bu çok iyi oldu:)O börek size zararlıymış da ona değil miymiş ya
Evinizin anahtari var ok.. acil durum icin olsun.. neye yardim ediyolar mesela?
Hmm.. anladim.. yapacak birsey yok o zaman. Sahsen ben koydugum seyi bulamazsam cinlerim tepeme cikiyo bazen. Bu borek bile olsa:)) sen var saniyosun ama yok.. deli gibi canin cekmis eve gidimde boregi yeyim dion.. bi geliyon.. borek borek borek nerdesin?? Borek sana zararli kv goturmus. Sinirden aglayabilirim:) sorun borekte degil.. kafamda kurmus olmam ve hayal kirikligi:)Yazmıştım aslında, midem bulandığı için yemek yapıyorlar ve temizlikçi gelirse başında duruolar.
Evet sorun kesinlikle bu, düzenini planını uygulayamamak. Ben mi büyütüyorum diye düşündüm başlarda ama sonra gördüm ki bu iş devam ediyor. Çoğunluk da doğru olmadığı görüşünde.Hmm.. anladim.. yapacak birsey yok o zaman. Sahsen ben koydugum seyi bulamazsam cinlerim tepeme cikiyo bazen. Bu borek bile olsa:)) sen var saniyosun ama yok.. deli gibi canin cekmis eve gidimde boregi yeyim dion.. bi geliyon.. borek borek borek nerdesin?? Borek sana zararli kv goturmus. Sinirden aglayabilirim:) sorun borekte degil.. kafamda kurmus olmam ve hayal kirikligi:)
Ee tabii.. olay borek degil.. mesela kavanoz.. belki sen kullancaktin birseye.. iki kavanoz ondan degerli degilde.. iste sacma bir durum, emri vaki gibi olmus hee seferinde..Evet sorun kesinlikle bu, düzenini planını uygulayamamak. Ben mi büyütüyorum diye düşündüm başlarda ama sonra gördüm ki bu iş devam ediyor. Çoğunluk da doğru olmadığı görüşünde.
Evinize gırip ıslerınıze yardımcı olurken sorun yok boyle ufak tefek şeyler aldığında sorun yanı sız anahtarı eline verip yemek yaptıracak kadar samimi bir ilişki kurun kadın evden börek kavanoz aldı diye sorun edin ben anlamadım acıkcası
Eğer gerçekten çok rahatsızsanız düzgün bir üslubla buzluk konusundan girip "bazen o yemeğe güvenip eve geliyorum ama elimin altında olmadığını farkediyorum. Sonuçta çalışan insanım sen evdesin canın çekerse alır yaparsın. Birkaç ay sonra bebek olacak o zaman her zaman yapma imkanım olmayacak pratik şeylere daha çok ihtiyacım olacak lütfen haber vermeden alma" deyin.
Ya da bu yüzden yüzgöz olmak istemiyorum derseniz anneniz yakınınızdaysa "benim buzlukta yer yok senin buzlukta yer yok" deyip oraya bırakın. Eşiniz de bilsin ki pot kırmasın..
Benim kv oğluma bakıyor bizde. Yemek falan yapar. Akşam giderken bir şey götürecekse yanımdayken bile söyler. Yalnızken de söylemeden götürmez çekinir.
Karakter meselesi bu da..
Iyı de sız bu kadına evin anahtarını vermişsınız yemek yaptırıyorsunuz sanki para pul çalıyor tövbe yarabbım kavonaz almış börek almış canı çekmiştir kadının kavonazda annelere cok lazım olur benim kayınvalidem gelecek bana yemek yapacak böreği aldı diye sorun edecem cok tuhafSorun evden birşey alması değil, evden habersiz olarak birşey alması. Farkedilmediği sürece de söylememesi. Bence de anlamamışsınız.
Ablam ne diyon.. benim canimin cektigi seyi esim yese doverim onu:))) dermisim:)) yok yok o kadar degilde.. bak mesela bi ornek verim ama tersi bi ornek bu..Iyı de sız bu kadına evin anahtarını vermişsınız yemek yaptırıyorsunuz sanki para pul çalıyor tövbe yarabbım kavonaz almış börek almış canı çekmiştir kadının kavonazda annelere cok lazım olur benim kayınvalidem gelecek bana yemek yapacak böreği aldı diye sorun edecem cok tuhaf
Evet bence de kesinlikle olması gereken bu. Bu şekilde olsun canı sağolsun.
Iyı de sız bu kadına evin anahtarını vermişsınız yemek yaptırıyorsunuz sanki para pul çalıyor tövbe yarabbım kavonaz almış börek almış canı çekmiştir kadının kavonazda annelere cok lazım olur benim kayınvalidem gelecek bana yemek yapacak böreği aldı diye sorun edecem cok tuhaf
Bence kv bunun da bir hırsızlığa girdiğinin farkında değil.
Erkek annelerinde o evi sahiplenme eğilimi daha çoktur. Ama günaha giriyor kocaman kadın farkında değil.
Olay kavanoz veya börek gibi değersiz bir şey görünebilir ama başkasına ait bir çöp bile habersiz alınmamalı dinimize göre..
Keşke en başında yedek anahtar yaptırmak yerine işiniz oldukça anahtar bırakıp geri alsaydınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?