kayinvalide...

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen

aa saçmalamışlar. heraldeki evinize gidip yemek yiyip çay içiceksiniz. eşinize de söylemişsiniz. kayınvalidenizin karışmaya kesinlikle hakkı yok. bu konuda taviz vermeyin. tabi tartışarak değil uygun bir uslupla

Niye ağlıyorsunuz? Alın karşınıza konuşun, gerekirse kayınvalide ile de konuşun. Babamın evine gitmek için izin almayacağım, buna karışmaya hiç birinizin hakkı yok deyin. Dikdurun biraz yahu.

burada konu açılıyor ya bazen k.valide ile aynı apartmanda oturulur mu diye oturulmazmış demek ki..

seni leylekler getirmediğine göre elbette ailene gideceksin.nasıl ki kendi oğulcuğu dizinin dibindeyse sende annenle görüşürsün buna karışamaz.

Ahh be canım, şu kaynanalarla burun buruna olunca işte böyle sorunlar da çıkıyor ..
Büyük ihtimal kaynananı çağırmadın haber vermedin diye bozuldu ego tavan yapmış senin kaynanada .
Burada büyük iş eşine düşünüyor, senin yapabileceğin çokta bişey yok ..
Keşke dipdibe oturmayı kabul etmeseydin en başta .

Off bi öğrenseler evlilik nasıl bişee... bence hiç alttan alma. Annenle kardeşinle zaman geçirmişsin kime ne. Üstelik eşine de haber vermişsin tamm demiş. Eşinde döneklik yapıorsa annesinin lafıyla ona da taviz verme. Ailenle bile olmana laf ediyorlarsa ohoooo... kaynanana da girmw öyle her gün hergün. Bu kendince işler alıltırma.

Kvler kiz anne babasina gidince niye böyle karisirlar bilmemki..
Evlendi ise köklerini mi yok etsinler
Moralini bozma canim
Ama eşinin de gaza gelip sana davranisi yanlış o olmuş..
Kvdende surat yapadursun bosver

Sakın isteklerine boyun eğme seni ezmeye çalışıyor

üzerinde otorite kurmaya kalkıyor

Ya o kadar basit sorunlar ki bunlar bence. Birincisi yapamayacağın tehditler savurma yoksa lafın ciddiye alınmaz. Karşında ki dairede ki kv ye gitmeme şansın var mı da ayak basmıcam bida diyosun. Ikincisi bırak eşinin suratı beş karış olsun eve geçince git güzelce yanına de ki hayatım sen dedin diye ben oturmuştum aramızda boyle basit bi konu sorun olmasın lütfen de konuyu kapat yine bildiğini yap. Annen seni dolduruyor şu bu dersen adam geri adım atacağı varsa bile atmaz. Evlilik başları kadının bocalama dönemi olduğu kadar erkeğinde bocalama dönemi. Daha çok yeni evlisiniz. Ayrıca ben olsam kalkıp da gitmezdim ertesi sabah kv ye bosver kendi kendine surat yapsın. Akşam eşim gelince dersin hadi bi bardak çay içelim annenlerde diye. Hem kendin tek gitmemiş olursun hemde eline teklif senden Gittiği için iyi gelin olırsın

Esimi de kayınvalide mi de alir konusurum.. Sizin de bir evladiniz var ve sayin kocam senin de nasip olursa bir evladin olacak umarim hiçbiri kayınvalidesi ve esi yüzünden sizlerden mahrum kalmak zorunda kalmazlar... Ama insan ektiğini bicermis unutmamak gerek derdim.

Tabi ben öncesinde o kocaya edeceklerimi yok sayarak yazdim:)

Neden ağlıyorsun da onların ekmeğine yağ sürüyorsun boşver sen de sıkıntı yok ki anlattığına göreyse tavrını koy mesafeli ol boşver alttan alan onlar olsun sen ezdirme kendini

sakın alıştırmayın öyle şeylere
siz ağaç kovuğundan çıkmadınız
kayınvalideye saygı lazım ama onun da haketmesi lazım .
en doğal hakkınız ailenize gitmek .
Oğlunu ele geçirip yöneteceğinizden korktu zaar kaynananız.

Ben olsam hicte gitmezdim kaynanama bu kadar da bir yerlerini kaldirmayin ya ben mi cok fenayim anlamadim aglayip duracagina kesin ve kararli bir ifadeyle buna kimsenin karisamayacagini söyle bastan taviz verirsen artik önüne gecemezsin bugun annene yollamaz yarin disari cikarmaz

bazı k.valideler gelinken ne yaşıyolarda sonra k.valide olunca içlerinde ki canavar ortaya çıkıyo anlamış değilim.

gelininin anne-babasına gitmesine karışmak ne şuursuzca bi davranış eşin de annesine uyum sağlaması da ayrı bir boyut.

keşke anne ben zaten senin burnunun dibindeyim bırak da eşim de annesini doya doya görsün demesi gerekir.

Demin bir arkadaş demişti kedinin bacağını ilk geceden ayıracaksın diye. Dik dur ve ailenle vakit geçirmenin hakkın olduğunu, gittiğin geldiğin yerin eşin tarafından bilindiğini söyle. Baştan böyle olursa yarın bakkala gitmene kadar karışır.

Ayrıca yerinde olsam akşam evimize huzursuzluk sokan insanın evine de gitmez, mesafemi koyardım.

Cok duygusal bi insanim artik buna salaklik derecesinde diyorum hirsimi aglayarak cikariyorum burda ayni binada oturmayin gibi yorumlari goruncr ne olacakki derdim suan anliyorum hakli olduklarini hic bi arkadasim yok cevremde gittigm tek yer annem ama bunuda cok goruyo iste tsk ederim yorumlariniz icin kizlar

Kadesacım bebişlerin iyidir umarım. Bence bir şey yaşadıklarından değil, eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğularından görüyor, onları anneye aşık yetiştiriyor sonra da böyle saçmalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…