- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.571
- 248
Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
Suçlu eşin.Kimse değil.Öbürü cahil.Ağlamayı bırak tavrını al.Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
Cnm bende aole apartmanında oturuyorum.çok zor.ben zaman evden cıksam kv dem eşimi arayıp nereye gidiyor diye soruyormus.esımde ben biliyorum sorun yok diyormuş.onlarda hamile ya bırseymı oldu ondan merak ediyoruz diyorlarmış.ama esım sorun olsa zaten sana gelir evden çıkmaz dıyıp çenesini kapıyormus kv denin.burada eşinin tavrı önemli yoksa kv de tepene çıkar.Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
Cnm bende aole apartmanında oturuyorum.çok zor.ben zaman evden cıksam kv dem eşimi arayıp nereye gidiyor diye soruyormus.esımde ben biliyorum sorun yok diyormuş.onlarda hamile ya bırseymı oldu ondan merak ediyoruz diyorlarmış.ama esım sorun olsa zaten sana gelir evden çıkmaz dıyıp çenesini kapıyormus kv denin.burada eşinin tavrı önemli yoksa kv de tepene çıkar.
Her yere benim ailem götürüyor.ailemin maddi durumu iyi degil evleri kira ona ragmen taksi paramı muayne paramı hep annem babam veriyor.eşimin aılesınınde daireleri dükkanları var kirada emekli maaşları tarlaları var ekılıp biçilen.ama su bebek için 1 kuruş harcamamıslardır.insanın gönlü zengin olmalı.eminim hamile oldugun icin merak ediyorlardir.
seni cok merak etseler seni aramalari lazim.
Yavrum birseye ihtiyacnin varmi? nereye gidiceksen seni goturup birakalim desinler o zaman.
Hey Allahim yaa.
Aynen,Her yere benim ailem götürüyor.ailemin maddi durumu iyi degil evleri kira ona ragmen taksi paramı muayne paramı hep annem babam veriyor.eşimin aılesınınde daireleri dükkanları var kirada emekli maaşları tarlaları var ekılıp biçilen.ama su bebek için 1 kuruş harcamamıslardır.insanın gönlü zengin olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?