kayinvalide...

Bence de bugün kayınvalidenize gitmemeniz gerekirdi,haklı olduğunu düşünecek.
İnsan kendi annesine giderken izinmi alacak hayret bişi mesafe koymak en iyisi bence
Dik durun bence ezdirmeyin kendinizi

Ben kendi ailesinin dolduruşuna gelen erkeklere tilt oluyorum yahu.
Sinirlerim geriliyor bu tür konuları okuyunca.

yaa en başta sen çocuk değilsin başkalrı yönetsin seni diyede evlenmedin sende yuvanı düzenini kurmak için evlendin sonuçta aklında başındadır yani hem sen kvdenle değil eşinle evlendin sana bitek o karışır buna izin verme eşinde daha yeni evliyken sana arka çıkması gerekir oda şimdiden sözü annesine bırakmış çok saçma yeni gelinsin diye hapis hayatımı yasıycaz illa

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ağaç yaşken eğilir. Bu evliliğin için de geçerli. Sen bir bireysin. Bir şeyler için birilerinden izin alman gerekmiyor. Hele ki annen kardeşin babanla zaman geçirmek için izin almana hiç gerek yok. Eşine merak etmemesi ya da başka bir planı var mı öğrenmek için haber verirsin o kadar.
Bunu eşine açıkça anlat. Üstelik eşine haber de vermişsin zaten. Madem hala anne ağzına bakacak kadar çocukmuş neden evlenmiş?

Kardeşim o kadının oğlunu doldurmasında ufacık iyi bir niyet var mı? sen sana yakışmayacak bir yere mi gittin?yumurtadan mı çıktığını sanıyorlardı?ohhh beyefendi anasıyla aynı apartmanda otursun sen annene gittin diye mi surat asıyor?:KK57:

1)Kaynanan olacak cadının bu yaptığının hemen ardından onun evine gitmen çok yanlış.haklı olduğunu düşünmüştür
2)Anasından çok oğlunun suçu var.nasıl olur da ailene gittin diye sana surat asar ?ağzının payını ver ve pişman et ki bi daha yeltenemesin.daha şimdiden böyle yaparsa ilerde ne senin annene gitmeni,ne de onların gelmesini istemez :stop:

Esinin iyi oldugu bir zamanda al karsina konus,ben nasil senin annenle ayni apartmanda oturmaya razi olduysam,sende benim anneme haftada bir iki gitmemin lafini etme de ettirmede de..esin sana basta sert cik,is ama sonradan farkina varip ozurde dilemis,bu konuda onu ikna etmen zor olmayacak gibi..esin ikna oldumu kaynanani bosver zaten,konussun konussun dursun,surat mi asiyor bosver assis,sen kendi bildigini okuyorsun,esine laf ettirmiyorsun ya bosver gerisini.

bu kaynanalar niye böyle ben anlamıyorum.kendi kızları evlendikten sonra bile dizlerinin dibinde.unutuyorlar kızlarınında kaynananları var.tabi kızı yaa.nasıl sen kızını sürekli yanında görmek istiyorsan gelininin anneside kendi kızını yanında görmek istiyor.
sinir oluyorum böyle kaynanalara.dolduruşa getirmiş utanmadan oğlunu.konuşsanda fayda etmez canım.o zaman resmen yüzüne söylerler "bir daha babanın evine ayağını basmayacaksın"diye.bu lafı duyduktan sonra şahsen ben olsam kiyameti koparırım.

sen esinle arani iyi tut,iyi niyetini goster..esin seni bildikten sonra annesinin doldurmalarina gelmez.kv de kendi capinda otorite savasi versin dursun bosver..sen esine odaklan,:KK56:

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:KK43: 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:KK43: :KK43:

ya arkadaş nasıl insanlar bunlar ya, çok gıcık oldum burdan okurken bile, başka şehirde oturan kardeşin bir haftalığına gelmiş gezip tozmak mı bu, bi yemek yemişin çay içmişin eşinin haberi var ona ne
ama senin kocanda iş yok, bu kadar yüzlerse anasıda tepesine çıkar tabii
o yüzden kaynananda asla haddini hududunu bilmeyecek

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:KK43: 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:KK43: :KK43:
kıskanmış kaynanan..hiç aldırış etme..annene 1 gidiyorsan bundan sonra 2 kez git...

Eşimin haksız yere surat astığı zamanlardaki taktiğim: Hiçbir şey olmamış gibi gayet normal davranır, neşeli neşeli konuşurum, Türk kahvesini çok sever kahve yapıp getiririm. O da unutup gider.
Böyle basit şeylerde surat asar, sen de üzerinde konuşursan iş uzar, kendini surat asmakta haklı gibi düşünür.

Tecrübeyle sabittir En Büyük TÜRKİYE:KK49:

Canimcim hayat o kadar kisaki. Ben sadece sunu demek istiyorum deveye diken insana ... yaranir. Hic ugrasma sende madem seninle konusmuyor sende onunla konusma. Esinin gonlunu hos tut yeter. Nasilsa kv sana yanasir mecbur..sevgiler ve lutfen cok takilip kendini bunaltma ;)

Kocanda izin almissin oturmussun.3. Kisi neden karisir anlamiyorum .sen kocanla muhattap ol canim bosver

Yeni gelin olunca ne oluyormuş onu doğuran anasının evine gidince kötü yola mı gidiyor sanki ben 1.5 aylık evliyken kuzenimin düğününe gittim başka bir şehire kv eşime ve bana trip attı haber vermiyorsun uz diye dedim hiç kimseyi ilgilendirmez haber vermem de asla ben eşimle evlendim kv veya kp ile evlenmedim şimdide tatile gideriz veya ailemin yanına falan haber vermem kendini ezdirme nasıl alisirirsan öyle gider unutma kv nin evine gitmissin ve surat asmış gitme bi daha bakayım nasıl peşinden koşacak

Tsk ederim kizlar vakit ayiran herkese.. esimle hic bi problemim yok annesi daraltiyo sanirm normalde anlatmaz bile ama onunda canini skms belliki agladigim icin bugun cicek gonderms guzel bi not ile birlikte severek evlendik biz yeni evliyiz bizim hatalarimz olabilir buyuk olarak arkamizda duracagina kostek oluyor esimle konustuk burdan aldigim ilhamlarla anlattm kendimce anlastik dediginz gibi kimseye yaranilmaz hic ama hic degmiyomus tekrar tsk ederim kizlar

böyle yaparak senin üzerinde otorite kurmak istiyor. Onun sözünden çıkma o ne derse onu yap. Çok benzerlerini yaşadım. Ama asla aglamadım aksine tepki gösterdim. Şimdi karışmayı bırak ne yaptığımdan haberi olmuyor. Çünkü anlatmıyorum hiçbişey. Kızdığında belli et ki bir daha aynı şeyi yapamasın. Eşine de asla annesini kötüleme. Tatlı dille isteklerini anlat. Sana ancak ozaman hak verir. Kızgınlık la anlatırsan haklıyken haksız duruma düsersin.

Esinle hiccc tartisma..gorunen o ki kaynana tehlikeli..esini yaninda tut kaynananin agzina laf verme...kaynananin tavrini da onemseme sen normal ol bi sure sonra duzelir..umursarsan iyice gaza gelir...

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:( 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:( :(
ailen konusunda taviz verme.. diklik yap demiyorum, kavga da etme, ama kaynananin bilecegi sey degil o, herkes haddini bilsin.. simdi korkup gitmeyeceksin, arkasi kesilmeyecek baska seylere de kota koymaya kalkacak.. saygisizlik etmeden net ol.. bir de ailene gidince de huzursuz olma, git keyfini cikar.. esinle de kavga etmeden, guzelce anlat, tartisip itekleme kendinden..

benim ne zaman ne yapacağıma kimse karışamaz hele de kayınvalide. ben gidiyorum der giderim. kocam izin vermiş ona ne laf düşer ha kocam da asla onun bunun dolduruşuna gelmez zaten

Back
X