• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide

Şu adı kayınvalidr diye kadınlar dusmn degıl ki. Onlarda bır anne. Empatı dıye bırsey var hanı bılır msınız

Hanfendı oglum var evet ama konunun ne alakası var. Bn ogullarıma bıle aymı sehırde bıle olmayın bnle rahat edeyım dıyorum. Kv de den cektım yada cekmedım konu sahibinin ne cekmıslıgı var. Kadın ayıp olur dıye dusunuo canım durmadı yardım lazım mı demıs. Bu sormasa da gelin tayfası bu sefer yardım etmıyor ne dusuncesız drsınız. Soyle fettan bır kaynana olsaydı ve tam anacı bı koca ozmn dert gorurdunuz. En ufak seyde ınsan gazlayalım ama dımı. Yapıcı olmkta lazım ergen degıl ız sonucta
Kızın yaşanmışları zaten vardır illa sayfa sayfa yazması mı gerekiyor, iki üç örnek verdi zaten.

Kendi evime çat kapı gelinmesi benim için çok yeterli bir sebep…

birde kayınvalidem rahatsız beyin kanaması geçirmiş önceden ayakta vs çok kalamıyor kalabalıkta çok bulunamıyor ben nasıl bana yardım et diyeyim ?
Guzllıkle anne sen otur zaten hastasın ben yaoarım deyıp bır kahve verıp gonlu hostutmak zor degıl
Yavrum olay yeni yaşandığı için bu örnekle konuya girmiştir arkadaş sence öncesi sonrası yok mudur? İlla ki vardır.

İloş anlat biraz desek onun da anlatacakları destan olur.
Cekmemıs bellı kafaya takılmayack seylerı takıp pohpohlanma ıstıyor bn oyle anlıyorum
hahaha katılıyorum
Yapıcı yoruma Grek yok. Bosan kocan anacı pis kaynana nasılda sana gelır. Ne curet bıde kapıdan hos geldın ız diyecek misafirlere
Ya da oğlu yoktur görümcedir. Normalde bir insan bunu kabul etmez
Gorumce degılım. Kv olmama en az 15 yıl var. Kocam da anacı degıl ezılmedım ezmedım.
Yapıcılıktan empatıden uzak yorumlarınızda basarılar.

Bnm kv anlatsam roman olur. Ama bn konu sahıbın daha bır olay bıle tokken ne bu curet gıbı cevabını da hos bulmadım. Sınır çizmek iyidir ama dozu asmadan.
Sabahın 6sımda sınır da cızsek kapıya dayanan vardı. Oglu da kızsa aynı bıldıgını okuyan ve yaptıgı nicr seyler. Boyle olaylar gorse demk kadını bogacak. Her olaya abartı tepkı verılmez ınandırıcılıgı kalmaz
Gerçekten siz kaynanasınız heralde. Benim annem gelinine bir şeye ihtiyacı var mı diye sorar ama ısrar etmez dan diye evine gitmez. Ki aynısını kendi öz kızı bana da yapar. Aynı apartmanda olmak her hakkı herkese vermez. Kadının evi özel hayatı neden çat kapı gelinsin ya. Belki çıplak bir şekilde temizlik yapıyor zorunda mı giyinmeye? Sizin için sorun olma kuralları ne mesela. Sorun olması için hayattan mı bezdirmesi lazım kaynanaların.

Şu adı kayınvalidr diye kadınlar dusmn degıl ki. Onlarda bır anne. Empatı dıye bırsey var hanı bılır msınız

Hanfendı oglum var evet ama konunun ne alakası var. Bn ogullarıma bıle aymı sehırde bıle olmayın bnle rahat edeyım dıyorum. Kv de den cektım yada cekmedım konu sahibinin ne cekmıslıgı var. Kadın ayıp olur dıye dusunuo canım durmadı yardım lazım mı demıs. Bu sormasa da gelin tayfası bu sefer yardım etmıyor ne dusuncesız drsınız. Soyle fettan bır kaynana olsaydı ve tam anacı bı koca ozmn dert gorurdunuz. En ufak seyde ınsan gazlayalım ama dımı. Yapıcı olmkta lazım ergen degıl ız sonucta
Ergen insan her konuda ebeveyninden destek alır. Ergen insan bireysellesemedigi için ailesiyle aynı apartmanda oturur. Herkesin evi ve özeli vardır. Birinin evine Cat kapı gelemezsin mahrem kavramı önemlidir . Misafiri varken bende size salça olacaktım diyemezsin . Fettan kaynana ne yapacakmks ? Ne kadar gerici bir zihniyetiniz var sizin. Oğlan anası diye dua et eziyet etmiyor sana. Evine Cat kapı gelse misafirinle rahat bırakmasa da sus otur. Bu kafanizla umarım zaten oğlunuz şehir dışında olur . Yoksa siz fettan gelin gormemissiniz evinden içeri giremezsiniz

Kızın yaşanmışları zaten vardır illa sayfa sayfa yazması mı gerekiyor, iki üç örnek verdi zaten.

Kendi evime çat kapı gelinmesi benim için çok yeterli bir sebep…
Yasanmisliga gerek yok . Kimsenin evine Cat kapı gelinip misafirinle bende oturacağım diyemez.

Gerçekten siz kaynanasınız heralde. Benim annem gelinine bir şeye ihtiyacı var mı diye sorar ama ısrar etmez dan diye evine gitmez. Ki aynısını kendi öz kızı bana da yapar. Aynı apartmanda olmak her hakkı herkese vermez. Kadının evi özel hayatı neden çat kapı gelinsin ya. Belki çıplak bir şekilde temizlik yapıyor zorunda mı giyinmeye? Sizin için sorun olma kuralları ne mesela. Sorun olması için hayattan mı bezdirmesi lazım kaynanaların.
33 yasındayım kaynana olamadım. Olsamda aynı bınayı bırakın aynı mahallede oturmak ıstemem. Bn gıtmem ama habersız gıtto dıye de olay buyıtmeyım kotu nıyetı yoktur dedım dıye kaynana oldum. Kafaya takılacak buyuklukte bır olay degıldı ki bu. En ufak seyı takıp hayatı zehır etmeye degmez dedım sadece. Aman nasıl gelır vay nasıl bu hakkı bulur dıye gaza mı getırelım. Olay yok sonucta olay. Aynı apartmanda oturulursa bu hep boyledır. Yerı gelıyo cat kapı komsun bıle geliyor da kalp kırmadan yollanıyo

33 yasındayım kaynana olamadım. Olsamda aynı bınayı bırakın aynı mahallede oturmak ıstemem. Bn gıtmem ama habersız gıtto dıye de olay buyıtmeyım kotu nıyetı yoktur dedım dıye kaynana oldum. Kafaya takılacak buyuklukte bır olay degıldı ki bu. En ufak seyı takıp hayatı zehır etmeye degmez dedım sadece. Aman nasıl gelır vay nasıl bu hakkı bulur dıye gaza mı getırelım. Olay yok sonucta olay. Aynı apartmanda oturulursa bu hep boyledır. Yerı gelıyo cat kapı komsun bıle geliyor da kalp kırmadan yollanıyo

Aynı apartmanda oturuyor diye o hakka sahip değil ama. Kavgalar edildikten sonra kapının önünden geçerken bismillah diyorlar sonra.

Çat kapı gelen komşuya da kapı açmam, açtım buyur etmem.

aynı binada oturuyoruz diye bu lüksü vermez ona
Yoo, verir. Aynı binada oturuyorsanız bunları göze almanız gerekir. Hele de ev onlarınsa. Bu işler böyledir. Mesafeli olmak isteyen aynı binada oturmazdı baştan.

Yoo, verir. Aynı binada oturuyorsanız bunları göze almanız gerekir. Hele de ev onlarınsa. Bu işler böyledir. Mesafeli olmak isteyen aynı binada oturmazdı baştan.
Evet gerçekten nasıl giriyorlar aynı binaya bende bu kafayı anlamıyorum

Pireyı deve yapın. Bukadacık seyı kafaya takın kocanıza anlatıp kendı basınıza cozemeyın. Kocam anan car kapı gelmesın dıye ona soyleyın ama sız kv dınze anne bn hoslanmıyorum habersız gelmelerdem dıyemeyın. Demek ıstedıgım buydu hersey buyutmaye husurzluk etmeye gerek yok demiştim.
Olmayan kaynanalıguma konu gelmesı cok sacma.. Hala aynı fikirdeyim gaza getirip bosan yada buyuk kavga et yazsak kımsenın sesu cıkmıyor. Ama mutlu olmak içn polıtık davram cok buyutme olayları kendın guzllkkle hallet yazsak olay buyuyo

Evet gerçekten nasıl giriyorlar aynı binaya bende bu kafayı anlamıyorum
Benim de böyle bir seçeneğim vardı. Baştan kabul etmedim. 15 km mesafede başka bir semtten kiralık ev tuttum. Ve kayın ailemi severim, hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. Bunun sebebi de iyi insanlar olmasından ziyade bu mesafeydi bence.

Back
X