Selam kizlar.
Bir ay önce nisanlandim.
Nisanlim cok mutlu, herhangi bir sıkıntımız yok.
Fakat yüzügü taktiktan sonra basladi annesiyle sorunlar. Taktiktan yarim saat sonra teyze deme anne de demeye basladi. Bir aydir tum konusmalarda anne de, yoksa kizim demem sana vs. kalp kirici, baskıcı konular. Geçen gun aradi bsk eltin ne diyor benden cekmedin bu kizdan cekecegin var dedi dedi.
Nisan zamani yaptiklarini anlatmiyorum ama ilerde nisanim nasil oldu diye hatirlamak istedigimde yuzumun asilacagi bariz ortada.
Nisanlim bu konuda beni hakli buluyor. Oda benim anneme anne diyemedi. Zamanla olur soyleriz canini sikma diyor sürekli.
Simdi ne var canim bunu demekte diye dusunebilirsiniz ama surekli soyle soyle dendigi zaman soyleyemiyorum ve icimde heves kalmiyor. Biraz beni bana biraksa belki icimden gelerek soylicem.
Neyse nisan bitti iki gun sonra nisanlim aradi. Yuzuk altin ya harammis benim takmam hos degilmis ablam dedi dedi. Cileden ciktim.
Gecenlerde ablasiyla konustum. Ara annecim nasilsin de kendini zorla biraz dedi. Nisanlim bahsetmis olaylardan. Ve surekli artik nisanlisiniz aranizdaki mesafeye dikkat edin herhangi bir yakinlasma olursa olan kiza olur dedi. Bastira bastira ve defalarca.
Son olarak nisanda kayinvalidem anneanneme bize geldiginde uzun etek giysin komsular laf eder demis. Onlar kapali ben acigim. Bende tabiki laf getirtmem ama bana birisi bunlari bastira bastira yuz kere soyleyince inada bindiriyorum. Ve ablasi etek giymek istemezsen uzun tunik giyersin dedi.
Simdi ben cok mut takiyorum bu birinci sorum.
Ikincisi ben nisanlilik dönemi diye evlilik hayati yasayacak degilim, bunu dile getirmeleri hosuma gitmedi ne tepki vermeliyim?
Ucuncusu gercekten icimden gelmiyor anne demek. Ve konu buyudu iyice.
Yani asil sorun annesinin dedigini yaptirana kadar israr etmek, sorun cikarmak. Bize gel kal diyor gelemem diyorum olay oluyor ama oğlu buraya gelemiyor neden cunku izin vermiyor. Yada baska bir konuda kendi istedigi olana kadar israr sikayet olay etmeler. Ne yapmaliyim? Simdiden yureginize saglik❤