kayinvalide...

Bizde bunun için çırpınıyoruz. Kvdem melek diyorlar, bir evde iki melek olsa kanatları çarpışır. Aynı ev, aynı apartman, aynı sokak bile olmaz. Bu sefer de ışığa bakarlar, evdeler mi diye.

Kadesacım bebişlerin iyidir umarım. Bence bir şey yaşadıklarından değil, eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğularından görüyor, onları anneye aşık yetiştiriyor sonra da böyle saçmalıyorlar.

çok şükür iyiler büyümeye devam :)

bende aynı şeyi düşünüyorum kocalarından olan beklentilerini direkt evlatlarına yüklüyorlar.

nasıl alıştırırsan öyle gider. sinirden bile olsa bidaha o eve ayak basmam ne ya böyle bişey neden dedin ???
benim eşim sabah 7 de işe gider benide uyadırır 7 de kalkar beni anneme bırakır. akşam 6 da işten gelirkende beni annemden alır hergün böyle. inan bekarken annemi bu kdar görmüyodum . ( okul vrdı arkadaşlarım filan ) . şimdi tüm gün beraberiz.. yani uzun lafın kısası hiç taviz verme . boş yerede ağlamayın kendinizi küçük düşürüyosunuz dayanamıyosanızda ona ağladığınızı belli etmeyin

ya nasıl böyle tepenize çıkarıyorsunuz anlamak mümkün değil ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum kapıdan çıkarken görmezsem demem anneme gidiyorum ya da falan yere gidiyorum diye absürtlük bence

Tövbe bismillah , oğlunla evlendiysen o da mal mı aldık sanıyor ! Ne cins yaratıklar yaratmışsın güzel Allahım Kv peşinden koşma , kocan gelmeden mesela kv gitme mesafeni koy , kocan geldiğinde de kv gidelim annen bni hiç davet etmiyoda vs. de sen sevgi gazı yap yoksa erkekler anlamıyor şişirmeyede hemen geliyorlar. O yüzden kv taktiğinden yapıcaksın , öyle değil böyle olur diceksin çaktırmadan. Ama sen hem haklı olup ertesi gün ardından gidersen onun ayakları yere hiç basmaz ve içten içe pis pis güler

Niye gittiniz ki kv ye
esinizde bir alem
siz uste cikacaginiza birde aglayip uzulmussunuz

Adam evlenmeyi biliyor da karisinin gezmesine annesimi karisacak
ne munasebet
anneme giderken izin mi alicam
haber veririm yeter!

Haklisiniz
ezdirmeyin kendinizi
alttan alayim derken cok yipranirsiniz
inadina hakliliginizi savunun

Sehir disindaki aileme bir kere izin almadim
gidicem su gun der giderim....

Sizi ezmeye çalıştığı belli kayınvalideniz, sabaha kadar ağlayıp bir daha evine ayak basmam dediğiniz kişinin evine tekrar neden gittiniz ki. Siz evine gidince haksızken haklı gibi tavır almış kendince surat asarak. Ailenize gitmek sizin en doğal hakkınız bu hakkı değil kayınvalideniz eşiniz dahi sizin elinizden alamaz. Eşinizde bu kadar kolay dolduruşa geliyorsa vay halinize. Eşinizle konuşup derdinizi anlatıp aklını başına getirmelisiniz.

Evliligin ilj zamanlari olur boyle seyler sen ne esine ne kv taviz verme gerekirse cirkefles ne bu ya gelin degil kolemi aliyolar anlamadim.ayrica sen kv niye gidiyosunki gitme tavir koydugunu anlasin niye totosunu kaldiriyosun.bisey derse oglunun haberi vardi ondan habersiz bisey yapmadimki siz bana boyle yapiyosunuz de.benimkilerde cok bozuluyolardi esimden bi iki kere izin istedim baktim surat yapiyor bidaha izin istemedim ben bugun annemlere veya suraya buraya gidicem haberin olsun diyorum agzini bile acamiyor simdi.dik dur aglatip sizlama gucsuz gozukme yoksa tepene binerler iyice kendine guven azicik.

Niye ağlıyorsunuz..en büyük hata bu
Sen sabaha kadar ağladın kayınvalidenin de çok umrunda sanki
Masaya yumruğunu vurdun vurdun.
Yoksa eşinde kayınvalidende bu konuda seni rahatsız huzursuz ederler..
Eşin hani seni gelip alacaktı. Ben mi kaçırdım orayı.
Sen kendin eve geçmişsin.. adam suratı asık seni evdemi bekliyor... sanki nerden geliyomuşsun..
Müsade etmeyin. artık insan annesinin evine giderkende böyle huzursuz olursa yaşamın ne anlamı var..
Sinirlendimm....

kız kardeşiniz şehir dışında yaşamayabilir hatta sizinle aynı apartmanda bile oturabilir ve siz yine de istediğiniz zaman kızkardeşinizle görüşürsünüz. buna kimse karışamaz. ananıza-babanıza gitmene de kimse laf edemez, ettirmeyin.

eşinize haber verdikten sonra (izin almak değil, haber vermek) arkadaş, kuzen görüşür, gezersiniz. hele ki ailenize kv ne karışırmış.

kv nize gitmeyin. kapatın kapınızı. inadına da çıkın, gezin. yerini bilsin. eşinizle konuşun durumu anlatın. gerisini sallayın.

Yeni gelinken gezeceksiniz tabii gençken. Çoluk çocuğa karışınca zor olur. Bu nasış bi zihniyet. Valla bazı kayınvalideler kendi yaşadıklarını Gelinleri yaşasın istiyo nasıl bi hırs yaptıysa artık.

Ayy ne güzel.. heveslendim size, hergün annenizin evine gidip akşama kadar duruyorsunuz.. Oh ne güzel
Maşallah diyim allah ağzınızın tadını bozmasın.

Canım benim üzülmemen gerek çünkü sen haklısın dik dur ve kendini eşine Savun ama dik başla giderim ederim değil senin hergün anneni görüyorsun ben de bir ailem var gitmeye hakkım olduğunu düşünüyorum diyebilirsin. Ayrıca eşine yumuşak davran sevgin ile onu kendine bağla ki arkanda durabilsin.
Benim kv de Burnumun dibinde sayılır Eşim olmadan bi gün bile ayak basmadim hele ki sen haklısın niye çıkıp gidiyorsun ki. Biliyorum iyi niyetinden ama sen de gerektiği zaman tavrını koy.

Ayy ne güzel.. heveslendim size, hergün annenizin evine gidip akşama kadar duruyorsunuz.. Oh ne güzel
Maşallah diyim allah ağzınızın tadını bozmasın.
canım ben bekarken şartlarımı söyledim abimler evlenince annemi yanıma almayı düşünüyorum annemde bizle yaşıcak. şuan hamileyim bebeğimi doğurup biraz büyüttkten sonra işe giricem çalıştığım maaşımın hepsi annemin olacak . eşimle öyle anlaştım o yüzden problem yaşamıyoruz.

Kayınvalide tam bi kayınvalidelik yapmışta beni asıl endişelendiren eşinizin bu kadar çabuk gaza gelmesi oldu malesef...

ayak basmam deyip aynı günü oturmaya gidiyosun canım o suçlu oldugu halkde sana surat asıyo biraz tavrını koymayı öğren

Susma sustukça sıra sna gelmeyecek onlar seni hep bastıracaklar.Aman ben saygısızlık yapmıyım derdine düşme...
Saygısızlık değil bu varsin seni saygısız görsün.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış bunu anladım.Niye surat yapıyorsun anne de eşime söyledim benim hakkım yok mu gezmeye , ki onlar senin öz ailen .

bazen şu kaynanalara bir kızıyorum. hadlerini çok aşıyorlar. eşinizi alın karşınıza konusun kırıldığınızı belli edin. eğer bir daha bu şekilde bir şeyle karşılaşırsanız kv evine ayak basmayacağınızı söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…