Bizim durumlar da aynı. Eşim her gün konuşur ailesiyle tabi gelme durumu vs olursa ona söylerler. Biz hazırlık yaparız. Gelmeden bir iki gün önce beni arar kv kızım istediğiniz bir şey var mı getireyim buradan diye sorar. Hiç de demedim bu evin hanımı benim beni arasın diye. Kendimi evden sorumlu bakan gibi hissetmiyorum ben.yani kadın da bir gelecek torun görmeye bin kişiyi araması da gerekmiyor ki zaten.
benim kayınvaldem de eşimi arar hiç aklıma bile gelmez beni arasa diye şu an hatta fark ettim bu durumu.
sonra berabercene hazırlanırız her şeyi alışveriş temizlik yemek...
kadının tek suçu var bu kadar vasıfsız insan yetiştirmek
Eşim annesinden öyle bir şey görmemiş,30 yaşında da değişmeyeceğine göre temizlik yapma gibi bir olayı yok o yüzden benim sorumluluğumevin temizliği sizin üzerinize zimmetli görev değil. temizliği eşiniz de düşünebilir değil mi? dolayısı ile size ya da eşinize söylemesi arasında bir fark yok. ha temizlik benim sorumluluğum kadın olduğum için diyosan sıkıntı orada.
Neden söylemedin dedim söylücektim diyor,ben yazsamasam hala demezdi çünkü gece konuşmuşlar ben olsam öğrendiğim gibi derim annemler gelicekmiş yarın diye benim ev konusunda hassas olduğumu biliyoryani kayınvalideniz düşünememiş olabilir sonuçta çok büyük bir organizasyon değil hem onu hem bunu arayayım denecek kadar ama eşinizin hiçbir şeyi akıl edememesini tüm aile fertlerinin ve sizin bilmeniz ve bu kadar kabullenmeniz çok enteresan. Eşiniz erişkin ve mental bir rahatsızlığı yoksa bir mesajı size aktarabilecek kadar kapasitesi olabileceğini var sayıyorum. Şu erkekleri bu kadar prens, paşa, kral yapmayın allah aşkına.
o zaman sorun orada işte. kayınvalidelik bir durum yok.Eşim annesinden öyle bir şey görmemiş,30 yaşında da değişmeyeceğine göre temizlik yapma gibi bir olayı yok o yüzden benim sorumluluğum
Yok tepki vermem,tamam derim eğer ev temiz değilse ayy evde temiz değil fln yaparım sadeceCok ta takilmaya gerek yok bence, belki de senden cekindigi icin sana soylemiyor.
Hatta cok tepki veriyorsan bu duruma esinde bu yuzden sana soylemiyir olabilir gibi dusundum
hayır oğlunun huyunu bildiği için dedimHatali olan eşiniz. Size soylemeyi unutuyor ama bu durumda bile siz kayinvalinizde hata bulabiliyorsunuz. Suclu olmak icin erkek annesi olmak yetiyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?