne yapalım der mi? Detaylı ultrasonda belli oldu kızımın cinsiyeti.. Hep bağdaş kuruyordu inadınaValla canım kocanı seviyorsan böyle şeylere katlanacaksın. Kaynana gelin yıldızı yüzyıllardır çok barışmamıştır melekten olsa kusur bulur taraflar birbirlerine. Sevmek zorunda değilsin ama kocanı seviyorsan mecbur anlayış göstereceksin. Şahsen ben kocam için sevmesemde katlanırım. Çünkü o buna değer.
aradığın tüm cevaplar yukarıda var.. çok da şeetmemek lazım. iyi günler.Öğretmenden bozma polis ne demek
Bir de şeeetmeden konuya girmek ne demek?
Kvyi cahil olmakla suçluyor konu sahibi ama aması varÖğretmenden bozma polis ne demek
Bir de şeeetmeden konuya girmek ne demek?
Öyle olmuyor işte. Kendi anneniz varken etrafı süpürmeyip toz almasanız da batmaz anneniz yapsa da konuşmaz ama kv öyle mi? İş yapıp konuşmayan kaç kv var? Sadece babaanne değil ki aynı zamanda başlı başına kaynanaKusura bakma ama kendi anan 1,5 ay kalırken kalıyor. Kocanın anası ikinci kez gelmeyi ima edince sorun oluyor. Ne garip iş bu ?
Birine herro değerine merro. Ne olursa olsun oda bir anne,babanne,evlat sahibi. Gelip kalma, görme hakkı var.
Ne yaptı da bu kadar takıldınız ?
boşverin yahu. ben derdimi paylaştım suçlu olan ben oldum. neden yazayım ki? içimi dökmek istedim sadece. yoksa yılda 2 kereden 10'ar gün gelecek kadına surat mı asacağım? asmıyorum. elimden geleni de yapıyorum. sadece hassas dönemde belki 2 ay geç gelse nasıl söylenir diye sordum. sülaleme kadar araştırdılar anlamadım gitti. neyse ilgilenen kişiler mesaj attım umarım konuyu kapatırlar da daha fazla bildirim gelmez. dert sahibiydim 2 kat derdim oldu bu ne??Öyle olmuyor işte. Kendi anneniz varken etrafı süpürmeyip toz almasanız da batmaz anneniz yapsa da konuşmaz ama kv öyle mi? İş yapıp konuşmayan kaç kv var? Sadece babaanne değil ki aynı zamanda başlı başına kaynana
Ayrıca uyumlu bir insan olup bu kadar gelini delirtmeseydi gelin neden istemesin kvi?
yazılan tüm yorumları okursanız bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz. keşke erkek doğursaydın diyen kadına CAHİL denir. Kendi kızını sokağa neden atmadın diye sorulur.Kvyi cahil olmakla suçluyor konu sahibi ama aması var
bu kadınlar kulübünün asabi kadınlarıdert sahibiydim 2 kat derdim oldu bu ne??
Koninun neden kapanmasini isteyiyoraun arakasim herkesin fikirleri var yorumlara acik ol herzaman.Kafana bir seyi takma kv denide ne derse desin saci seyrek diye seyrek kalcak hali yok ya bos konusuyor iste he he de gec o gittikten sonra esiniz ve bebesinizle guzel bir hayat seni bekliyor bu senin elinde.Kucuk seyleri takipta moralini bozmaboşverin yahu. ben derdimi paylaştım suçlu olan ben oldum. neden yazayım ki? içimi dökmek istedim sadece. yoksa yılda 2 kereden 10'ar gün gelecek kadına surat mı asacağım? asmıyorum. elimden geleni de yapıyorum. sadece hassas dönemde belki 2 ay geç gelse nasıl söylenir diye sordum. sülaleme kadar araştırdılar anlamadım gitti. neyse ilgilenen kişiler mesaj attım umarım konuyu kapatırlar da daha fazla bildirim gelmez. dert sahibiydim 2 kat derdim oldu bu ne??
evet anlayanlara da teşekkür ediyorum cidden yani.. ama mesela yazarken içimi dökerken söylediğim tabirleri birisi sormuş açıklıyorum.. geç bak yorumlara yani aynı şeyleri onlarca kez sorma dimi? ay öldü mü ay kaldı mı ay sağ salim gelecek mi diye yaşıyoruz biz.. yok kocama öğretmenden bozma polis demişim.. yahu açıklıyorum işte. öğretmenmiş çok sevgili ülkemizde atanamayan tüm öğretmenler gibi farklı bir iş yapıyor. kastım buydu.. konuyu biraz daha deşmemek için 'çok da şeetmeden' demişim suç olmuş. Hayatımda yalana dolana yer yok. Profillerim her şeyim açıktır nettir. Yeri gelir kendi anneme öf derim. Ama başkasına sabrım sonsuzdur. umarım konu kapatılır. lütfen yoruldum.bu kadınlar kulübünün asabi kadınları
ters düşmemek lazım
birkaçkez denk geldim ciddi anlamda sanal falan demeyin rahatsız etti anlıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?