Kayınvalide

Benim evli abimle ilgili anlatmadığım durumu yüzüme vurdu güya mevzu olmuş sormuş maksadıyla cevabını aldı tabi.

Bana böyle destek çıkan eş için bayramda seyranda görüşürdüm. Çocuk var mı bilmiyorum ama olursa çocuğun da ilgili bir babaanne dedeye ihtiyacı olur. Eşinizle açık açık konuşun. Ben gider eteğimdeki taşları dökerim ama ayılıp bayılırsa top sende. Sen yanımda dik dur ki seni kaybetme korkusuyla öyle şeyler yapmasın diyebilirsiniz eşinize.

Benim evli abimle ilgili anlatmadığım durumu yüzüme vurdu güya mevzu olmuş sormuş maksadıyla cevabını aldı tabi.
Kayinvalideler keşke herşeye burunlarını sokmasalar. Benim kızkardeşim daha 25 yaşında, ondan icin diyor ki yaşi geçiyor bulalım birini evlensin hemen. Ya sanane sanane sanane! diye bağırıyorum içimden. Dışımdan, yaşı 25 olabilir ama sevmeden evlilik olmaz severse isterse evlenir hangi cağdayız evliliğin yaşımı olur diyorum.

Yani dert yansak yakınsak suçlu biz oluruz ama yok illa konuşacaklar bence kardeşiniz hakkında konuşturmayın hiç

Benim kaynana da yeni evlendiğimiz zaman sürekli eşime delta beni aramıyor diyip duruyordu neden? Gerçekten anlamıyorum beni sevmiyor kendi annemi haftada bir fln anca ararım. Yani telde çok konuşmayı sevmem. Ama kadın taktı 2-3 günde bir eşim ara ara diye geldi üstüme gazı alınca.

Ben amaçlarını hala anlamadım, ego tatmini galiba Di mi, kaynanalar hala çözemedim de

Çocuğumuz henüz yok ama insallah farklı bir şehirde yaşama planımız var. Görüşme konusu o zaman daha rahat olacak benim icin keşke hemen gidebilsek ama zor.. eşim için sabrettim onca yıl ama artık yüzünü bile görmek istemiyorum, görüşürsek burada anlatirim mutlaka, ayılıp bayılma olmazsa olmaz zaten, suçunu nasil bastıracak yoksa

Valla ben annemi hergün ararım ben aramasam annemler arar zaten ama onlar benim ailem oğullarıda onları arasın aramazsa onlar arasın yani adalet bence bu

'Gelin' arayıp soracak ki, kayinvalide büyük olduğunu hissedip ego tatmini yapsin gelin lafinida hiç sevmiyorum ismimi unutan eş akrabalari gelin gelin dedikce sinir olup ismimi soyluyorum sevdiğimiz kişiyle evlenince ailesiyle görüşmek zorunda olmasak keşke ama Türkiye şartları işte

Benimki ilk gördüğünde bile bana zoraki gülümsemeye çabalıyordu.
İlk 1 yıl böyle devam etti. Saygısızlığı yoktu.
1 yıl sonra babamı kaybettim. Bana hafiften iğneli laf sokmalar, bunların adına espri yaptım demeler, ardından kahkaha patlatmalar başladı. Bir de yalnız bulduğu yerde sıkıştırıp, bana (geçen KKdan öğrendiğim tabirle) ayar vermeye çalışmalar başladı.
7 yıl boyunca artarak devam etti.
8.yılda haddi aşmaya başladı.
9.yılda canıma tak etti.
O zamandan beri (3yıldır) akıl sağlığımı korumak için (hem kalpten, hem telefondan, hem yüz yüze) bağlantımı kopardım.

Keşke böyle olmasaydı. Ama (kötü) şans diyelim.

Bence hislerinize güvenin.
İyi ve sevecense, haset yada fesatlık etmiyorsa, öyle devam eder eğer siz de iyiliklerinizi sürdürürseniz tabi.

Allah iyilerle karşılaştırsın.

Sonradan degisebilir bence...ne zaman çıkarlar çatışırsa gercek yüzünü görürsün

Çocuk düşünüyorsan kendi annene yakın bir yere taşın bence kv de torunu bahane edip çok fazla gelip gidemez.

Hepsi manyak ya hepsi bizden uzak olsunlar da !!!!!! Tek isteğim uzak olmak
Ben bu kadar mesafe koyduğum halde bu hale geldiysek gerçekten eş ailesine daha yakın olanlari, yakin oturanları düşünemiyorum bile. Insallah yakın zamanda sizde taşınırsınız

Ben eskiden birine kirilinca kizinca kendi kendime o kişiden uzaklaşırdım sebebini açıklamak istemeden iç dünyamda yasardim her seyi. Artık farklı düşünüyorum bir sorun varsa ve sebebi belliyse "gel bakalim sen bana şöyle şöyle yaptın bunu neden yaptın" diyebilmek gerek diye düşünüyorum. Annenizle ayni fikirdeyim. Belki çözülecek bir şey belki çözülmeyecek ama en azından ic ferahligi oluyor herkes sebebini biliyor ve olaylar ic dunyanda büyümüyor.

Çocuk düşünüyorsan kendi annene yakın bir yere taşın bence kv de torunu bahane edip çok fazla gelip gidemez.
Birde o var değilmi.. aslında 4 tane torunu var, hepsi koca koca olmuşlar. Hangi birini arıyor deseniz inanin hic birini arayip sormaz. Torunlarina harçlık vermez, ha varlığı ha yokluğu. Hic anane torun ilişkileri yok. Bana zamanında, çocuğun olunca ben bakamam kendini ona göre ayarla demisti. Insallah birden torun sevgileri kabarmaz

Çok sevdigim birisiyse mutlaka konuşurum niye böyle oldu diye ama umursamadigim insanlara iç dünyamda, 'Ne halleri varsa görsünler' deyip birdaha görüşmüyorum. Annesini sevemedim o yüzdende yaptığı saçmalıklara he dedim geçtim. Yukarıda yazdığım gibi elle tutulur birşeyde demiyor, sana demedim diyebilir ama adım gibi eminim bana söylediğine. Benden yaşca büyük birisiyle hic bu duruma gelmemistim, kavga hic sevmem nasil olacak bilmiyorum karmakarişığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…