- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
İyi de, kız demiş. Kendim yapmak istiyorum.
Daha ne desin?
Anneler oğullarından kopamıyor ve oğulların kurdukları yuvayı, ayrı bir aile olarak görmüyorsa, bu gelinin sorunu olmamalı.
İyilik yapmak istiyorsanız sorun, nasıl yardımcı olabilirim diye. Ki sorulmuş ve hayır cevabı alınmış. Demekki sınırlara saygı yokmuş.
Taviz verilirse ooo daha ilerler bu durum.
Bence konu sahibi doğru davranmış. En iyi şekilde idare etmiş durumu.
Aslında kötü bi durum yok ama maalesef tavır konulmazsa çat kapı geliş gitmeler artıyor kendimden biliyorum . Misafirinizi vs söylemeyin. Siz ona giderken mesaj atın şunu getireceğim müsait misin gibisin eğer anlayışlı ise anlar ne demek istediğinizi.merhaba kayınvalidemle aynı binada oturuyoruyz daha 1 yıllık evliyim geçen hafta sonu misaifirim gelicekti yardım ister misin diyesordu bende yok ben kendim yapmak istiyorum dedim ertesi gün haber vermeden çat kapı geldi dayanamadım yardıma geldim diyor bende sen otur anne ben yapıcam dedim biraz oturdu gitit habersiz gelmesinden rahatsızım belki evde müsait değilim uygun değilim aynı binada oturuyoruz diye bu lüksü vermez ona sizce yanlış mı düşünüyorum ? kendi ailemle de çok yakın oturuyorum ama bikere bile habersiz geldiklerini bilmem
Bence de iyi yapmış zaten böyle iyi niyetli başlıyor her şey. Sonra bir bakmışsın tüm gün ya onlardasın ya onlar sizde. Her şeye karışmalar, hadsizlikler başlıyor. Yardım ayağına oğlunun özeline, hayatına sızmasa yeni evli çifte nasıl dadanacak?İyi de, kız demiş. Kendim yapmak istiyorum.
Daha ne desin?
Anneler oğullarından kopamıyor ve oğulların kurdukları yuvayı, ayrı bir aile olarak görmüyorsa, bu gelinin sorunu olmamalı.
İyilik yapmak istiyorsanız sorun, nasıl yardımcı olabilirim diye. Ki sorulmuş ve hayır cevabı alınmış. Demekki sınırlara saygı yokmuş.
Taviz verilirse ooo daha ilerler bu durum.
Bence konu sahibi doğru davranmış. En iyi şekilde idare etmiş durumu.
Aynı apartmanda olup çok da farklı bir senaryo bekleyemezdin. Gitmiş çağırma zamanla mesafe girer aranıza.merhaba kayınvalidemle aynı binada oturuyoruyz daha 1 yıllık evliyim geçen hafta sonu misaifirim gelicekti yardım ister misin diyesordu bende yok ben kendim yapmak istiyorum dedim ertesi gün haber vermeden çat kapı geldi dayanamadım yardıma geldim diyor bende sen otur anne ben yapıcam dedim biraz oturdu gitit habersiz gelmesinden rahatsızım belki evde müsait değilim uygun değilim aynı binada oturuyoruz diye bu lüksü vermez ona sizce yanlış mı düşünüyorum ? kendi ailemle de çok yakın oturuyorum ama bikere bile habersiz geldiklerini bilmem
Senin tavrına göre şekillenecek herşey, ona göre davran ve asla sınırlarını ezip geçmesine müsaade etme ...evet daha sonra misafirlerim gitti ben çağırdım oturmaya annemle birlikte diyor ki arkadaşlarınla tanışmaya gelcektim yanlış anlarlar diye vazgeçtim bu ne cürret ya bende cevap vermedim annemin yanında diyor bide
Aman aman skın ana kız muhabbetlerine girme çıkamazsın , mesafeli ol her zaman ...evet kayınvalidem aslında çok iyi biri 3 oğku var ben ilk gelinim başka gelini de yok şuan istiyor ki anne kız gibi olalım kendi de der istediğinde evime gir istediğini al diye anahtarı var bende benim onda yok ama ben böyle bi samimiyet istemiyorum mesafeli olmak iyidir
Taviz tavizi getirir , kusura bakmayın ama asla fikirleriniz hoş değil...Bnm kv anlatsam roman olur. Ama bn konu sahıbın daha bır olay bıle tokken ne bu curet gıbı cevabını da hos bulmadım. Sınır çizmek iyidir ama dozu asmadan.
Sabahın 6sımda sınır da cızsek kapıya dayanan vardı. Oglu da kızsa aynı bıldıgını okuyan ve yaptıgı nicr seyler. Boyle olaylar gorse demk kadını bogacak. Her olaya abartı tepkı verılmez ınandırıcılıgı kalmaz
Valla kimse kusura bakmasın, oğluyla evlendim diye kimse çat kapı evime baskın yapar gibi gelemez, yıl olmuş 2024 muhabbetlere bak ...Guzllıkle anne sen otur zaten hastasın ben yaoarım deyıp bır kahve verıp gonlu hostutmak zor degıl
Cekmemıs bellı kafaya takılmayack seylerı takıp pohpohlanma ıstıyor bn oyle anlıyorum
Yapıcı yoruma Grek yok. Bosan kocan anacı pis kaynana nasılda sana gelır. Ne curet bıde kapıdan hos geldın ız diyecek misafirlere
Gorumce degılım. Kv olmama en az 15 yıl var. Kocam da anacı degıl ezılmedım ezmedım.
Yapıcılıktan empatıden uzak yorumlarınızda basarılar.
Aile apartmanında güzellikle hallolmuyor maalesef , kayın aile sınır tanımıyor, en güzeli hiç aynı apartmanı kabul etmemektir...Pireyı deve yapın. Bukadacık seyı kafaya takın kocanıza anlatıp kendı basınıza cozemeyın. Kocam anan car kapı gelmesın dıye ona soyleyın ama sız kv dınze anne bn hoslanmıyorum habersız gelmelerdem dıyemeyın. Demek ıstedıgım buydu hersey buyutmaye husurzluk etmeye gerek yok demiştim.
Olmayan kaynanalıguma konu gelmesı cok sacma.. Hala aynı fikirdeyim gaza getirip bosan yada buyuk kavga et yazsak kımsenın sesu cıkmıyor. Ama mutlu olmak içn polıtık davram cok buyutme olayları kendın guzllkkle hallet yazsak olay buyuyo
Yoo, verir. Aynı binada oturuyorsanız bunları göze almanız gerekir. Hele de ev onlarınsa. Bu işler böyledir. Mesafeli olmak isteyen aynı binada oturmazdı baş
aslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettikBen anlamadım aile apartmanı değil orası gidip kaynana ile aynı apartmana kiraya mı çıktınız bu size nasıl mantıklı geldi
E kendi düşen ağlamaz yani bunların olacağı belliydi bizde direkt aile apartmanı vardı ev bulamadık burayı geçin evin içini yenileriz biz zaten sürekli şehirde değiliz dediler üstelik anneme de yakın baya. Sen çalışıyorsun ben yemeğinizi yaparım dedi yok kabul etmedim. Sevgilim kabul etseydi ona da tuhaf bakardım herhalde. Asla huzur bulamazsın bence. Ben olsam taşınırdım bu daha başlangıç. Arkadaşlarını görmeye gelecek ne alaka yani koca kadın arkadaşlarınla ne paylaşabilir ki kaç yaşında. Kendi misafiri gelince de senden bekleyecek. Bir misafir gelse seni de görmek isteyecekleraslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettik
kayınvaldemin kızı yok 3 erkek bende ilk ve tek gelinim şuan mesela hep bana kız çocuğu sevgisini sende tattım hayallerimi yaşatıyosun derHiçbir zaman kayınvalide ile arkadaş ilişkisi olmaz olamaz, kayınvalide ile kız ilişkisi de olamaz. Kanun bu…
O kaynana ben gelin.
Anlatılanlar da yaşananlar da sınırlıdır sınırlı olmak zorundadır, kayınvalidenin senin demene göre arkadaş olma çabası “hakimiyeti ele geçirip, kızını yönlendirmediği her konuda seni yönlendirmektir.”
Yazan: çilekeş gelin. İmza.
yorumları ağzım açık okuyorum
Aile apartmanı da değil yani.aslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettik
Tatlıkayınvaldemin kızı yok 3 erkek bende ilk ve tek gelinim şuan mesela hep bana kız çocuğu sevgisini sende tattım hayallerimi yaşatıyosun der
hamallık yaparım ek gelir getiririm de o eve geçmem, sen benden daha safsın.aslında istemiyorduk ama kirası diğer yerlere göre epey uygundu ev de çok güzel o yüzden kabul ettik
kiramızı onlar veriyor o şartla oraya çıktık başka yerde ev var o ev buranın kirasını ödüyor bizde oraya geçmeyi düşünüyoruzAile apartmanı da değil yani.Kaynanayla aynı binada oturmak için üstüne para vermek mi? Nasip etme Allahım.
Kadının cüretini merak ediyordunuz. Yetişkin insanlar değilmişsiniz gibi kiranızı eş ailesi ödüyorsa oradan almış demek ki o cüreti. Bir an evvel kurtulmaya bakın. Daha bunun doğum sonrası var.kiramızı onlar veriyor o şartla oraya çıktık başka yerde ev var o ev buranın kirasını ödüyor bizde oraya geçmeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?