Kayınvalide Ziyareti

Canım biraz fazla sertsin herşeye nem kapıyorsun şu konuda anladım yanlış anlama. Kayinvaliden cahil ama sana bi zararı var mı mesela ne yapıyor?

Valla pek fenasın kendi annen yanındayken de böyle moralsiz miydin?
Niye eşiniz ve ailesine böylesiniz , nedendir bu ikiyüzlülük ?
O da bir anne evladını ve torununu görmek onunda hakkı ,eşinde annesini yanında görmek onun sıcaklığını hissetmek isteyebilir. Adam ağaç kavuğundan çıkmadı değil mi?

Kv sanırım biraz ters biri kız olduğunu duyunca olsun napalım diyormuş ya da 2 dk kucağında tutup al al bunu uykusu var diyormuş. Bu tarz şeylerden kvden soğumuş sanrım. Tabi üslup yine sert.

Kv sanırım biraz ters biri kız olduğunu duyunca olsun napalım diyormuş ya da 2 dk kucağında tutup al al bunu uykusu var diyormuş. Bu tarz şeylerden kvden soğumuş sanrım. Tabi üslup yine sert.
Acaba aileye karşı üslup hep böyleydi de tepkiyi böyle mi görüyordu.Karşı tarafın yaşadıklarını bilemiyoruz ki.

Konu uygulamalı lab. dersi gibi olmuş
Herşey şeffaf

Enişte bey tatliş birine benziyor.seni de çok seviyor belli.sen bıktırmadan tatlı tatlı işlemeye başla şimdiden.

Ama kv. Cok cahıl hıcbır seyı haketmıyo

Efendim ile giris yapip zirt zurt ile gelisme ve kapanis kocayla aram kotu...uslup biraz farkli geldi ama cahilsiniz demiyorum...yasadiklarinizi kendiniz daha iyi bilirsiniz elbette...esinizi incitmeden halletmenizi temenni ederim

İyi hoş da torununu görmek isteyebilir biraz hoşgörü gösterin. Bunun hergün geleni var ,aynı evde yasayanı var , var da var..

Cahil demenizde hoş olmamış. Esinizin annesi sonuçta.

Gerçekten anlamıyorum kendi anneniz 40 gün kalmış eşiniz gık dememiş ama siz eşinizin annesini bı hafta ağırlayamıyorsunuz

tüm yorumları okumadan yapılan yorumlar var.. en iyisi tekrar okumanız.. kendi annemin 3 aydır bizde oluşu, kayınvalidenin cahilliği ile ilgili ufak bir örnek, eşimin mesleği ile ilgili açıklama ve adımın açık seçik yazıyor olmasından duymamış olduğum rahatsızlık tüm konuda mevcut.. üslup sert ama özümde iyiyimdir :) derdimi çok da 'şeedemedim' sanırım.. ama yine de tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.. biraz içim rahatlasın istemiştim.. daha da gerildim..

Canımızı sıkan insanlarla görüşmek ve onları sadece bir kişi ile hayatımızı birleştirdiğimiz için kendi evimize almak bir de buna aylarca katlanmak zorundaymışız gibi yorumların yapılmasını benim de aklım almıyor.Annemiz bile canımızı sıksa görüşmek zorunda değiliz,hep bunu savundum ve zaman zaman da uygulamışımdır.
Seni çok iyi anlıyorum ve niyeyse çok sevdim.Düz,açık ve netsin.
Bizim gibilerin tek olayı hissettiğimizi olduğu gibi politik olmadan yansıtmak.Bu da bazılarına sert geliyor,ki benim en sevdiğim yanımdır bu.

İlk çocuğunuzsa esinize "annene çok düşkün olduğunun farkındayım. Fakat ben de artık hayatında önemli bir yerim. En önemli varliginin, evladının anasıyım. Bu kadar zaman sabrettim. Artık bir aile olduğumuzu ya anlar bazı durumlarda karşına alacak benden başka birilerinin de olduğunu fark edersin, ya da çocuğumuz yarım büyür anne baba ayrı" diyeceksin. Ve annesinin zaten yakın zamanda geldiğini, aile olduğunuza ikinizin de alışması adına gelmesini istemediğinizi direk söyleyin. Hatta o gelirse çocuğumu da alır annemin evine giderim ben de siz de anne oğul takilirsiniz deyin. El kadar bebeği anneden sütten kesebilecek de olmadığına göre.. hem boylelikle çocuğunuzun ve kendisinin size artık size muhtaç olduğunu, her birinizin ailenizin bozulmaması adına gerekli birer insan olduğunu anlar ve biraz da aileci olur..

Profiline taninabilecegin bir fotoğraf koyup konu açman büyük cesaret . Kaç yürek yedin merak ediyorum .üslubun berbat ! "Polisten bozma öğretmen " çok içine oturdu herhalde ? Sen neyi bozup ne oldun bu durumda ? Dümdüz bir mesleğe mi sahipsin ? Kayinvalideni bu kadar gömmenin tek sebebi cahilliği mi ? Hem onunla çok vakit gecirememisken (annenle birlikte vakit geçirdiğini söylüyorsun) neyine bu kadar uyuz oldun ?sana iyi davranan bi kadını cahil diye yada oğlu çok ANACI diye mi sevmiyorsun ?
Ben insanların ortada hicbirsey yokken ,bir bakışa bile bir sürü anlam yükleyip kriz cikartmalarini anlayamıyorum. Sağlam birşeyler sunarsin tamam deriz ama şu durumda kadincagizin yeni doğmuş torununu görmeye gelmek ve merak etmekten başka bir sucu yok .inşallah mayıs ayı boyunca size yerleşir . Gül gibi geçinir gidersiniz :)

İnsan annesini de tutmaz o kadar süre eğer çok kötü bir durum yoksa. Akıl eder yani anneniz de biliyormuş çekilmez bir kadın olduğunu kvnizin. Şahsen benim annem ben kal desem de "kızım göze batmayalim zaman gelir sorun yaşarsınız " derdi. Biri bı laf edeceğinden değil de kv yi istemediğimi söylediğimde annemi başıma kalkmamalari için. Haklı olarak.. kimse demez ki benim annem cahil çok sinir ediyor insan hakketen haklısın diye size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…