Kayınvalide...

Gelip yemek yapıp işimi görüyorlarsa bir böreğin peşine düşmezdim sanırım.
Canım istedi, yerim diye eve geldiğimde olmamasına üzülürdüm ama benim için emek veren, vakit veren insana böreğim nerede diyemezdim. Canı çekmiş yemiş de olabilir..
Rahatsızsanız, evinize gelmesin.
Böylece sorun da kalmaz

Kadının canı çekmemiş kı çekse kvye dese canım çekmişti anne dıye bu kadar yardımcı olan kadın kendı yapar getirir bence

Kadının canı çekmemiş kı çekse kvye dese canım çekmişti anne dıye bu kadar yardımcı olan kadın kendı yapar getirir bence
Cani cekince oldugu yerde yer.. hadi simdi ramazan 1-2 parca birakir insan.. ne bilim bana ters birinin kardesimde olsa mesela izinsiz birseyini almak

Kendi anneme evimin anahtarını verdiğim için kayınvalideme de verdim.

bu çok iyi oldu:)
Yok şunu anladım ki cidden mükemmel kayınvalide gelin ilişkisi yok...
Gercekten yok :)) kimse hicbir kayinvalide insanin kendi annesi gibi olamaz. Ayrica ben yerinizde olsam anahtari alirdim bir sekilde. Kimse yokken evime girilmesi hic hosuma gitmezdi.

Ben bazen isten eve gelirken evdeki diyelim 2 gun onceden kalan lor tatlisini hayal ediyorum. Eve bi geliyorum ki annem ben onu yedim diyor. Yasadigim hayalkirikligi pahabicilemez

Bazen yaşlı insanlar gençler kadar anlayışlı ve ince fikirli olmayabiliyorlar
Başka zararı yoksa takılmayın
Ama yüz yüze iken de uygun dille söyleyin

Keşke en baştan anahtarı vermeseydiniz, şimdi bu rahatsızlığınızı dile getirirseniz olay büyür gibime geldi.
Sizde ona gittiğinizde sizden götürdüklerini geri getirin mesela kavanozlarınızı

Cani cekince oldugu yerde yer.. hadi simdi ramazan 1-2 parca birakir insan.. ne bilim bana ters birinin kardesimde olsa mesela izinsiz birseyini almak
Bana da ters canım kımsenun kardeşimin bile evine ben o yokken gıremem şahsen kvdemı cok sevsemde anahtar veremem vermişsem o sınırı asmışsam artık yapacak bısey yok bence giden börek olsun

Bosuna uğraşmayın değişmez benim babaannemde yıllarca bizim evde ne varsa tırtıklardı biz baş edemedik pes ettik

Yaa boşverin kırmayın ölümlü dünya,size kötü davranmıyorsa,her işinize koşuyorsa varsın alsın. Önemli olan fesatlık,hasetlik yapmaması gerisi çok da önemli değil be..

Hem o kadın size çocuk doğunca daha cok lazım olacak kırmayın

Annem de ayni birseyi bulamazsa buluncaya kadar ugrasir gecen gunlerde orgu sisini ariyor su numara olacakti ben belki yoktur diyorum annem var diyor buldu en sonunda tabi her tarafi aradi.

Ben olsam rahatsizligimi guzel bir dille yuzune soylerdim. Herkes duracagi yeri bilmeli oglunun evi diye annemin bana yaptigi borekleri goturecek? Yok oyle.. Mesafeli biri oldugum icin evime girilmesini de istemezdim ama madem siz istiyorsunuz bu durumun onune gecin yarin cocugunuz dogdugunda daha ileri gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…