kayınvalide

Taviz versin diyen oldu mu idare edilecek bir durum yoktu.

Aslında kötü bi durum yok ama maalesef tavır konulmazsa çat kapı geliş gitmeler artıyor kendimden biliyorum . Misafirinizi vs söylemeyin. Siz ona giderken mesaj atın şunu getireceğim müsait misin gibisin eğer anlayışlı ise anlar ne demek istediğinizi.

Kusura bakmayın ama kiraya kayınvalide ile aynı apartmana çıkmak nedir ya hadi kiradan kurtulmak için olsa bir nebze anlayacağım da.
Evlenmeden azıcık kadınlar baskın olsun ya onlar sizi ikna etsin evliliğe sizin şartlarınıza evet desin.
Aynı apartmanda maalesef sınır aşımı çok oluyor ya uyaracaksınız baştan ya da bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.

Bence de iyi yapmış zaten böyle iyi niyetli başlıyor her şey. Sonra bir bakmışsın tüm gün ya onlardasın ya onlar sizde. Her şeye karışmalar, hadsizlikler başlıyor. Yardım ayağına oğlunun özeline, hayatına sızmasa yeni evli çifte nasıl dadanacak?

Aynı apartmanda olup çok da farklı bir senaryo bekleyemezdin. Gitmiş çağırma zamanla mesafe girer aranıza.

Senin tavrına göre şekillenecek herşey, ona göre davran ve asla sınırlarını ezip geçmesine müsaade etme ...

Aman aman skın ana kız muhabbetlerine girme çıkamazsın , mesafeli ol her zaman ...

Taviz tavizi getirir , kusura bakmayın ama asla fikirleriniz hoş değil...

Valla kimse kusura bakmasın, oğluyla evlendim diye kimse çat kapı evime baskın yapar gibi gelemez, yıl olmuş 2024 muhabbetlere bak ...

Aile apartmanında güzellikle hallolmuyor maalesef , kayın aile sınır tanımıyor, en güzeli hiç aynı apartmanı kabul etmemektir...

Yoo, verir. Aynı binada oturuyorsanız bunları göze almanız gerekir. Hele de ev onlarınsa. Bu işler böyledir. Mesafeli olmak isteyen aynı binada oturmazdı baş

Ben anlamadım aile apartmanı değil orası gidip kaynana ile aynı apartmana kiraya mı çıktınız bu size nasıl mantıklı geldi
aslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettik

aslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettik
E kendi düşen ağlamaz yani bunların olacağı belliydi bizde direkt aile apartmanı vardı ev bulamadık burayı geçin evin içini yenileriz biz zaten sürekli şehirde değiliz dediler üstelik anneme de yakın baya. Sen çalışıyorsun ben yemeğinizi yaparım dedi yok kabul etmedim. Sevgilim kabul etseydi ona da tuhaf bakardım herhalde. Asla huzur bulamazsın bence. Ben olsam taşınırdım bu daha başlangıç. Arkadaşlarını görmeye gelecek ne alaka yani koca kadın arkadaşlarınla ne paylaşabilir ki kaç yaşında. Kendi misafiri gelince de senden bekleyecek. Bir misafir gelse seni de görmek isteyecekler

kayınvaldemin kızı yok 3 erkek bende ilk ve tek gelinim şuan mesela hep bana kız çocuğu sevgisini sende tattım hayallerimi yaşatıyosun der

Aile apartmanı da değil yani. Kaynanayla aynı binada oturmak için üstüne para vermek mi? Nasip etme Allahım.

kiramızı onlar veriyor o şartla oraya çıktık başka yerde ev var o ev buranın kirasını ödüyor bizde oraya geçmeyi düşünüyoruz
Kadının cüretini merak ediyordunuz. Yetişkin insanlar değilmişsiniz gibi kiranızı eş ailesi ödüyorsa oradan almış demek ki o cüreti. Bir an evvel kurtulmaya bakın. Daha bunun doğum sonrası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…