evet tanıştık ailecek istanbula geldiler bizde konyaya gittikSiz daha önce sevgilinizin ailesi ile bir araya geldiniz mi? Tanışma vs..
bende öyle düşünüyorum ama kendisi artık evlenmek.istiyoAnnesi evinde dayak yerken sen evinde mutlu olacak misin?
Bence erkek arkadasin su siralar evlenmemeli . Suan sadece annesiyle bir hayat kurmali.
bende öyle düşünüyorum ama kendisi artık evlenmek.istiyo
Sen bencilce dusunuyorsun. Ben onun yerinde olsam seninle evlenmeyi dusunmezdim.
bencilce derken ?ben ona anneni birakta gel.diye bisey demedim demem de zaten kendisine kabul ettiğimi söyledim fakat istemiyerekSen bencilce dusunuyorsun. Ben onun yerinde olsam seninle evlenmeyi dusunmezdim.
bencilce derken ?ben ona anneni birakta gel.diye bisey demedim demem de zaten kendisine kabul ettiğimi söyledim fakat istemiyerek
kim kayinvalidesiyle birlikte oturmak ister ki ? ona kesinlikle istemedigimi yansitmadim öyle bişey yapsam biliyorum ki aramız acilicak anne sonuçta .sIste istemeyerek diyorsun. Istemedigini de her haliyle belli edeceksin. Istemedigini ben bile burdan anladim. Dusunce yapini degistir. Ortada magdur olan bir kadin var. Kayinvaliden olmasa bile senin bu durumda olan bir kadina yardim etmen gerekir. Ileride ona anne diyeceksin. Bu kadar kati olmamalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?