Kayınvalide Ziyareti

kayınvalidesini kendi annesi kadar seven, kayın validesi tarafından kızı gibi sevilen bir gelin olarak diyorum ki;

gün gelecek şu an canınızı bile vereceğiniz erkek evladınız bir başka kadın için sizi eve almak istemeyecek ve umarım da istemez.

çünkü insanların hep ektiğini biçmesini istiyorum. kötü bir gelinseniz kötü bir kaynananızın olmasını temenni ederim.

inşallah biricik evladınız karısı için sizlerden vazgeçer.

öncelikle evet sevmediysen sevmiyorsun ama kocanın annesi mesafe koyarsın ama belli etme bukadar. kendi yuvan için .
esinlenaranı iy tut pskolojimi toplayamadım biraz gecsin biz gidelim de hem daha kısa kalırsınız.

46 günlük bebiş :) pek de lohusalıktan çıkmış sayılmam :)
Çok normal ben lohusa depresyonu geçirdim çok iyi anlıyorum 2 ay kendime zor geldim annemi çok severim herşeyimdir o benim ona bile zor katlandım Allah'tan kadın anladi da durumu alttan aldı canım annem. Bir de üzerine ben lohusa iken ağır grip geçirdim bir hafta yattım öyle zor kı Allah kimsenin başına vermesin. Üzerine kadını da hasta ettim sen sakinliğini koru nasıl olsa çok kalmayacak alttan almaya çalış mayısta zaten bebek daha da büyük olacak çıkar gezersiniz

ben hayatım boyunca kimseye TERCİH sunmadım. eşime de annen bu eve GİREMEZ demedim. Bir insan bir insanı kolay mı DOĞURUYOR. Tüm yorumları okuyun. O kadın olmasa benim MUCİZEM şuan kollarımda olmazdı. Çünkü EŞİM olmazdı. Ben kaynanam GELMESİN demiyorum. Halden anlayan bir İNSAN olsa 3 ay sonra gelir diye derdimi açıyorum. Ama yok KADININ her zaman KADINDAN çekeceği var. Allahtan da oğlum yok. Allah size tam da bahsettiğiniz gibi bir gelin versin. Komşunun horozu beynimde ötse kışt demem ben.

ben de daha lohusa kanamam biteli 2 gün olmuşken adet gördüm.. spiral taktırdığım için de iki kat kanamam var.. şekerli ne bulsam yiyorum allahım çok zor

öncelikle evet sevmediysen sevmiyorsun ama kocanın annesi mesafe koyarsın ama belli etme bukadar. kendi yuvan için .
esinlenaranı iy tut pskolojimi toplayamadım biraz gecsin biz gidelim de hem daha kısa kalırsınız.
Teşekkürler.. :) güzellikle söyledim kırmadan söylesek de 2 ay sonra gelse diye.. ama o da haklı kesin gelicez derlerse gelme diyemem diyor.. bence de diyemez.. bana sorsa ben de diyemem.. belki erteleyebiliriz yoğunluk falan var deriz dedi eşim.. o bile bana yetti.. aslında kaynanamın gelmesi ya da gelmemesi de değil de sanırım eşimin desteği ve anlayışına ihtiyacım var

ben de daha lohusa kanamam biteli 2 gün olmuşken adet gördüm.. spiral taktırdığım için de iki kat kanamam var.. şekerli ne bulsam yiyorum allahım çok zor
Bende öyle oldu kanama bitecegi gün adet gördüm . Şimdi ye zaten daha tazesin ama abartma sonra "kiloları veremiyorum" diye gelirsin buralara :))

Bende öyle oldu kanama bitecegi gün adet gördüm . Şimdi ye zaten daha tazesin ama abartma sonra "kiloları veremiyorum" diye gelirsin buralara :))
maalesef insülin direncim var.. yani sürekli tatlı krizine giriyorum.. bir de üstüne bu kadar kanama ve stres.. emzirme dönemi bitene kadar da ilaç kullanamıyorum :) kızım memeyi bıraksın, spor yapcaz artık onunla çok sağol anlayışın ve güzel yorumların için

Emzirirken de kilo gidiyor biliyorsun bol bol emzir. Sağlıkla büyüt kuzunu Allah acısını göstermesin

Fotonuz var
Memleketleriniz var
Bebeğinizin adı var
Meslekler var
Kendi izi çok belli etmişsiniz tanıyan biri çıkmasın sonra bi sürü tatsızlık olur çanınız sıkılır ...

Fotonuz var
Memleketleriniz var
Bebeğinizin adı var
Meslekler var
Kendi izi çok belli etmişsiniz tanıyan biri çıkmasın sonra bi sürü tatsızlık olur çanınız sıkılır ...
Teşekkürler hassasiyetiniz için.. Tanıyan biri çıksın ne güzel işte.. Eğer arkadaşımsa "biz bu kızı neden bu kadar yalnız bıraktık da derdini buralara yazıyor" desin.. Eğer sahip olduğum ve çekip giden dostumsa "vay be neden en zor zamanında yalnız bırakıp gittim" desin.. Eğer benim akrabam ise selam olsun.. Eğer eşimin akrabası ise eyvahlar olsun kihkih :) bu kadar önemli biri değilim yani kimse umursamaz bile.. umursasalar buraya yazcak vaktim olmaz derdimi onlara anlatırım..

Banada tepkiniz aşırı geldi
Bu kadar olmamalı
Demişsiniz ya kadının kadından çekeceği var evet o noktada size katılıyorum
Size bebeğinize sağlık mutluluk dilerim sıkmayın canınızı 3 günlük dünya öyle yada böyle geçiyor sonra neden böyle yaptım diyorsunuz ardınıza bakınca

Bir erkeğin kv si ile akşamdan akşama görüşmesiyle,bir gelinle kv sinin tüm gün bir arada olması arasında ki fark sanırım bayağı fazla! Özellikle haz almıyorsam, kim olursa olsun! yatılı olarak uzun bir süre birini misafir etmekte zorlanırım.Siz telle görüştüğünüzde gelecekmiş gibi davranmayın,sormayın ve o süre için bir meşguliyet belirleyip bunu karşı tarafa hissettirin ya da açıkça söyleyin kısacası bahane üretin.Ne kadar çok seversem seveyim oğlumun ve gelinimin evini,hele de yeni doğmuş bebeğiyle su yolu etmem!

Ennnnnn tatlı dille ben buna benzer kelimeler kurduğumda bağırmadigim halde adım bağırdı oldu kufurluce değişik soz söyledi bunları yaşadığımda nisanliydim ç bizi istemiyor diye adım ailelerinde nasıl yayıldı milletin canı sıkıldı nişanlıyken savunan her türlü beni koruyan eşim şimdi ise tamamen anacil. Aman annem canım annem. Ben hastayken halsizken bile zorla annesinin yanına götürüp ona hizmet etmemi istiyordu daha 2 haftalık falan evliyken annesi hastalandı yataktan kalkamadi ayılıp bayıldı mecburen akşamları da orda kaldık ama bir yere kadar bizde eşimle daha 3 aylık evliyiz ama canım dan bezdim bile değilim simduşimdi de gorumcem hastalanıp duruyor eşim bana iki güzel soz söylese hemen ay modem ağrıyor kocamla 2 gün kayinvalidegile gitmesek hemen kayinvalideyle görümce başlıyor oy şura m ay buram diye başlıyorlar 3 aylık evliyiz ama huzur mutluluk hiçbirşey yok ayrılma derecesindeyiz

Ennnnnn tatlı dille ben buna benzer kelimeler kurduğumda bağırmadigim halde adım bağırdı oldu kufurluce değişik soz söyledi bunları yaşadığımda nisanliydim ç bizi istemiyor diye adım ailelerinde nasıl yayıldı milletin canı sıkıldı nişanlıyken savunan her türlü beni koruyan eşim şimdi ise tamamen anacil. Aman annem canım annem. Ben hastayken halsizken bile zorla annesinin yanına götürüp ona hizmet etmemi istiyordu daha 2 haftalık falan evliyken annesi hastalandı yataktan kalkamadi ayılıp bayıldı mecburen akşamları da orda kaldık ama bir yere kadar bizde eşimle daha 3 aylık evliyiz ama canım dan bezdim bile değilim simduşimdi de gorumcem hastalanıp duruyor eşim bana iki güzel soz söylese hemen ay modem ağrıyor kocamla 2 gün kayinvalidegile gitmesek hemen kayinvalideyle görümce başlıyor oy şura m ay buram diye başlıyorlar 3 aylık evliyiz ama huzur mutluluk hiçbirşey yok ayrılma derecesindeyiz

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Ama muhattap olduğunuz canlılar insan değil, bunu bilin.
Siz hastayken iş yapmaya götürülmek ne demek acaba?
Onların gelip size bakması lazımken hem de...
Offf zor bir durum ama önereceğim şey, ya adam akıllı konuşup resti çekin yapmayın, gitmeyin çat çat kavga edin ya da yolları ayırın.
Cicim aylarında bunları yaşıyorsanız ileriyi düşünemiyorum!
Size de yazık hayatınıza da...

Aynen canim gerçekten çok değişik birşey sırf erkek diye güzel saç yapan kuaföre bile gidemedim sadece kadın kuaförüne gittim bu tabiki dert değil ama niceleri var emin ol resti çektim gitmiyorum götür götürebilirsen dedim sen de kendi aileni unut sende o zaman kendi ailene asla gidemeyeceksin dedievlendikten iki gün sonra kolumu kirarcasina sıkıp boğazımı sıkan birisi oldu boşanmayı bile düşündüm sırf bende birşeyler olduğu sanilmasin diye susuyorum düğün günümde aglamaktanaglamaktan sesim kisilmisti çok zordu dün kasiklarimda ağrı olduğu halde bile gorumcem yüzünden arabayla sallan sallan havada yağmurlu hastaneye gittik 1 saatlik yol boyunca saatlerce hastabede bkledik ama hala eşim kardeşini savunuyor gitmeseydim de bir bacım var hastayken yardım etmesi diyecekti bizzat ta belli etti mecburen gittim

Kv cahil cahil diyecyerin dibine vuran birinin anlatımının daha düzgün olmasini beklerdim.

Ogrermenden bozma polis
Cok da şeeeetmim
Bunlarda cok manali sözler degil. Ya siz kv etkilenmissiniz ua da siz de kendinizi gelistirmek icin olanaklari kullanmiyorsunuz.

Sevin sevmeyin bu sizin tercihiniz ama belli yaşa gelmis insanlari kendi kafanizdaki kaliplara oturmuyor diye ezmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…